Blogu' lu' Marcus

31/03/2011

Ce Facem, Romani, Sarbatorim Sau Ne Plangem Mortii ?

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:58

Comunistii ne puneau sa sarbatorim prin munca anumite evenimente mai deosebite, ba in ultimul timp ajunsesem sa muncim si in sfintele duminici lasate de la Dumnezeu pentru odihna. Derbedeii lui chiombila ar trebui sa le multumeasca comunistilor pentru acest lucru, deaorece din munca noastra de atunci au ei ce fura astazi si ce exploata in folos propriu. Si ar mai trebui sa le multumeasca pentru faptul ca i-au invatat metode noi de sarbatorire, metode atat de dragi si cu priza la poporul roman.
Spre exemplu ziua de astazi, conform spuselor cu caracter de oracol ale Bocului si Basescului, ar trebui sa scoata lumea, functie de conditiile meteo, la picnic si la serbari campenesti de primavara unde, la un mic si-o bere plus un concert oferit de ministrul tineretului si sportului, sa se bucure in voie si sa rada la soare, pe motiv ca sleahta penala a chiombului a scos Romania din criza (sau din recesiune, dracu stie ce este cu adevarat, ca Boc si Basescu habar n-au).
Motivul pentru care insa lumea nu a iesit cu mic cu mare la iarba verde consta in faptul ca romanasul s-a hotarat sa renunte la gratar si la bere pentru a economisi banii, cu care sa poata sa achite noua majorare impusa de guvern pretului energiei electrice furnizate catre populatie. Si numai catre populatie.
Deoarece utilizatori privati, care au contribuit cu valizele de dolari plimbate pe holurile de la Cotroceni si apoi date ca mita intru bunastarea cuplului Udrea-Cocos, supervizat de bunul nostru presedinte, Basescu Traian, rusi de felul lor si mari energofagi, se imbogatesc in continuare fara numar din exploatarea unor obiective ca ALRO Slatina si nu numai ca nu sunt supusi acestor majorari de preturi, dar li se livreaza in continuare energie electrica la o treime din pretul pe care il plateste puletele cu drept de vot care in ziua alegerilor n-a vazut altceva pe buletinul de vot decat Basescu si portocaliu.
Aseara am urmarit foarte atent o demonstratie facuta de un ales PSD al poporului, d-l Iancu pe numele sau, care din pozitia specialistului a explicat pe intelesul oricui ar fi dorit sa inteleaga, metoda prin care „haiducii pe invers” ai chiombului fura de la cei saraci (populatie) si dau celor bogati (ALRO si etc).
Bre, daca amarasteanu plateste MWh cu circa 400 RON, alde prietenii cu valize pline cu mita ai Basescului, inclusiv fratiorul Mircea , cumpara acelasi MWh cu numai 140 RON si nu este taxat suplimentar nici pentru lucrarile de imbunatatire pe care furnizorul le are in vedere pe banul utilizatorului casnic.
Aferim, trai pe vatrai pentru unii si o suta de nuiele ude la curul gol si impainjenit de foame al romanilor! Sau cu alte cuvinte, dupa reluarea fascistoida a Basescului, grasul merge in spinarea slabului.
Tot ieri, am vazut la televizor, bolnavi in carucioare sau care abia se tineau pe picioare cum erau dati afara din spitalele patriei si obligati de statul “nesocial” al chiombului sa-si caute de sanatate la dracu in praznic , respectiv la zeci sau sute de kilometri distanta fata de locul in care domiciliaza, deoarece asa a hotarat un Executiv chitit pe genocid social.
Oare daca pe Ceausescu l-am impuscat , tinandu-I in carca 60.000 de victime disparute din sistem pe cale naturala (vorba lui Boc) din cauza lipsurilor suferite, incepand cu hrana si caldura si terminand cu lipsa de medicamente, acestor derbedei care pe langa cele de mai sus isi permit sa dea pacientii afara din spitalele construite pe vremea comunistilor ce ar trebui sa le facem cand om reusi sa-i dam jos de la Putere?
Eu as fi pentru metodele punitive medievale, i-as tavali prin catran si fulgi si apoi i-as itinera prin toate localitatile patriei capitaliste, subiecte de flegme, oua si varza stricate aruncate de amaratii carora ei astazi le iau cu nesimtire dreptul la viata, ca dreptul constitutional la un trai decent l-au luat de multa vreme.
Dar, cum nu este dupa mine, tare mi-e teama ca in urma masurilor pe care deja le iau in vederea fraudarii viitoarelor alegeri si a disponibilitatii unor conationali de a vota ca imbecilii motivati de o cinzeaca cu matrafox si o pufoaica cu sigla pedele, vom scapa de actuala ciuma portocalie la Pastele lu’ Calu’.

8 comentarii »

 1. Da,da, sa-i ciuruim si noi pe ei, pe mama lor!
  Hai Romania!

  Comentariu de Ică Şt. O. Victor — 31/03/2011 @ 13:15 | Răspunde

 2. Au scos pe dracu din criza nu Romania nene Marcus ! Si cu aceasta ocazie mai dau drumu la scumpiri ! Chiar asa, de ce popupatia plateste atit de mult pe kilowat , fata de ceilalti ? Sa la iasa pe nas !

  Comentariu de Mircea C. — 31/03/2011 @ 13:37 | Răspunde

 3. ORĂ, nene comandante! MegaWattORĂ. Ăla-l plătim cu 400. Energia! MegaWatt simplu înseamnă putere.
  În rest e corect.
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 31/03/2011 @ 17:48 | Răspunde

 4. @Bade Shogun: m-ai prins, am corectat! Cred ca-mi era gandul la ultima factura pe care inca n-am platit-o, in valoare de peste 400 RON si ma gandeam la cat ma va costa dupa scumpire. Imi cer scuze pentru greseala.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 31/03/2011 @ 18:00 | Răspunde

 5. Păi nene comandante, n-ai corectat bine. Energia e puterea ORI (X sau .) timpul. NU PE (/)timp. Puterea PE timp e LUCRU MECANIC.
  Deci te-am prins de două ori 😀
  Banzai!
  PS. Acuma să nu mă pui să fac punctul navei cu sextantul. 😆

  Comentariu de shogunu' — 31/03/2011 @ 21:48 | Răspunde

 6. @Marcus
  Sunt de acord cu tine pana la un punct: catran si fulgi. Punct!

  Restul… E criza… Mai dau de la mine, sub ei, un bat de chibrit aprins.

  Sa-i arza focul!

  …”In direct!”… E criza… Intinerariul este mult mai acoperitor asa si economic din toate punctele de vedere (timp, bani).

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/pdl-partid-fascist.html

  Comentariu de Incognito — 01/04/2011 @ 01:03 | Răspunde

 7. @Shogun: s-a marcat, multumesc
  sa fii iubit
  marcus
  @Incongnito: de acord cu tine insa la cate au facut parca ar merge un imprumut folosit pentru flegmuiala itinerata. Unde s-a dus mia, merge si suta 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 01/04/2011 @ 10:01 | Răspunde

 8. i like it Ce Facem, Romani, Sarbatorim Sau Ne Plangem Mortii ? « Blogu' lu' Marcus now im your rss reader

  Comentariu de free mp3 — 01/04/2011 @ 10:16 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: