Blogu' lu' Marcus

28/11/2011

Femeia Cu Afinii, Nou Concept Al Reformei Basiste

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:17

A fost suficienta ridicarea capacului latrinei portocalii de catre cei de la Antena 3, pentru ca diluviul de excremente marca Basescu si gasca sa se reverse puturos peste plaiul mioritic, otravind cu mirosul pestilential al afacerilor oneroase ale acolitilor traianului numiti in diferete functii de gheseft prin Guvernul Romaniei, atmosfera damboviteana si asa poluata la greu de basinismele cotroceniste concretizate in actiunile la comanda ale gestapovistilor acestui regim, eufemistic si pompos denumiti procurori DNA.
Consumarea evenimentului respectiv in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea a scos in relief nu numai hidosenia nesatuilor de la carma tarii, care fura intr-o veselie, fara nicio retinere, tot ce le pica in mana, de la gainile din batatura statului, reprezentate de spatii aflate in gestiunea RAPPS, pana la milioanele de euroi cu care femeia Udrea isi achita datoriile la banci, ramanandu-i si de rochii valorand per bucata mai mult decat o limuzina de lux, ci si gradul de nesimtire deja scarnatica de care dau dovada „Toti oamenii presedintelui” in momentul in care sunt prinsi cu polonicul in butoiul cu mierea avutiei nationale.
Desi lansarea notiunii de „afin” pe piata nepotismului basinist din Romania post-decembrista ii apartine prea-dreptului si neprihanitului nostru Prim Ministru, si-l numesc aici pe Boc, cu ocazia investirii nepoticii sale intr-o functie de consilier guvernamental, splendoarea semantica a acestui cuvant a fost reliefata de femeia Andreescu care pur si simplu ne-a lasat, ca popor fara rude, pe acest pamant, vaduvindu-ne de soti, sotii, copiii (fie ei si proveniti dintr-o casnicie anterioara) etc. prin incadrarea lor la categoria „afin”, cu alte cuvinte „pot sa-i favorizez cum vreau eu din banul si bunul public, deoarece nu-mi sunt rude, imi sunt afini”.
Si pentru ca aceasta bataie de joc cu adresa la inteligenta romanului sa fie totala, vine si afinu’ de barbat-su, fost ofiter de Securitate, beneficiar la greu de favorurile afinei, si-l ameninta pe MIhai Gadea direct pe postul de televiziune.
Halal natiune, hali-v-as portofele !
Pai cum dracu sa nu rada strainii si cu curu’ de noi, la asemenea capodopere de obraznicie si tupeu pe paine?
Basescu, intr-un moment de luciditate, chit ca lovit de mahmureala bahica, isi da totusi seama ca s-a mers prea departe, chiar si dupa standardele badaranismului si nesimtirii introduse de el in Romania, il cheama pe Boc si-i da ordin s-o dea pe borfeta afara de la Guvern, pe motive de moralitate.
Pai, daca madama asta a fost imorala si deci sanctionabila din aceasta cauza, pe motiv ca a atribuit spre folosinta niste spatii apartinand RAPPS-uluii afinilor ei dragi, atunci actiunea prin care primarele general al capitalei, si-a atribuit ilegal, mai intai spre folosinta si apoi spre trecere in proprietate personala un ditai viloiu’, in buricul capitalei, pentru o suma modica, cat sa-si ia Udrea o rochie de colectie, ce incarcatura morala are cand ea pute a penal de la kilometri distanta?
Pentru a se pune batista e tambal, pedeleu’ o scoate si pe femeia Udrea pe sticla sa ne abureasca cu dreptatea facuta prin concedierea femeii cu afinii, concomitent cu repararea obrazului pedeleu prin aceasta interventie ferma a Primului Ministru.
Vax, albina si la cur ghiata!
S-a intalnit hotu’ cu prostu’!
Nu fratilor, sa ne spuna DNA-ul si ANI, cam ce a invartit femeia respectiva atata timp prin patrimoniul RAPPS, pe care acum, cand piata imobiliara este la pamant, Basescu si golanii lui il vor privatizat de urgenta, la preturi derizorii platite de clientela portocalie.
Deoarece femeia cu afinii, ca si toti ceilalti mafioti ai basescului trebuie sa plateasca dupa cum le vine randul.

6 comentarii »

 1. Am incercat sa adun cele mai elocvente exemple de hoti din PDL. Nu mi-am propus sa fac o prezentare exhaustiva pentru ca ar fi urmat sa insir toti membrii partidului… Vezi: „Cine fura in PDL? Raspuns corect: toti” pe http://www.mirceahamza.com.

  Comentariu de Mircea Hamza — 28/11/2011 @ 15:11 | Răspunde

 2. Nene Comandante, mie-mi pute urît a altceva în legătură cu privatizarea în discuţie. Actualii chiriaşi au prioritate în achiziţia imobilelor scoase la mezat. Oare cine-i actualul chiriaş la vila „lac 2″ de la Snagov? Tata, sigur nu! Vorbeau nişte antenişti” despre asta acu-i vreun an….
  Apropo ce-i aia „afin” ? Că io-n nomenclatoarele cu care lucrez acuma, la grade de rudenie n-am găsit termenul…. Concubin, persoane neînrudite, da. Afin nu! Io aveam impresia, pe cînd eram tînăr şi prostatec, că afinu’ e tufa aia care produce afinele. (aşa se zicea pe la mine prin mărginime). Ulterior am aflat că-s afinari. N-am mai cercetat la DEX, da’ mă uit acuma, Am ştiut io bine. A doua explicaţie de la DEx e fix ce ştiam. N-o ştiam pe prima… Îs „decît” inginer 😦 nu le ştiu pe toate…
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 28/11/2011 @ 20:21 | Răspunde

 3. @’Neata bade Shogun: apai afin ar cam fi persoana care te fute legal, cu acte la Primarie si cununii pe cap in Biserica, al carei nume il porti de cele mai multe ori pana la sfarsitul vietii in caz ca nu divortezi, casre uneori iti face si copii, dar care la furaciune nu se pune ca ruda ci ca afin 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 29/11/2011 @ 10:07 | Răspunde

 4. @Mircea Hamza: salut si bun venit pe blog. Ti-am vazut hotii 🙂 🙂 🙂 🙂 unu’ si unu’! Te-am trecut in blogroll.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 29/11/2011 @ 10:10 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: