Blogu' lu' Marcus

01/06/2011

Stenograme Hot

Filed under: Erevan News — Marcus @ 16:39

Centralista: – Alo, Presedintia Romaniei?
Chiombu: – Da!
Centralista: – Primiti o convorbire telefonica interurbana, cu taxa inversa, de la d-l Al Capone, din Iad?
Chiombu:- Da, pasarica, baga, cum s-o refuz, doar e locala, deja am reusit performanta?!
Centralista: – Da, ma scuzati, acum am vazut noile tarife si intr-adevar convorbirile Iad-Romania sunt la tarif local. Aveti legatura!
Al Capone: – Ciao paesane, come stai, colega?
Chiombu: – Sunt onorat, boss, si te rog nu-mi mai spune colega, deocamdata nu am ajuns la statutu’ tău, inca merg pe mici gainarii, ca la noi la Romanica, cu banii statului.. Dar de ce m-ai sunat?
Al Capone: – Eh, hai lasa, nu te da modest, gainarii my ass, cine altu’ in afara de tine a mai reusit performanta sa instaureze statul mafiot la el in tara? Nici macar frateli italiani. Esti grande, man, in plus, Traienele, stand eu aici, intr-o pauza de dat in fiert la cazan si fumand un trabuc, ma gandeam si te invidiam totodata pentru norocul tau in viata.
Chiombu: – Da’ de ce, boss ?
Al Capone: – Pai daca traiam eu in Romania, ma alegeau si pe mine presedinte si scapam dracului de fisc si de alde Incoruptibii. Asa, la americani cu toata spaga pe care am dat-o si in ciuda faptului ca am ciuruit atatia, tot m-au captusit astia. Tu, zbang, nu numai ca i-ai ciuruit, le-ai pus-o si cu statu’ mafiot si te-au mai si ales o data.
Chiombu’: – Stiu si eu ce sa zic, boss?
Al Capone: – Pai sa nu zici nimic ci sa vii cat mai repede aici si sa ne mai scutesti si pe noi de cazne.
Chiombu: – Si cum v-as putea usura eu situatia, boss?
Al Capone: – Simplu. Acum cateva zile am stat de vorba cu cativa din iadul politic alde Hitler, Stalin, Ceausescu si astia mi-au spus ca daca poate cineva pe lume sa le fure dracilor smoala din cazane, sau sa le taie subventiile pentru lemnele de foc si sa le opreasca astfel productia, ducandu-i la faliment, apai numai tu esti ala. Daca o mai aduci si pe Elena sa-i convinga sa faca turism ecumenic in Romania, la Tanacu si in alte celea, aia suntem. Asa ca te asteptam cat mai curand posibil.
Chiombu: – Bine, boss, sa vad ce pot face, deocamdata o sa incerc sa vi-l trimit pe Boc cu cateva ordonante de urgenta sa vedem ce-o iesi.
Al Capone: – Hai ca te las, pauza s-a terminat si trebuie sa bag capul la fund, mille baci si nu ne uita. Ah, vezi ca ai sa primesti prin DHL un pachet cu o lada cu whisky canadian salvata din mainile lui Eliot, ultima editie a lui Hitler „Genocidul si Solutia Finala pe intelesul tuturor”, „Cum am scapat de Opozitie” a lui Stalin, iar Nicu iti trimite modelul navei „Biruinta” pe care s-l asamblezi tu atunci cand cugeti la Constitutia Romaniei. Ciao!
Chiombu: Pai cum sa te uit, boss, si-ti multumesc mult pentru cadou?! Si inca ceva, cand mai ma suni, suna-ma pe direct la 666, e linie locală free, inaugurata de mine la Presedintie. Bacio le mani!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: