Blogu' lu' Marcus

28/03/2011

O Noua Cucubata Basita, Wikileaks !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:21

Ultima gaselnita de incetosat mintile manelistilor si ale fanaticilor pupinbasisti care a constat in a lansa pe piata media gogoasa wikileaks, cu scopul de a pregati marele tun al lansarii bombei cu iesirea Romaniei din criza pe data de 01.04.2011, orele si ceva catre asfintit, pentru cei care deja l-au citit pe chiombila in materie de manevre securistice nu-i altceva decat o noua puturoasa sulfuros-baseasca care nu merita bagata in seama. Singurul lucru, care trebuie remarcat totusi, este talentul acestui mare imbarligator, specializat la scoala baietilor cu ochi albastri, de a genera false subiecte de discutie si de a ridica „arta mintitului si a minciunii” la rang de sport national. In rest, faptul ca Udroaica este tinuta de americani si nu numai drept amanta lui, sau ca el bea pana se pisa pe noi, sau faptul ca Geoana a dansat geamparalele la un moment dat pe muzica pusa de el in surdina, si cate si mai cate astfel de „dezvaluiri”, le stie si un copil de doi ani din tara noastra si aproape toate au facut la un moment dat, sub o forma sau alta, subiect de presa in media romaneasca.
Se pare ca sacul cu scenarite basiste se apropie totusi de fund, daca altceva mai bun decât Ponta delapidator, Antonescu fost ofiter de securitate sub acoperire, sau Geoana agent KGB, chiombu n-a fost in stare sa lanseze intr-un moment crucial, in care pana si FMI-istu’ Banks se pregateste asiduu sa se arunce in lupta pentru a ne convinge ca am depasit recesiunea si ca incepe relansarea economica, motiv numai bun pentru un nou imprumut de la FMI, mai spre toamna, cat sa fie proaspat in anul electoral ce sta sa vina.
Chiombu spera ca din una in alta sa uitam si de foame si de frig (ma rog, de frig scaparam pe cale naturala, de foame am putea scapa la fel, iesind la pascut, ca doar a rasarit iarba) si de zicerile despre fraxu relationat printr-o spaga de 300.000 de Euro de cumatru Mondial, si de intrebarea de ce nu se duce curvetu’ Anastase la puscarie, dupa ce a furat voturile in Parlament, si de Udrea, Cocos, el si ARLO, si de cate si mai cate care contribuie la intretinerea de zi cu zi a cosmarului pe care il traiesc intr-o obedienta si o docilitate bune de Cartea Recordurilor locuitorii plaiurilor mioritice.
Numai ca de la o vreme votacu’ nu mai pune botu’ la cucubatele sale fiind mult mai mult preocupat de aerul din sacosa cu care se intoarce acasa de la cumparaturi, decat de balivernele sale imbarligatoare.
Asa ca, lasa-ne Basescule, ia-ti ciumpalacii si te du direct la dracu’ pe pustii, ca ne-am saturat si de tine si de scenarite, mai ales ca nu tin de foame!

4 comentarii »

 1. Nea Marcus, io nu prea ii cred pe astia de la Wikileaks, prea le stiu ei pe toate si de pe intreg mapamondul ! Cum au avut ei acces la atitea telegrame care cit de cit erau securizate ? Or fi avut peste tot spioni ? N-as crede ! Multe sint culese din presa scrisa si reslefuite ca sa apara autentice ! Auzi: „Romanova ” ! Ma umfla risul. zau asa!

  Comentariu de Mircea C. — 28/03/2011 @ 12:26 | Răspunde

 2. Marcus, înclin sa fiu de-acord cu Mircea:”a manipula, manipulare”… Deh, când le fuge nisipu’ miscator de sub picioare, unii recurg la Libia(cheap oil & democracy!), iar altii dupa FMI, la „wiki-scurgeri”… Otherwise & meanwhile, tout va bien… 😦
  ===
  from my inbox:

  http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/misiva-pentru-adrian-220687.html

  „Naţiunea, prostită deocamdată de satrapul Băsescu şi de şleahta acestuia, va realiza, probabil, cândva acest adevăr. Va veni cu siguranţă şi vremea în care lumea va reuşi să preţuiască toate calităţile tale enumerate mai sus.”

  Cunosti definitia cuvântului „satrap”, QED.

  Comentariu de Mélanie — 28/03/2011 @ 14:15 | Răspunde

 3. Sa nu fie prin cablogramele acelea, niciuna care sa spuna despre frauda imensa de la alegeri, prin care ne-am „trezit” cu alt presedinte?
  Mai sapati baieti, mai sapati…

  Comentariu de Ică Şt. O. Victor — 28/03/2011 @ 16:32 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: