Blogu' lu' Marcus

07/11/2011

Si Talica, Coane Plesule !??

Filed under: D'ale asimetricului,D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:25

Dupa mahalageala unilaterala Pipidica-Basescu&EBA, cand Pipidicai i s-a oprit orgasmu’ in gat pe motiv de neeligibilitate europeana prin pedeleu, datorita faptului ca locul i-a fost luat de dobitoaca lu’ tatucu’, mahalageala in care aceeasi Pipidica, dupa ce i-a supt si nojitele de la opinci chiombului pe motiv de genialitate si unicitate in arta politica a conducerii, a dat-o la intors mioritic altoind rau de tot fameleonu’ dictatorului si pe acesta prin paginile revistelor in care se producea, iata ca s-a spart buboiul si la casa conului Plesu, in ceea ce priveste vagoanele de erotism idilic cu care acesta il casunase pe descalecatul din Basarabi.
Cu o intarziere fata de evenimente justificata doar de incetineala cu care conu Plesu si-a cautat prin dictionare cuvintele pline de pretiozitate balegoasa si elitism veleitaro-bombastic folosite pentru a ne spune intr-un articol plin de asemenea perle lingvistice faptul ca Basescu este un mitocan si un badaran, acesta si-a adus in sfarsit aminte de faptul ca daca tot s-a dat el atata amar de vreme monarhist ar fi cazul ca, atunci cand chiombu l-a jignit grav, public si explicit pe Majestatea Sa, sa se tavaleasca si el in paginile Adevarului cu un articol prin care sa rupa gura targului si cu care sa infiereze atitudinea de muhaia penala a chiombului fata de Majestatea Sa.
Dar, daca cineva isi inchipuie ca articolul ar fi devastator la adresa uratului se inseala amarnic, pe langa faptul ca este scris in niste termeni de omu’ de rand se uita ca vitelu’ la poarta noua la el si nu intelege ce-a vrut autoru’ sa-i zica basescului de la obraz, apai nici de la obraz nu prea i le zice lasand mult, dar foarte mult loc de intors in caz ca Basescu, drept represalii, si-ar pune Gestapou’ pe el.
Oricum tot este bine ca s-a spart buboiu’ si la nivel de ‘telectualii lu’ peste prajit care ne-au varat cu incaltatoru’ pe gat un basecu ridicat la dimensiuni cosmice si cu calitati de Superman, daca nu de-a dreptul de Mesia, lasand sa se scurga un puroi urat mirositor, care timp de mai bine de sase ani de zile ne-a dat dureri insuportabile.
Mai are si Liiceanu pastrat momentul lui de glorie in care, lasand la o parte activitatea sa zilnica de imbaiat si uns cu fel de fel de alifii, sa ia dracului o pauza si s-o puna si el de-o galceava filozofico-elitista cu satana, lepadandu-se de acesta si punand cap compas arivist pe noua Putere care se intrevede din sondaje.
La Patapievici, deocamdata nu se pune, deoarece omu’ e prins pana peste cap cu obscenitatile si blasfemiile de export pe care le itinereaza fara pic de rusine pe banii contribuabilului roman pe la diferite expozitii internationale, facand pur si simplu natiunea de rahat cu astfel de manifestari de oameni dereglati rau de tot psihic, in sensul pe care-l dadea Freud unor astfel de derapaje cu caracter erotic, manifestari care in viziunea lui Patapievici si a gastii sale de paraziti, aciuati sub pulpana lui chiombila detinatorul portofelului public, ar reprezenta crema creatiei in materie de arta romaneasca contemporana. Bull shit!
Cartarescu nu se pune in schimb deloc, cel putin pana cand Basescu nu anunta public faptul ca a terminat de citit volumul scris de marele scriitor national, decorat personal de seful statului si a carui lecturare a inceput-o, haaaat!, cu vreo sase ani in urma.
Una peste alta, e de bine insa si sa speram ca tot mai multi dintre paturicii care i-au furajat armasarii basescului cand acesta se dadea calaret de adevarati bidivii de poveste si-au dat in sfarsit seama ca nava pe care s-au urcat pluteste de mult timp in deriva si ca ia apa la greu, riscand din moment in moment sa se scufunde, motiv pentru ca ei s-o abandoneze si sa-si vada de treaba.

8 comentarii »

 1. […] Si Talica, Coane Plesule !?? – Marcus […]

  Pingback de In Arad – Reactivarea comitetelor cetăţeneşti de cartier « Hai ca se poate! — 07/11/2011 @ 13:14 | Răspunde

 2. […] Si Talica, Coane Plesule !?? – Marcus […]

  Pingback de Revoluţia începe la Roşia Montană! « Hai ca se poate! — 07/11/2011 @ 14:35 | Răspunde

 3. E de rău!!

  Comentariu de incertitudini — 07/11/2011 @ 15:40 | Răspunde

 4. Pe Liiceanu’ n-o să-l vezi, că ăla n-ar mai avea cu ce să-şi cumpere alifiile şi cu ce să şi-i ţină pe Siegfried (BMW-u’) şi pe Marcello (Alfa Romeo). Păi lui îi place-n pielea goală numa’ ca să-şi dea cu sulimanuri, da’ nu să rămână aşa!
  Ar mai vrea ca-n pielea goală
  Să se sprijine pe coate,
  Da-n situaţia actuală
  Chiar de vrea, tot nu mai poate!
  :mrgreen:

  Comentariu de Cârcotaşu — 07/11/2011 @ 18:45 | Răspunde

 5. Bre, ia să vedem dacă am înţeles bine ce zici: Pleşu îl pupă în cur pe Băsescu mai cu prezervativ, la o adică, dacă se-ntoarce roata, poa’ să susţină că el îi făcea doar un tuşeu rectal, îl căuta de prostată. Liiceanu e ocupat cu băile de propriul şezut, cu unsori, cu chestii intime care ţin de filosofie, n-are vreme momentan să se ocupe de curu’ băsesc. Ăstălalt, Pata, e ocupat să exporte ce emite curu prezidenţial, să ne cunoască lumea d.p.d.v. artistic pe plan internaţional. Iar scriitorul neamului, Cărtărescu, nu se coboară el să-l pupe, aşteaptă să-i vină dosul celui mai neobosit cititor al său fix în dreptul buzelor.
  Aşa e?
  Dacă aşa e, ai zis bine. Da’ cam complicat.

  Comentariu de renata — 08/11/2011 @ 06:30 | Răspunde

 6. @Incertitudini: bun venit pe blog, dar ai putea fi putin mai explicita, e de rau la ei sau la noi 🙂 ?
  sa fii iubita
  marcus
  @Carco
  La antrenamentul lu
  E sclavul genunchiului
  Si-n genunchi, sprijin pe coate,
  Ai sa vezi ca doctu poate!
  Sa fii iubit
  marcus
  @Renata: nu numai ca ai inteles perfect, dar parca mi-ai furat gandurile si mi le-ai innobilat 🙂 🙂
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 08/11/2011 @ 07:58 | Răspunde

 7. Să fim iubiţi cu toţii, Marcus, cei care mai respiră fără aparate în lumea umbrită de umbra lui Băsescu. Să fim iubiţi de Cineva de deasupra umbrei lui ucigaşe, ca să jucăm ţonţoroiul la 40 de zile şi să mai avem vlagă în noi să-l suportăm pe următorul.
  p.s. Cât mama zice: să mâncăm şi rădăcini, numai să-i supravieţuim, cestiunea e sub control. Mama are 80 de ani şi en variante în care Băsescu moare primul. Înţelegi? Mama nici măcar nu se culcă în hamacul opoziţiei! Mama crede în BIOLOGIC.Mai apoi în Dumnezeu, şi mă face să mă ruşinez adesea de uşurinţa cu care votez cu ciuruiţii. Sper că ai înţeles mesajul!

  Comentariu de renata — 08/11/2011 @ 17:45 | Răspunde

 8. @Normal ca l-am inteles Renata: si eu ma las pe mana Divintatii ca astia cu Opozitia m-au convins de ce si cum 🙂
  sa fii iubita, sau vorba ta sa fim iubiti de El
  marcus

  Comentariu de Marcus — 08/11/2011 @ 17:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: