Blogu' lu' Marcus

30/03/2011

Basescu Versus Romani, Cucler Versus Sasu, Chireac Vresus…

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:07

Aparitia pe piata a asa-ziselor dezvaluiri wikileaks nu reprezinta altceva, din punct de vedere al continutului lor, decat motul de pe cacatul in care ne-a bagat chiombu’ si gasca sa de derbedei si in care pur si simplu am ajuns sa ne sufocam fara sanse de redresare dupa sase ani de mandate succesive ale saltimbancului, in care n-a fost zi de la Dumnezeu fara sa avem parte de cate un scandal mediatic, fabricat in laboratoarele securistice ale dictatorului.
„Calitatea” de „mot” ale acestor informatii rezida in esenta amanuntelor aparute care dau un contur precis anumitor franturi de stiri aparute de-a lungul timpului in presa romaneasca, prezentand in toata nimicnicia ei adevarata dimensiune morala (daca o putem numi asa) a celui care printr-o frauda grosolana si vizibila de pe Luna a ajuns pentru a doua oara presedintele Romaniei.
Desi n-ar mai trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, totusi atitudinea chiombului fata de „Licurici”, rezultata din lecturarea acestor documente, si care aminteste de epoca fanariota cand domnii numiti de sultan isi luau de la acesta ramas bun sarutandu-i in patru labe varful imineilor, dupa care veneau la jaf in tronul Tarilor Romane, pentru a-si scoate paguba inregistrata la ungerea ca domnitori, nu poate sa produca decat o imensa scarba insotita de senzatie de voma fata de asa o jagardea de biped ajuns sa birjareasca destinele unui popor. Toata acea legenda creata de pupinbasisti conform careia Basescu ar fi „animalul politic”, „masculul alfa”, „barbatul cu pieptul de arama” etc s-a dus brusc dracului, ca un balon de sapun, in momentul in care citind cablogramele poti realiza imaginea cu un Basescu matol si disperat care, suspendat fiind din functie, bantuie noptile pe la usa Ambasadei americane lacrimand si cerand ajutorul licuriciului pentru a ramane intronat.
„Justitiarul” nemilos care-i in stare sa strige fara niciun fel de jena la liderii politici ai Opozitiei, fara sa dea doi bani pe Constitutia si legile tarii, ca daca nu joaca asa cum le canta, el da drumul la dosarele fabricate de DNA-ul lui Morar, ei bine, odata ajuns in fata slitului Unchiului Sam se comporta ca ultima prostituata data afara din stabiliment, plangand si promitand orice numai pentru a fi reprimita la adapostul unui acoperis si al bratului ocrotitor al codoasei sau pestelui.
Pozitia avuta in cazul Teo Peter si a „marinerului” ucigas si lasat sa plece bine mersi acasa, nici macar nu merita sa fie comentata, ea dovedind totala lipsa de caracter a acestui nenorocit gata sa-si vanda cetatenii tarii numai pentru a-i fi lui bine.
Totusi din faza in care il ameninta pe Geoana cu dosarele de sub cheie ale politicienilor din Opozitie si din lipsa acestuia de reactie fata de un atare comportament, ar trebui sa tragem niste invataminte in sensul ca, de la actuala clasa politica nu prea mai avem ce astepta atata timp cat aceasta actioneaza doar la comanda santajului, incapabila de o reactie ferma cu care sa-l puna cu botul pe labe pe acest santajist si manipulator ordinar.
Sunt tare curios, daca la momentul in care Geoana a fost santajat in cel mai abject mod cu putinta, acesta ar fi avut demnitatea sa-i raspunda bref chiombului: „da-le, ba, drumul!” indiferent de costuri, anuntand totodata si presa de modul in care conduce Basescu tara, cam cum ar fi decurs ostilitatile.
Dar n-a fost sa fie, frica a pazit bostana si dosarele, confectionate politic sau nu, s-au constituit in musca de pe caciula d-lui Geoana, motiv pentru care n-am avut sansa momentului de adevar care sa puna capat acestor practici securistice ale Basescului.
In rest cablogramele respective nu fac altceva decat sa confirme faptul ca indiferent de epoca in care traim conducatorii nostri au nevoie de iminei pe care sa-i sarute cu evlavie si sa primeasca binecuvantare fie ca ea vine de la Constantinopol, Moscova sau, mai nou, Washington. Si exact ca pe vremea capuchihaielor si in vremea Basescului avem de-a face cu boierii pamanteni care fac coada la usa ambasadei celui considerat a fi cel mai tare din parcare la momentul respectiv pentru a da cu para, cu delatiunea si de ce nu cu nota informativa in adversarul politic sau, la moda acum, profesional (vezi Culcer versus Sasu).

Un comentariu »

  1. Pina acuma, Wikileaks-sii nu ne-au spus nimic nou ! Ca Chiombila e betiv,stiam; ca e curvar si si-o pune cu Plescoaia, iar stiam, ca se duce sa suga de la Marele Licurici iar stiam ! Mai nou suge si de la fratii Ciociolinei (udmr) ! Mi-e scirba de el!

    Comentariu de Mircea C. — 30/03/2011 @ 14:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: