Blogu' lu' Marcus

23/05/2011

Chiombu Si Chinezii

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:42

Ca Romania, sub conducerea „inteleapta” a chiombului, a ajuns sa fie tratata drept paria vietii politice internationale, motiv pentru care a fost ridicat drapelul de carantina si suntem ocoliti mai rau decat o tara lovita de ciuma de toti conducatorii acestei lumi, stiam de foarte multa vreme.
Ca imbecilul de basescu, in nemernicia lui, ca un caine turbat, a muscat din mana celor mai importanti parteneri europeni si a pus pe butuci relatiile internationale ale tarii noastre, oferindu-ne in loc manifestarile sale maladiv viscerale cu care incearca sa-si invinga frustrarile unui om limitat in gandire si manat in actiunile sale doar de setea de putere absoluta si impunere a unui ego atat de tarat incat ar putea servi drept model de „asa nu” pentru o lume intreaga, stiam de asemeni de multa vreme.
Ca la conducerea Ministerului de Externe a numit un neavenit rupt de realitate, total inutil in fruntea acestui minister, uns doar pentru iuteala de mana cu care a fraudat rezultatul votului la Ambasada noastra din Franta in favoarea lui chiombila si pentru a repeta performanta la viitoarele alegeri parlamentare, la nivel de intreaga diaspora, iara stiam de multa vreme.
Ca tatal chiomb al portocaliilor, in loc sa se ocupe de prerogativele constitutionale pe care le are in domeniul politicii externe, face orice altceva de la conducerea nemijlocita a cimitirelor si toaletelor publice ale Romaniei pana la implicarea fatisa si total anticonstitutionala in viata de partid a termitelor portocaliii, stiam si ne saturasem de multa vreme si de acest lucru.
Ceea ce nu stiam insa, dar nu m-a surprins de niciun fel, este faptul ca in trei din cele mai importante si cu enorma greutate economica mondiala state asiatice si anume China, Japonia si Coreea de Sud, in conditiile in care noi am ramas singura tara europeana care in loc sa iasa din criza, se afunda si mai tare, ca urmare a imbecilitatii basescului si a guvernului sau de marionete si in care orice investitie in economie ar fi mana cereasca, noi nu avem ambasadori in aceste tari, ba mai mult, prin vocea lui plangacila din capul statului tunam si fulgeram impotriva unor eventuale investitii venite din partea Chinei.
Politrucul asta nenorocit, care in timpul lui Ceausescu tinea echipajelor lectiile de invatamant politico-ideologic in calitate de propagandist PCR si servea la cel mai inalt nivel interesele PCR sub tunica ofietrului acoperit de Securitate, la Anvers, s-a trezit dintr-o data mare capitalist si luptator anticomunist si trateaza republica China, de pe pozitiile staliniste ale luptei de clasa, uitand ca tara respectiva este a doua mare putere economica mondiala, curtata de toti marii capitalisti adevarati ai lumii si ca de-a lungul timpului aceasta tara ne-a fost un partener traditional de afaceri indiferent de regimul politic al celor doua tari.
In cretinismul lui, chiombila are senzatia ca, dezavuand relatiile cu China sau schelalaind impotriva Rusiei, poporul roman, este, in marea lui majoritate, antichinez, antirus si anticomunist si ca va sari de cur in sus de bucurie votand in draci partidul portocaliilor la viitoarele alegeri multumindu-le astfel ca l-au adus în sapa de lemn, indatorandu-l pe doua generatiii si lasandu-l muritor de foame in strada dar cu convingeri anticomuniste de neclintit.
Caci asta face trogloditul de basescu din exces de lupta „anticomunista”: confunda sula cu prefectura, conducerea comunista a Chinei cu interesele economice majore ale Romaniei si o tine langa-balanga cu „jos comunismul” dupa ce comunismul l-a adus langa Petre Roman, gata sa-l injunghie in spate la momentul potrivit in calea de a deveni presedintele Romaniei.
Tragedia consta in faptul ca mai are din mandat „cacalau, maria ta” si daca Opozitia nu va reusi sa-l descauneze (si eventual sa-l descapataneze pentru tot raul facut acestei tari pana acum), inainte de expirarea mandatuului avem toate sansele de a ne intreba ca tampitii de ce dracu ne-am dat de ceasu’ mortii sa fim primiti in Uniunea Europeana care deocamdata se multumeste sa ne evite ca pe ciumati, dar dac-o mai pune chiombila de una sau doua de nefacute, aia suntem!

2 comentarii »

 1. Sa afirmi despre China ca este a doua putere economica a lumii este ca si cum am spune ca Romania a iesit din recesiune, avind o crestere de 0,1%!(adica mult mai mica decit marja de eroare, de jongleriile pe care le poate face statistica DIN PIX sau BNR din ajustarea cursului de schimb valutar)
  China este pe locul 2 doar pentru ca inca nu s-au inchis niste cicluri economice sau bilanturi financiare. Toata lumea stie ca rocada din fruntea clasamentului e doar chestie de timp si ca in maxim 2 ani China va fi, oficial, liderul mondial. Toata lumea, mai putin flotantul de la Cotroceni.
  Acum, cind marile puteri economice ale lumii fac tot felul de „giumbuslucuri” pentru a intra in gratiile marelui dragon, dovedind astfel nimic altceva decit o pragmatica gindire economica de perspectiva imediata, un individ cu manifestari de politruc isi permite sa lipseasca Romania de un sprijin economico-financiar mai mult decit binevenit. Asta in conditiile unei guvernari, impuse tot de el, care a adus incompetenta la rang de virtute!

  Comentariu de Augustin — 23/05/2011 @ 13:00 | Răspunde

 2. Nea Marcus, îţi cer iertare,
  Io nu ştiu ieconomie,
  Dac-o fi putere mare
  China asta, dracu ştie,
  Da io ştiu una şi-atât,
  Mai de mult o auzii,
  Că chinezu-i hotărât
  Când e vorba de hoţii.
  Gălbejiţii care fură
  Nu prea sunt ţinuţi în cuşcă,
  Nici nu-s puşi să bea sulfură,
  Cică numa îi… împuşcă.
  Uite-aici e chichirezul,
  De ne-o da păn scăfârlie
  Să facem precum chinezul,
  Tot nu scăpăm de hoţie.
  P-ăştia de la PDL
  Care fură, în cătuşe
  Trebuie să-i ţinem, bre,
  Că nu prea avem cartuşe.

  Fane Sucitu

  Comentariu de Biliuta — 23/05/2011 @ 20:53 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: