Blogu' lu' Marcus

29/07/2011

De La Polimerizare La Romania Under Basescu

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:20

Am trait s-o vad si p-asta. La un inventar sumar se pare ca doar p-asta n-o comisese inca chiombila, publicarea de literatura omagiala in strainatate, pentru a o concura pe academician doctor inginer de renume mondial Elena Ceausescu, in publicarea de macularatura, pe banii romanilor, in strainatate. Cel putin in cazul prea-impuscatei cartile respective tot erau bune la ceva, ele erau scrise de specialisti in domeniul chimiei si pentru cei interesati de subiect sr fi fost totuşi utile. Dar, maculatura scrisa de politrucul comunist Tismaneanu, pe hartie de buna calitate, nici macar la toaleta n-o poti folosi, fiind daunatoare sanatatii si igienei organului anatomic respectiv. Ah, si ar mai fi ceva ce inca nu a facut si ar putea s-o faca acum, mai ales dupa inaugurarea noului stadion national. Spectacole omagiale avand ca protagonisti pe soimii si pionierii patriei. Numai ca pentru asta a cam trecut timpul. Daca n-a profitat de momentul cand pe post de maimuta cu pozaru’ impartea autografe pe bacnote de un dolar, acum individul „se risca” in sensul ca in loc de aplauze ar putea fi tratat cu „iesi afara javra ordinara” si batut cu oua stricate in cap pe modelul boc & Tac’su.
Dar sa revenim la carte. Mult mai la obiect si conform cu realitatea era un ca, in loc de Romania sub Basescu, panarama de Tismaneanu sa-si intituleze opera Elena Udrea sub Basescu sau invers Basecu sub Elena Udrea, ambele pozitii reflectand fidel situatia din tara. Numai ca in megalomania lui paranoica, probabil ca ipochimenul chiomb si urat ca sapte magari se compara pe sine cu Mihai Viteazu, iar pe cronicarul comunist al curtii ak Volodea Tismaneanu cu Nicolae Balcescu, asa ca in mintea lor bolnava merge o paralela intre „Romanii supt Mihai Voivod Viteazul” si „Romania sub Basescu”.
Dar asta doar in mintea lor atinsa vizibil de nebunie, deoarece la starea in care ne-a adus „despotu’ luminat” Traienel cel had si chel, mult mai potrivit ar fi Romania sub cele mai scazute standarde ale nivelului de trai din toate timpurile si din toate regimurile politice.
Stau si imi imaginez cum se inghesuie americanii la librariile din tarisoara lor, cu optzeci de dolari in dinti, pentru a-si procura „best seller-ul” secolului „Romania under Basescu”, vrand musai sa afle „who the fuck is Basescu and where the fuck is this Romania”. Ca la asta ar putea fi buna, la o adica, nenorocirea respectiva publicata pe banii amaratilor de contribuabili romani.
Sincer sa fiu, nu publicarea acestei carti ma ingrijoreaza, ci faptul ca nebunu’ dracului, dupa acest prim eveniment editorial, s-ar putea sa creada ca a dat lovitura si sa ne trezim cu o avalansa de lucrari de acest gen marca Tismaneanu, „ala mic de ne umfla banu'”, in care sa fie prezentata personalitatea paranoicului in toata splendoarea sa. In aceasta situatie vom avea parte de tiluri gen „Securistul nostru Basescu mai tare decat KGB-istu’ lor, Vladimir Putin”, „O noua palma Basista pe obrazul lui Sarkozy”, „Basescu voda si Mos Ion Roata”, „Basescu Trece Prutul” etc.
Asta e si asa ne trebuie, tara arde si chiombu isi maseaza si parfumeaza chelia in frizeriile americane!

3 comentarii »

 1. PD-L e în campanie electorală. Campania agresivă a PD-L Caraş-Severino a demarat mai ales pe la Adunările Penticostalilor , ca par egzamplă în plaţurile câtorva fini ai ” ayatollahului ”! Frunzăverde Sorin-LACHE, Naşu cu suta de Fini, unşi în funcţii, Lojă, chestii.. ” Fraţii ” Penticostali operează mai ales în mediul rural unde lacheii finilor ” ayatollahului ” tună şi fulgeră cum că ” domnul băsescu trebuie să rămână, aşa o zis domnu Frunzăverde, nu trebuie să vină la putere fanarioţii… ”
  I-auzi, ” fanarioţii ” !! Dacă vă zisăi că pedelichelele sunt pline de ” idei ”, deci, IDIOŢI..
  NU AM INTELES DE CE DACA AM * nesimtirea * SA SPUN LUCRURILOR PE NUME, PRONUNTAND NUMELE * AYATOLLAHULUI * FRUNZAVERDE SORIN-LACHE, CICA ACEASTA AR DAUNA IMAGINII…. PSD ( ??!!!!! )….
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/07/29/%E2%80%9D-potentii-%E2%80%9D-din-famiglia-pd-caras-severino-au-zis-mucles-raspuns-niet-punct/

  Comentariu de Sibilla — 29/07/2011 @ 11:24 | Răspunde

 2. Da, iti vine sa fugi din tara cand vezi dinastea, nu-i asa?

  Comentariu de dli — 02/08/2011 @ 12:46 | Răspunde

 3. @dli: bun venit pe blog, cat despre fugit sa fuga ei ca sunt infractori, nu noi.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 02/08/2011 @ 13:34 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: