Blogu' lu' Marcus

14/07/2011

Parca Am Inceput Sa-l Regret Pe Nicolicea

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:54

Tocmai ce ma bucuram pe motiv de boicot al pedeleului plus aliatii lor izmenari la adresa Antena 3, in sensul ca am scapat in sfarsit de prezenta de-a dreptul gretoasa si daunatoare total sanatatii a lui Nicolicea si iata ca Antena, intr-o dorinta masochista de a-si chinui telespectatorii, l-a adus pe tac’su lu’ Nicolicea (a se citi dracu), adicatelea pe numitul Pavelescu, croit sa faca valuri mai devastatoare decat tsunami-urile in platourile acestui post de televiziune. Aceasta a treia roata de la tricicleta calarita de chiombu in timpul primelor alegeri prezidentiale, celelalte doua roti fiind Lavinia si Gusa, dupa ce basescu i-a aplicat si lui, drept multumire pentru ajutorul dat in campanie, tratamentul centuristic in cazul Laviniei, pe el trimitandu-l insa, pentru divertisment sa faca politica nocturna in Parc la Opera, vine acum si de la inaltimea standard a lui boc, se da mascul feroce, dulau alpha la USL, mai precis la componenta PSD a acestia. Sincer sa fiu, pana acum m-am ferit in toate postarile mele sa-mi arat deschis simpatiile politice fata de doctrina social-democrata, insa consider ca a venit momentul ca aceste cozi de topor basiste sa fie potolite si puse la coltul de rusine, in genunchi, pe coji de nuci, acolo unde de fapt le este locul. Acest traseist de trei parale, mai nou mostenitor al taranistilor-securisti care au invadat esicherul politic imediat dupa decembrie ’89 si si-au aratat adevarata valoare cand au ajuns la ciolan in timpul lui Constantinescu, fiind sanctionati la greu de romani prin excluderea lor, ca partid, din zona parlamentara, isi permite ca, din fruntea unui procent de simpatie electorala egal cu cresterea bocciu-economica de 0,0001%, din masa de alegatori romani, sa deschida gura si sa imputa atmosfera cu adresa la PSD si la alianta USL. Ceea ce este mai nostim la mascarici este faptul ca bombandu-si pieptul si ridicandu-se pe varfuri, ieri la Antena 3, a adus la cunostinta onor natiunii, ca zdrentele taraniste pe care chipurile le conduce, nu vor ajuta niciodata USL-ul, pe motiv de nocivitate PSD. Ai, sa fii tu al dracului, Pavelescule, ca te vei tine de cuvant si-i vei baga pe pesedisti in doliu! Sa-ti moara tie scroafa in cotet si sa-ti cada falusu’ closca daca, intr-n moment de luciditate le vei da ordin securisto-taranistilor tai sa voteze cu USL-u’?
Pai, bai mascariciule, cine dracu te-a bagat pe tine in seama, ba mai mult ti-a mai cerut si nepretuitu’ ajutor, ba, caisa viermanoasa ?!
Stai dracu, in banca ta, vezi-ti de partidu’ lu’ peste prajit, poate reusesti sa-l aduci la 0,0002% si sa-l scoti din moarte clinica si lasa-i pe oamenii mari sa faca politica in tara asta. Tu, mars, inapoi in Parc la Opera, ca poate ai treaba si noi te retinem!

8 comentarii »

 1. Pavelescu asta-i un tip extrem de scarbos si de tot rasul.El a trecut prin zeci de formatiuni politice iar acum are tupeul imputit de a se proclama drept continuatorul Seniorului C.Coposu.Daca Seniorul ar fi fost acum in viata l-ar fi aruncat in suturi afara din PNTCD pe acest individ slinos.

  Comentariu de cristi — 14/07/2011 @ 12:48 | Răspunde

 2. @CristI: Da, ai perfecta dreptate.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 14/07/2011 @ 12:50 | Răspunde

 3. @Marcus
  ” Lichelele ARE Tupeu ” concursul asta l-ar fi castigat cu siguranta pavelescu.
  Am avut ocazia sa-i cunosc pe I. Ratiu si C. Coposu si sunt de aceiasi parere cu Cristi.
  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 14/07/2011 @ 13:10 | Răspunde

 4. Aveti dreptate toti. tipul e UN MARE LIBIDINOS. SE VEDE DE LE O POSTA CA E DE AL LUI BASHE

  Comentariu de colonelul — 14/07/2011 @ 14:03 | Răspunde

 5. @Marcus

  Nota bene!!!
  Cum se formeaza caracterul la romani?

  1. Prima poezioara pe care o invatzam este… „Catelus cu parul cretz”…care ne invata: „Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura…”

  2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este… „Mioritza”…care ne invatza ca doi romani
  invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate…

  3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este… „Luceafarul”…care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas…

  Si ne mai miram!…

  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 14/07/2011 @ 16:56 | Răspunde

 6. @ Emile: asta, da, comentariu plin de intelepciune si alimentat din seva suculenta a genezei si, de ce nu, a devenirii neamului mioritic 🙂 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 14/07/2011 @ 18:20 | Răspunde

 7. Marcus

  In epoca comunista circula un banc referitor la romani.
  Un roman, un hot
  Doi romani, o banda
  Trei romani, o banda si un turnator.

  Tot in acea „iepoca” in timpul crizei anilor ’80 , solutia pentru iesire din criza era urmatoarea : Romanii Sa Nu Fure o Zi iar Polonezii Sa Lucreze o Zi

  Sa fii iubit
  Cu stima Emil

  Comentariu de Emil Vulcanescu — 14/07/2011 @ 19:14 | Răspunde

 8. Sunt cativa ciudati pe acolo ce gripeaza mesajul Antenei 3 catre intelegerea mea, altii decat coibotii boicotisti: Asta Pavelescu, Ilie Serbanescu si Mucian Landruta (asa-l cheama? …sau Labuta?)

  http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/07/ai-carte-ai-parte.html

  Comentariu de incognito — 15/07/2011 @ 00:04 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: