Blogu' lu' Marcus

09/11/2011

PSD, Lasati-l Pe Geoana Si Apucati-va De Treaba !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:21

Nu este prima data cand imi exprim aprecierile personale cu privire la d-l Adrian Nastase, pe care il consider un intelectual de rasa si drept unul dintre foarte putinii politicieni veritabili si de clasa care bantuie in spatiul politic dambovitean. Motiv pentru care am ramas de-a dreptul uimit cand l-am auzit aseara, pe postul A3, motivand gestul si actiunile PSD de a-l inlocui pe Mircea Geoana de la sefia Senatului. Asa cum am spus numai de naivitate nu poate fi banuit d-l Adrian Nastase, motiv pentru care inclin sa cred ca pentru a gasi o iesire cat de cat plauzibila si neperdanta din clinciul in care s-au varat singuri, pesedistii ne iau pe noi de tampiti si incearca de pe pozitia politicianului plin de suficienta si de scarba fata de plebeul cu drept de vot si atat sa ne vanda basme din Halima pe post de explicatii la un gest de-a dreptul lipsit de orice logica elementara.
Daca l-am inteles eu bine pe d-l Nastase, acesta a incercat sa ne spuna ca, mizand pe buna credinta si mai ales crestere a celor din pedeleu (auzi la el gentleman agreement la oamenii basescului 🙂 🙂 🙂 ), dumnealor le-a propus intr-o prima faza pur si simplu efectuarea unei manevre de inlcuire la sefia Senatului a unui pesedist cu alt pesedist, siguri fiind ca senatorii Puterii vor sari din banci entuziasmati si vor vota cu doua maini rocada respectiva, mai ales ca de la un timp si ei erau satui de Geoana care prea le facea jocurile pe fata, lucru ce a condus lla instalarea unei stari de plictiseala la nivel de dezbateri in Senat.
In faza doi, cand pesedistii au vazut ca puterea nu se da de acord cu una cu doua, parasind raznd in hohote de propunerea respectiva sala de sedinta, s-au gandit ca n-ar fi rau sa-l patreze pe Mircea Geoana, aplicandu-i doar o bataita la poponeata pe linie de partid, deoarece in atare conditii mai mult ca sigur ca ar fi pierdut functia de sef al Senatului.
Sincer sa fiu, nu stiu ce dracu a fost in capul pesedeului cand a avut aceasta zvacnire de initiativa, insa dupa mintea mea proasta, consider ca numai bine nu au facut, ca gestul respectiv a fost exact tichia de margaritar care-i lipsea chelului, chiar in ziua in care Isarescu si Franks, gand la gand cu bucurie, s-au apucat sa promita romanilor ieftiniri de produse si mariri de salarii si pensii varandu-le acestora in cap, la nivel subliminal, ideea ca bine a facut pedeleu si chiombila ce au facut cu taierile in carne vie, deoarece , vezi Doamne, masurile au fost salutare si in anul electoral 2012, trai nineaca pe boborenii cu drept de vot.
Deranjant insa mi se pare, nu gafa comisa prin incercarea manevrei Heimlich de a-i scoate lui Ponta pe Geoana din gat, ci modul in care lideri marcanti ai acestui partid inceraca sa ne abureasca servindu-ne minciunele la botul calului.
La cat rau a facut in planul imaginii incercarea esuata de a-l debarca pe Geoana, ar fi cazul ca pe ultima suta, pesedistii sa se lase dracului de vendete personale, reglari de conturi si scoatere fara macar spalare a rufelor murdare in public si sa incerce sa faca uitat cat mai repede episodul respectiv, vazandu-si totodata de treaba, in sensul concentrarii asupra castigarii alegerilor parlamentare si suspendarii basescului.
Ca votantii asta asteapta de la ei si nu mizerii ca cea din aceste zile.

12 comentarii »

 1. […] PSD, Lasati-l Pe Geoana Si Apucati-va De Treaba ! – Marcus […]

  Pingback de Interzis celor care nu stau bine cu inima si cu nervii « Hai ca se poate! — 09/11/2011 @ 13:18 | Răspunde

 2. Sa se apuce de cur si sa se dea singuri de pamant. Niste prostanaci cu totii.

  Comentariu de sictireli — 09/11/2011 @ 17:25 | Răspunde

 3. […] PSD, Lasati-l Pe Geoana Si Apucati-va De Treaba ! – Marcus […]

  Pingback de Oare despre Basescu cum vorbesc? Astept parerile dumeavoastra. « Hai ca se poate! — 09/11/2011 @ 18:31 | Răspunde

 4. Inca astept sa bage faza aia cu :vodooo..flacara violet..vraji..chestii socoteli…sau fara ..cine dracu mai stie..in orice caz..naspa rau..
  ps:am iar rasnita…:))

  Comentariu de surry — 09/11/2011 @ 21:59 | Răspunde

 5. Basexule si PDL, dormiti linistiti ! PSD lucreaza pentru voi !

  Comentariu de Mircea C — 10/11/2011 @ 02:36 | Răspunde

 6. Motto : Răbdarea asta de bou o datorăm numai laptelui de vacă.

  ALITET PLEACĂ ÎN MUNŢI

  Copii durerii fătaţi cam în preajma loviluţiei celui mai mare dintre ticăloşii conaţionali – Ion Iliescu, aruncă tot ce-i carte de prin casele cedate lor, din spirit de conservare, de către bunici, părinţi, rude apropiate.
  Mă aplec şi recuperez un minuscul roman din viaţa eschimoşilor – « Alitet pleacă în munţi » pe care l-am citit la 14 ani fără să-l înţeleg în esenţa lui. Îl frunzăresc cu intenţia de a localiza acel pasaj unde se relatează gestul supraomenesc al unei bătrâne care ajunsă în starea de a numai putea tăbăcii curele din piele de morsă cu propria-i dantură, se deplasează la 2-3 km de iurta familiei pentu a-şi afla finalul în căldurile gerului polar ; o face deliberat, convinsă că aşa îngheţată va restitui datoria faţă de pământ, săturând marele urs alb, care nu peste mult timp va fi vânat de fiul ei şi dat în consumul familiei, ea revenind la cei dragi pentru totdeauna.
  Vezi dumneata Căpitane cu cît bun simţ au ştiut să evite povara socială nişte oameni care la limita utilităţii au găsit ultima soluţie de a face utilitate din inutilitate ?
  Pensionarii noştri citind acest miniroman nu vor ezita să se îmbarce pe flota lui Traian Băsescu, în spatele distrugătoruli de gheaţă « Cioc-Boc « pentru a popula « Banchiza conşiinţei umane abandonate »
  Cu ochiul meu drept învineţit de tata care a citit postarea, mă reculeg pentru a afla mobilul singurului pumn pe care l-am primit de la neputinciosul meu părinte…

  Comentariu de Iluminatu — 10/11/2011 @ 06:55 | Răspunde

 7. Inluminatule, „neputinciosul” tău părinte ţi-a învineţit ochiul tău drept constatând săracul cu durere în suflet că nu ţi-ai însuşit exprimarea şi scrierea corectă în limba româna (presupusă natală) nici măcar la nivel de clasa a treia.
  În locul său ţi-aş fi rupt şi mâna cu care scrii, schilodind nepermis această frumoasă limbă.

  Comentariu de mumu — 10/11/2011 @ 12:25 | Răspunde

  • @ mumu,
   Acu’ e greu de spus dacă ăsta a fost motivul pentru care i-a învineţit ta’su ochiu’. Eu mă gândesc că la fel de posibil e ca bătrânu să fi înţeles îndemnul dat de fi’su să evite povara socială (să evite a deveni povară socială, adicătelea) şi, fără ajutorul lui Băse şi Boc, să aibă el iniţiativa, precum bătrâna eschimosă.
   Dar de fapt ar mai fi avut un motiv: păi dacă fi’su crede că cel mai mare dintre ticăloşii conaţionali e Ion Iliescu, evident că, după capu’ lui, Băse e binefăcătorul naţiunii!
   Acu’ poate află de la noi „mobilul” pen’ care şi-a luat-o de la ta’su, că motive a avut ăla multe! :mrgreen:

   Comentariu de Cârcotaşu — 10/11/2011 @ 13:56 | Răspunde

 8. # Mumu, până mă acomodez cu mugetul tău te rog să mai sugi şi acest

  ACROSTIH

  Măsura limbii aspre de viţel
  Umflată sub o mască de căţel
  Mă-ndeamnă spre îngăduinţă,
  Uitând că refulezi din suferinţă.

  Comentariu de Iluminatu — 10/11/2011 @ 13:45 | Răspunde

 9. @ Iluminatu,
  Dom’le, nuca asta-i cam tare pentru matale. În orice trebuie păstrată o limită. P’asta n-ai luat-o-n calcul. Acu’ ce să-i faci? Ai luat-o, ţine-te de ea! :mrgreen:

  Comentariu de Pescaru — 10/11/2011 @ 16:03 | Răspunde

 10. @ Ai dreptate bre, Pescarule. Şi când te gândeşti ce avânt îşi luase! 😯

  Comentariu de Şansata — 10/11/2011 @ 16:08 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: