Blogu' lu' Marcus

07/05/2011

Pe Cand Si Dosarul De Securitate Al basescului?

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 15:57

Ziaristul Florin Budea s-a aparat singur si a castigat de Ziua Presei procesul “Laszlo Tokes – Angajatul Securitatii”. Sentinta definitiva. DOC
De Ziua Libertatii Presei, 3 mai, ziaristul Florin Budea din Oradea a constatat ca sentinta pronuntata luna trecuta in procesul pe care i l-a intentat vicepresedintele Parlamentului European, agentul Laszlo Tokes, a ramas definitiva si irevocabila. Este un cadou bun pentru toata presa romana, si nu numai. Detalii la Ziaristi Online: Laszlo Tokes a pierdut procesul cu jurnalistul Florin Budea. Vicepresedintele Parlamentului European ramane “Angajatul Securitatii”. Sentinta, eliberata de Judecatoria aflata in Oradea chiar la capatul strazii Eminescu – jurnalistul si romanul absolut – si ramasa definitiva, conform Just.ro, este pusa la dispozitie ca document, pentru toti ziaristii liberi, pe site-urile lui Florin Budea si Victor Roncea.

Vicepresedintele Parlamentului European, popa cu sutana impodoobita cu galoane ale serviciilor secrete maghiare de informatii pe umeri, ramane in constiinta publica prin aceasta sentinta definitiva si ANGAJATUL SECURITATII ROMANE. In urma procesului Ciuvica vs. Basescu, desi Curtea a retinut, in urma dovezilor irefutabile prezentate de Mugur Ciuvica in instanta, faptul ca presedintele Romaniei, luptatorul impotriva Comunismului si a Securitatii Romane, Basescu Traian, desi a fost COLABORATOR AL SECURITATII ROMANE cu acte in regula, ca urmare a „arderii’ dosarului de COLABORATOR AL SECURITATII ROMANE, nu poate fi considerat de a fi facut politie politica (probabil colabora cu SECURITATEA ROMANA in sensul distrugerii sistemului comunist in Romania si nicidecum pentru a-si turna colegii de facultate). Tot e bine ca stim despre prietenul d-lui Baeescu, popa Tokes, ca a ars-o la greu cu SECURITATEA ROMANA. Totusi se isca o intrebare legitima cand vezi ascensiunea politica a celor doi prieteni (oare au fost in aceeasi unitate?) :
SI CE DACA?

14 comentarii »

 1. Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

  Comentariu de Cocalari si Pitipoance — 08/05/2011 @ 01:14 | Răspunde

 2. Marcus,

  Cind din dosar au ramas doar copertile , sau propriile marturii ale lui Traian ce mai dorim noi romanii sa mai aparara ?
  Timpul trece ,marotorii se duc, Traian ramane!

  PS.
  Prin mijloacele blogosferice puteti afla ce mare deranj a facut in ultimele 24 de ore mesajul de mai jos care de fapt nu este nici o plasmuire nici o acuza impotriva lui Adrian Nastase.
  Ce pot sa cred este faptul ca o data dezvaluit numele lui Harabula am adus mare deranj in casa prietenului lui A. Nastase.

  citez :Vasile, spune: Comentariul tău e în așteptare.

  mai 8, 2011 la 7:13 am
  Harabula,

  Dumneata alaturi de Aya, sunteti totusi totusi singurii politicieni in adevaratul sens al cuvintului care-l completeaza intr-un fel sau altul pe A. Nastase, noi nu suntem decit galeria.
  Eu sincer totusi nu va inteleg si de aici revolta mea impotriva a indivizilor care fac din traseism politic , o arta , pe care nedisimulat cu un iz de merceneriat o imprastie
  in cuvinte potrivite sau mai putin potrivite otravind omul mai putin avizat.
  Sincer cind citesc numele dumneavoastra sau generalizand nume de politicieni botoseneni precum Dumitru Sandu, Mircea Danuta,Vazdoaga, imi vine sa vomit, asta nu inseamna ca prin alte judete ar fi altfel dar vorba fostului coleg si subaltern direct a lui A. Nastase ,sa fiu in locul dumneavoastra as avea “ciocu mic”, sau doriti o revenire in politica pe usa lui Nastase , dar conform propiului dumneavoastra profil moral inca nu stiti inca pentru cine bat clopotele?

  inchei citatul

  Comentariu de Vasile, — 08/05/2011 @ 08:22 | Răspunde

 3. Marcele, eu as zice ca si daca au fost in aceeasi unitate, tot Tokes era mai mare in grad si functie.
  Base al nostru, tot sluga pe la mai multe servicii era si pe vremea ailalta.

  Comentariu de ged — 08/05/2011 @ 09:18 | Răspunde

 4. Melanjul pestential al politicanului roman, un amestec gatit in bucataria bisericii romanesti!

  Ieri vecinul tau psdist sau cel putin reprezentat oficial a lui Dumnezeu pe linga toate ceremoniile fie ele si domestice,sau „salutare” ale PSDeul sau membrilor acestora , excroc preacredincios, l-a botezat conform traditiei romanesti pe ultimul „maximilian” al familiei Prigoana.
  Ordinarul PDList tata Prigoana botezat de ordinarul PSDist Manole , inruditi si ca obiect de activiatate prin gunoaiele din marile orase, botazati de unul dintre cei mai bogati pseudo monahi din tara Theodosie.
  Pitit intr-un colt ar bisericii si primarul de Bucuresti Oprescu, chestie care ma duce cu gandul la versurile „Hai sa dam mana cu mana hoti de prima mana!

  Las postul in grija ta ca nu merge prin grija lui Nastase.,sau al enoriasilor de sub domnia sa!

  Comentariu de Vasile, — 08/05/2011 @ 09:32 | Răspunde

 5. ged,

  Nu este chiar asa! Avansarea lui Tokes a intirziat intre timp, dicretionar, din motice etnice, din aceasta cauza a ajuns sub gradul lui Traian.A trebuit sa vina Traian la putere ca sa-l resurciteze!
  Si apoi in armata functia bate gradul!

  Comentariu de Vasile, — 08/05/2011 @ 09:42 | Răspunde

 6. Marcus,

  Multe postari se duc…pew apa sambetei…daca nu-i ce cred , ce este?

  Comentariu de Vasile, — 08/05/2011 @ 10:27 | Răspunde

 7. @Don Basil: Ti-a spus si Carco, unele postari intra pur si simplu la spam, fara nici interventie din partea noastra, care cum le descoperim le dam drumul. Si cum ziceai ca-l chreama pe harabuleo, pre numele lui de membru 🙂 ?
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 08/05/2011 @ 11:14 | Răspunde

 8. @Ged; inclin sa cred ca ai dreptate, dar si Dom’ Basil combate bine cand zice ca functia bate gradu’ 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 08/05/2011 @ 11:15 | Răspunde

 9. Eu am enumerat aproape aleatoriu niste nume de fosti PSDRisti din Botosani.
  Harabula corespunde insa cel mai bine profilului fostului parlamentar Dumitru Sandu, pe care in mod sigur A. Nastase il curteaza,desi se aude ca ar avea probleme cu sanatatea….
  Problema lui Nastase este insa de alta natura, el nu intelege ca Harabula este reingimentat prin cirligul din cNSAS.
  Ce a facut Harabula ca parlamentar , absolut nimic , sau poate da ,conform legendelor a adus ardei iuti „la masa civilizata a cantinei parlamentului, si si-a atacat in mod constant membrii din coalitia CDR, cu o singura exceptie Traian Basescu.
  Jenant pina la desuet sau amoral l-a atacat pe leaderul de atunci al PTN afirmand, citez din memorie , ” Daca Diaconescu s-a obisnuit cu fasolea in puscarie asa nu inseamna ca eu poarlamentar trebuie sa mananc fasole in fiecare zi la cantina parlamentului”
  Este un intelectual de frunte al Botosenilor , car ca orice intelectual vandut ,nu poate fi decit un patapievici patat!

  Comentariu de Vasile, — 09/05/2011 @ 11:06 | Răspunde

  • @ Vasile,
   Toate bune şi frumoase, că doară e unu’ acolo care-l alintă de „nea Săndel”, da’ ceaţa-i deasă, că numa’ ce caut DS şi apare un prof.dr. sociolog. O fi şi ăsta, da’ e născut în Vâlcea. 😯

   Comentariu de Cârcotaşu — 09/05/2011 @ 12:17 | Răspunde

 10. @Don Basil: Multam de info: bine de retinut!
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 09/05/2011 @ 11:29 | Răspunde

 11. Carco,

  Ala-i altul de Valcea , noi vorbim de Sandu de Botoseni , parlamentar PDSR pina in 2000 cel putin….Sandu de Botoseni este de profesie „Director”!

  Comentariu de Vasile, — 09/05/2011 @ 13:57 | Răspunde

 12. Vad ca domnul DS era preocupat de ardeii iuti

  Comentariu de Theodora — 15/07/2011 @ 11:44 | Răspunde

 13. 7 luari de cuvant in 7 sedinte … 2 propuneri legislative
  Dumitru Sandu, deputat PSDR 1996 – 2000 pensie – 3.357 lei

  Comentariu de Theodora — 15/07/2011 @ 11:52 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: