Blogu' lu' Marcus

05/07/2011

Un Cadou De La Vraciul De Curte Aliodor

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 16:21


Chiombu: – Oglinda, oglinjoara, spune-mi tu mie cine-i cel mai macho, frumos si destept barbat din tara?
Oglinda fermecta: – Traiane asta nu pot sa-ti spun, dar daca ma stergi ca m-ai inverzit cand ai suflat spre mine si nu vad nimic, ti-oi spune cine-i cel mai betiv din tara.

9 comentarii »

 1. @ Marcus
  Ai uitat de CORNITE sa i le pui si TRIDENTU’
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 05/07/2011 @ 17:15 | Răspunde

 2. @N-am uitat Emile, nu le mai are, le-a dat pe bautura !
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 05/07/2011 @ 18:18 | Răspunde

 3. Frumos e, manca-l-ar mama de pocit…

  Comentariu de virusverbalis — 05/07/2011 @ 18:46 | Răspunde

 4. Sinistru personaj! Ma sperii! Pe bune. Cand, doamne iarta-ma, scapam de asta?

  Comentariu de Ică Şt. O. Victor — 05/07/2011 @ 19:56 | Răspunde

 5. @ Marcus
  Daca cornitele si tridentul le-o vandut sa aiba si el ” saracutul ” ceva bani de baut, da cu dintii de VAMPIR ce o mai facut ?
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 05/07/2011 @ 20:50 | Răspunde

 6. Cutremurător în conţinut!
  Posibil să fie adevărat…
  Se aseamănă prea mult cu realitatea trăită şi simţită obiectiv de oameni cu minte sănătoasă…

  http://wikileaks-ro.blogspot.com/

  Securistul Eugeniu Petrescu, omul-cheie al Mafiei Regimului Băsescu

  [http://1.bp.blogspot.com/-YBuD8FeMOQU/TWLK_xcigiI/AAAAAAAAAlA/iDApI36XaDA/s1600/3148eugeniu-petrescu-1.jpg] Continuarea şi finalizarea anchetei în dosarul mitei solicitate (430.000 de euro) şi încasate (130.000 de euro) de la fosta şefă a Vămii Halmeu, Nicoleta Dobrescu, ar putea demonstra conexiunea dintre corupţia (şi contrabanda) din vămi şi vârfuri instituţionale şi politice ale actualei puteri din România.

  Menţiunea că sumele de 130.000 de euro şi de 300.000 de euro au fost solicitate „în numele şi pentru un partid politic şi un şef de instituţie” este inserată în hotărârea judecătorească de arestare preventivă (încheierea Tribunalului Satu Mare nr. 8/CC din 4 februarie 2011) atât în concluziile procurorului care a reprezentat Direcţia Naţională Anticorupţie cât şi în considerentele prin care judecătorul motivează necesitatea şi legalitatea luării măsurii arestării preventive.

  În consecinţă, sunt contrazise în mod categoric declaraţiile publice ale preşedintelui Traian Băsescu şi ale procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, în sensul că afirmaţia că banii ar fi fost daţi unui partid politic nu ar aparţine procurorului sau judecătorului, ci unui om de afaceri arestat în cauză, acestea dovedindu-se doar diversiuni menite să abată atenţia publică şi cursul anchetei de la vinovaţii aflaţi la înalte niveluri instituţionale şi politice.

  Şeful de instituţie în numele şi pentru care au fost solicitaţi banii în dosarul mitei de la Vama Halmeu a fost identificat de procurori în persoana şefului Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV), Radu Mărginean, care a fost pus sub învinuire pentru luare de mită pentru că ar fi primit o parte din suma de 130.000 de euro. Este deja de notorietate că Radu Mărginean a fost promovat în această funcţie de fostul ministru de interne Vasile Blaga, secretarul general al PDL, căruia i-a fost subaltern apropiat în perioada cât acesta a fost şef la Direcţia Regională Vamală (DRV) Oradea .

  [http://2.bp.blogspot.com/-91r0wAcZJPM/TWLLz–FDKI/AAAAAAAAAlE/T6kYFihklTc/s1600/untitled.bmp]
  Partidul în numele şi pentru care au fost solicitaţi banii a fost identificat ca fiind PDL, având în vedere că persoana cu care s-a negociat obţinerea funcţiei de şef al Vămii Halmeu şi care a primit mita de 130.000 de euro pentru numirea temporară a Nicoletei Dobrescu este un membru cunoscut şi recunoscut al PDL, Eugeniu Petrescu.

  Actualmente pensionar, Eugeniu Petrescu este membru al Organizaţiei Sectorului 5 din Bucureşti al PDL şi s-a remarcat ca donator financiar al PDL, figurând pe listele publicate în Monitorul Oficial cu sumele de 29.800 lei în 2004 şi 15.000 lei în 2006. Denumit „Moşul” sau „Bătrânul”, Eugeniu Petrescu a fost văzut frecvent la sediile centrale ale PDL, inclusiv la şedinţele de Birou Permanent de pe Aleea Modrogan sau din Piaţa Valter Mărăcineanu, precum şi în birourile unor miniştri democrat-liberali. Dădea impresia că are influenţă asupra unor lideri importanţi ai PDL, că împarte funcţii şi că se ocupă cu colectarea de fonduri pentru campaniile electorale ale actualului partid principal de guvernământ. A făcut parte din stafful PDL pentru campania prezidenţială din 2009, soldată cu realegerea preşedintelui Traian Băsescu, pretinzând şi primind suma de 130.000 de euro cu puţin timp înaintea începerii campaniei electorale.

  Conform unor surse din PDL, Eugeniu Petrescu a fost ofiţer de securitate înainte de 1989, iar după Revoluţie a activat în sistemul vamal, ajungând şef la Vama Otopeni şi şef la Vama Chitila (de unde s-a pensionat). Soţia sa Maria Petrescu a fost şi este lucrător vamal. Fiica sa Mihaela Petrescu a fost secretar de cabinet al şefului Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Mărginean, iar actualmente este angajată la Serviciul Integrare Vamală Europeană şi Relaţii Internaţionale din ANV, cu un salariu de peste 2.000 de euro.

  Eugeniu Petrescu a sprijinit PDL şi cu consultanţă prin firma sa de familie SC THEME INTL SRL, la care asociat unic este fiica sa Mihaela Petrescu, iar administrator este soţia sa Maria Petrescu. Obiectul principal de activitate al firmei este „activităţi de consultanţă în domeniile relaţiilor publice şi al comunicării”. Înmatriculată în 24 septembrie 2008 (înaintea ultimelor alegeri parlamentare), cu un capital social subscris de 200 lei şi cu 0 angajaţi, firma de consultanţă Petrescu a realizat o cifră de afaceri de 212.152 lei şi un profit brut de 207.085 lei în anul electoral 2008 (sau, mai bine zis, în ultimul trimestru al anului respectiv).

  [http://www.agentia.org/imagini/pag2.jpg] Conexiunea PDL cu mita de la Halmeu este mai mult decât evidentă. Cheia aflării nivelului politic şi instituţional până la care a ajuns această mită este acest Eugeniu Petrescu, care n-a putut fi interogat până în prezent, întrucât, după declanşarea anchetei, s-a internat într-un spital din Bucureşti pentru hemodializă, pe care anterior o făcuse deplasându-se săptămânal la spital. O bună perioadă de timp, Eugeniu Petrescu s-a aflat în anturajul secretarului general al PDL, Vasile Blaga, care a fost şeful campaniilor electorale ale lui Traian Băsescu din ultimul deceniu, atât pentru funcţia de primar general al Capitalei cât şi pentru funcţia de preşedinte al României. În ultimii doi ani, Eugeniu Petrescu a fost văzut mai mult în anturajul oamenilor de încredere ai preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, de la Direcţia Regională Vamală Bucureşti. Ori preşedintele ANAF face parte din grupul rival lui Vasile Blaga, condus de finul preşedintelui Băsescu, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi de ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

  Sorin Blejnar nu este străin de dosarul mitei de la Vama Halmeu întrucât acesta a semnat, în calitate de preşedinte al ANAF, ordinul de numire temporară în funcţie a fostei şefe Nicoleta Dobrescu, la propunerea directorului Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Mărginean. Preşedintele ANAF, care este licenţiat şi în drept, ar fi trebuit să sesizeze că Nicoleta Dobrescu nu îndeplineşte condiţiile de pregătire şi de competenţă şi că nu a fost organizat concurs, ci doar un interviu formal, care nu a fost anunţat în prealabil, şi ar fi trebuit să ştie că aceasta era cercetată de DNA, la data numirii, în dosarul privind importurile fictive de usturoi chinezesc, sesizate autorităţilor române de OLAF. În plus, ulterior, după ce Nicoleta Dobrescu nu a mai achitat diferenţa pretinsă de 300.000 de euro pentru a fi definitivată pe funcţie, preşedintele ANAF l-a numit şef al Vămii Halmeu pe Gheorghe Ţârlea, transferat de la Vama Moraviţa şi cunoscut ca apropiat al primarului arădean Gheorghe Falcă.

  Ar fi util şi interesant de clarificat relaţia dintre Eugeniu Petrescu şi Traian Băsescu, respectiv dacă s-au cunoscut în perioada în care Petrescu era ofiţer de securitate sau când era şef de vamă la Otopeni ori la Chitila, dacă acesta a fost adus de Băsescu în PDL, precum şi dacă a fost folosit de şeful statului drept „cenzor financiar” al secretarului general al PDL, Vasile Blaga, iar ulterior a fost transferat să-l cenzureze pe noul trezorier al PDL, Sorin Blejnar. Sper în continuare că procurorii DNA vor merge cu ancheta până la capăt, respectiv până la capete politice.
  Senator Valer Marian
  sursa
  Sursa: News.ro Ştiri pe Blog
  WikiLeaks.ro documente

  Base nu uita de
  de VAMA DIN PORTURI…
  Acolo unde face afaceri fratele tau…
  cat sunt de legale sau protejate de mafie….?

  Vasile Bouleanu .
  http://groups.yahoo.com/group/Free_Press_Romania/

  Asasinul economic Jeffrey Franks a ucis si economia Argentinei !!!

  Asasinul economic Jeffrey Franks a ucis si economia Argentinei
  S-a tot vorbit de asasinii economici, s-au facut documentare, s-au scris carti. Noua, romanilor, ni s-a parut ca este o chestiune care-i priveste pe altii. Noua nu are de ce sa ni se intample.Pentru ca ne-am crezut europeni. Si noi si grecii si bulgarii. Asasinatul economic, ne-am inchipuit, e doar pentru tarile din America Latina, pentru fostele state sovietice, precum Ucraina.
  Am citit in carti definitia asasinului economic, dar niciodata nu ni l-am putut inchipui aievea. Si Agentia de Investigatii Media a tratat subiectul, iar la vremea respectiva ni s-a spus ca batem campii. Iata ca asasinul economic al FMI si-a aratat in fine fata, s-a devoalat. Este acelasi care a contribuit la criza majora din Argentina, din 2001. Apoi, la prabusirile economice din Ecuador, iar recent, la anihilarea economiei din Ucraina, dupa 2004, odata cu venirea „portocaliilor” la putere. De la finele lui 2008, Jeffrey Franks s-a mutat la alti „portocalii”, odata cu noile alegeri si si-a pus amprenta pe criza economica din Romania, incepand cu 2009. Situatia in care se afla tara, indatorarea fata de FMI, faptul ca Franks este adevaratul conducator al Romaniei se vede cu ochiul liber. Tara a intrat cu un picior in groapa, iar groparii sunt Franks si reprezentantul Romaniei la FMI , Mihai Tanasescu. Care Mihai Tanasescu, cel mai probabil, asa cum anunta AIM la inceputul anului, ar putea deveni urmatorul premier al Romaniei.
  Conform Jeffrey (Jeff) R. Franks, MPA ’88: „In 1997, Jeff moved to work on Latin American countries. He was desk economist for Argentina ” (in 1997, Jeff s-a mutat in America Latina . El a fost economist pentru Argentina). Apoi a ajuns in Ecuador, dupa aceea in Paraguay, iar inainte de Romania s-a ocupat de Ucraina. In Paraguay s-a ocupat de criza serioasa care afecta tara, de datoria uriasa la FMI care a rezultat in urma acestei crize economice. La fel cum administreaza acum datoria uriasa a Romaniei.
  Franks provine din gasca de la Princeton , dintr-o „fratie” de temut pe plan mondial: The Order Of St.Anthony, cu patronul Sf.Anton din Egipt, o societate secreta infratita cu celebra Skull and Bones de la Yale (unde exista si o ramura numita Sigma – The St. Anthony Hall), cu o emblema la fel de infricosatoare (vezi foto sus), desi in aparenta societatea respectiva s-ar ocupa cu serate literare intr-o cladire straveche, intretinuta de fratie (foto jos). Despre Skull & Bones, ca si despre The Order Of St. Anthony se spune ca fac parte din pepiniera Illuminati si pregatesc elitele care sa conduca lumea intr-o noua ordine mondiala social-economica. Daca despre presedintii SUA se spune ca au fost in marea majoritate membri ai Skull & Bones, despre creierele economice ale planetei se spune la fel de clar ca au apartinut Ordinului St. Anthony Of Egypt.
  Si iata, in urma cu doar cateva zile, Argentina a denuntat faptul că FMI aplică Greciei aceleaşi reţete de austeritate pe care le-a aplicat acestui stat latino-american fără a reuşi să îi împiedice acutizarea crizei în 2001. „Reţeta FMI pentru Grecia este aceeaşi ca pentru Argentina înaintea prăbuşirii din 2001: scăderea salariilor şi creşterea impozitelor” afirmă Jorge Remes Lenicov, fost ministru argentinian al economiei în 2002, în timpul celei mai grave crize economice din istoria acestei ţări. Si dupa cum se observa, nu este numai reteta pentru Grecia, ci si pentru Romania. Un alt fost ministru al Economiei, Roberto Lavagna (2003-2005), artizanul redresării ţării sale: „FMI nu a tras nici un învăţământ din criza argentiniană, nu a învăţat nimic şi emite pentru Grecia aceleaşi recomandări ca pentru Argentina în 2002, cele pe care noi le-am respins abia in 2003, iar dupa ce nu le-am mai aplicat si am cautat solutii bune, altele decat cele impuse de FMI, a urmat redresarea”. Deci iata ca respingerea cerintelor FMI – asa cum doreste si Ungaria acum, dupa noile alegeri – nu a dus la secatuirea tarii, ci la redresarea ei economica. E adevarat, insa, Romania este deja datoare pana peste cap la FMI , cu bani ce n-au ajuns in buzunarele romanilor, ci in „bancile mama” din Occident, sau in conturile clientelei politice a actualei puteri.
  Dovada ca Franks n-are de fapt, nici o solutie economica reala pentru Romania, ci in fapt doreste adancirea crizei in favoarea FMI, este si ciorna pe care a folosit-o la inceputul lui 2010, dupa o intalnire cu Mugur Isarescu. Pe hartie, Franks a schitat sovaielnic o linie de redresare inca de la inceputul lui 2010. O redresare care n-a avut loc, iar acum ni se spune ca va fi in 2011, cand, probabil, nici atunci nu se va petrece. Asa ca predictiile lui Franks in materie de economie sunt ca si nule. Asa cum au fost si pentru Argentina.
  Prăbuşirea economică a Argentinei a antrenat la finele anului 2001 o gravă criză socială şi proteste de stradă soldate cu 30 de morţi. A urmat o criză instituţională, între 20 decembrie 2001 şi 6 ianuarie 2002 succedându-se cinci preşedinţi. Argentina a revenit spre creştere economică cu mari sacrificii, după o devalorizare de 65% a monedei sale antrenând sfârşitul parităţii peso-dolar. Si asta dupa ce s-au respins indicatiile FMI.
  Conform unor analisti economici, FMI este arma financiara a asa-intitulatului Guvern Mondial, care are rolul de a conduce lumea dintr-o singura sursa, iar pentru asta trebuie sa prabuseasca mai intai economiile tarilor care nu fac parte dintre elitele care constituie acum acest guvern planetar ce va instaura noua ordine mondiala, sociala, culturala si mai ales, economica. Iar arma aceasta mortala se afla in mainile unor asasini economici ca Jeffrey Franks.

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 05/07/2011 @ 21:02 | Răspunde

 7. @ Marcus
  De citit pana se mai poate
  http://www.romanialeaks.org/2011/02/securistul-eugeniu-petrescu-omul-cheie.html
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 05/07/2011 @ 21:07 | Răspunde

 8. @Emile, dintii de vampir, i-a pierdut pe model Sinan Pasa, cand l-a muscat pe Putin de cur 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 06/07/2011 @ 11:14 | Răspunde

 9. @ Marcus
  Cred ca Putin o avut ” curul ” blindat cu chiloti de tabla de inox.
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 06/07/2011 @ 15:35 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: