Blogu' lu' Marcus

09/12/2011

Capuchehaia Lu’ Obama La Bucuresti Da Verde La Dictatura

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:20

Manat de un elan tineresc caracteristic utecistilor epocii de aur, ambasadorul Unchiului Sam la Bucuresti (si nu la Mogadiscio, cum se pare ca a confuzat dumnealui locatia postului primit de la Casa Alba), intr-un efort sustinut si altruist indreptat catre sustinerea aberatiilor debitate de chiombu cu o saptamana inainte pe postul public de televiziune, ne-a spus cu subiect si predicat, ca la pleasca ce ne-a cazut in cap sub forma lu’ Morar ca sef la DNA, am face bine sa modificam dracului legile tarii, in sensul ca dom’ presedinte sa-l poata numi pe asta pe viata in pozitia respectiva ca buna treaba mai face el acolo.
Excelenta Sa, dl Gitenstein, confundand Romania cu Somalia, uita sau poate ca nu stie ca pe vremea cand dumnealui prindea cheagul economic necesar viitoarei sale cariere politice, vanzand hamburgeri liceenilor americani, noi, ca popor batut de soarta, traiam experienta unor numiri pe viata in functia de sef al statului a unuia care si-a terminat cariera politica cu spatele la un zid de cazarma la Targoviste.
Tot Excelenta Sa, debordand de dragoste si de admiratie fata de chiombila, isi baga picioarele pana la nivelul gatului in treburile interne ale Romaniei ( mama, ce-i mai placea lu’ Nea Nicu’ treaba asta cu treburile interne si neamestecul in dansele!) si ne da indicatii pretioase pe care daca s-ar apuca sa le sustina prin Harlem l-ar bate afroamericanii cu oua si cu varza stricata pe motiv de atentat la democratie. La Bucuresti insa merge, ce mama dracului!
Ce ne facem insa, vorba unui ilustru realizator de emisiuni tv, daca nepretuitu’, inegalabailu’ si neinlocuibilu’ Morar se imbolnaveste brusc de boala de deces sau dispare ca magaru’-n ceata din peisajul mioritic?
Unde mai gasim noi asa un exemplar de rasa care a pus coruptia cu botul pe labe si cu genunchii pe coji de nuci, la coltul de rusine inaugurat de Basescu Cel Tepos in Piata Constitutiei?
Nu mai facem nimicuta ci asteptam sa ne manance gaia.
Sincer sa fiu eu il credeam pe Obama, respectiv administratia pastorita de el, ceva mai destepti insa se pare ca habar nu au cu ce se mananca Romania de-si permit asemenea deraieri grosolane de la normalitatea convietuirii in conformitate cu normele democratiei ale carei gradian le place sa clameze ca ar fi.
N-ar fi exclus ca in particular, daca l-ai intreba pe Obama care-i capitala Romaniei sa-ti spuna ca este Tananarive sau Lesotho. Baietii astia sunt convinsi ca suntem un popor de trogloditi dispusi sa inghitim aplaudand toate cacaturile pe care ni le vand ei impachetate gigea si cu eticheta de guma de mestecat.
No, thank you, yankee, go home, please si haliti-le voi caci noua ne-au fost de ajuns vreo trei dictaturi la rand incepand cu cea regala si terminand cu cea comunista. Daca tineti neaparat vi-i dam voua si pe Baesescu si pe Morar si pe cine mai doriti voi din tara asta sa faceti bors sau rahat cu perje cu ei, dar la voi, nu la noi. Noi ne-am castigat dreptul sa zicem pas! la asemenea experiente.
In aceeasi ordine de idei, sincer sa fiu nu stiu de ce a iesit Excelenta Sa cu o asemenea sustinere infecta la rampa, atata timp cat Basescu, fara nicio gluma sau intentie de intoxicare, se pregateste pe tiparul schimbarii izmenelor si in general efectelor in cadrul armatei ruse, sa faca rocada, cand va veni termenul, intre Morar si Kovesi, adica (sa nu existe dubii) Morar va trece sef la Parchet, iar baschetbalista aplecata de sale cat sa ajunga la turul pantalonilor prezidentiali pentru a aplica pupaturile de rigoare, noua sefa la DNA.
Si daca le va iesi si la anu’ cu furtu’ alegerilor, Udrea va schimba cu Boc, iar ceilalti ministri intre ei si dupa inca doi ani, la prezidentiale tot Udrea va schimba cu Basescu care va deveni prim ministrul Romaniei.
Sa mai indrazneasca cineva sa zica de rau de democratia basita!

N.A.-desi cuvantul „capuchehaie” din punct de vedere al definitiei sale stricte de dictionar defineste reprezentatul diplomastic (trimisul) Tarilor Romane pe langa Inalta Poarta, l-am folosit langa ambasadorul american la Bucuresti, in sens figurat pentrui a evidentia relatiile cu iz feudal stabilite intre Noua Inatlta Poarta (USA) si vasala sa de la poale de Carpati.

7 comentarii »

 1. Despre mânăriile cu damf de rahaţi portocalii de pe feuda cărăşeană, Împărăţia ayatollahului Frunză”verde” s-a tot scris şi…. se mai scrie :
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/12/09/manarii-cu-damf-de-rahati-ai-famigliei-portocalii-pe-feuda-ayatollahului-frunzaverde/

  Comentariu de Sibilla — 09/12/2011 @ 13:10 | Răspunde

 2. […] Capuchihaia Lu’ Obama La Bucuresti Da Verde La Dictatura – Marcus […]

  Pingback de Fara gaze … azi noapte era sa sar in aer … cat pe-aci sa scapati de mine … Multumesc Marius! « Hai ca se poate! — 09/12/2011 @ 15:07 | Răspunde

 3. Nene Comandante, sa nu crezi ca o laudat yankeu` ala pe daiboj „realizarile” de exceptie ale chiombului in ” lupta” lui cu caracatita coruptiei ! Fii sigur ca i-au intrat ceva verzisori in cont, si nu putini ! Unchiu Sam isi cam baga nasul peste tot pina o va lua odata serios in bot ! De ce o pus batista pe tambal referitor la China ? fiindca de aia se teme !
  In alta ordine de idei referitor la „boala de deces ‘ a lui Morar – ” Cimitirele sint pline de oameni de neinlocuit ! „

  Comentariu de Mircea C — 09/12/2011 @ 17:18 | Răspunde

 4. „cu oua si cu varza stricata” ?
  Cum asa – nu mai au baietii puscoace, gloante ?

  Comentariu de Arogantu' — 09/12/2011 @ 17:54 | Răspunde

 5. […] Capuchehaia Lu’ Obama La Bucuresti Da Verde La Dictatura – Marcus […]

  Pingback de Despre Unitate in UE, revizuirea Constitutiei si cum s-a angajat Basescu Traian in numele Romaniei la Bruxelles « Hai ca se poate! — 10/12/2011 @ 16:10 | Răspunde

 6. A doua carte Traian Băsescu : „Dacă discutăm tehnic, opţiunea mea este să cer procurorului general sa-i dea lui Daniel Morar o prelungire până în iunie, un interimat.”
  Suficient pentru alegerile 2012, o atenţionare corectă, să se implice serios şi în alegerile paarlamentare nu numai în locale, baronii PDL şi să o lase mai moale cei USL 🙂

  Comentariu de acuvio — 10/12/2011 @ 19:29 | Răspunde

 7. […] Păcat! Aceste constatări, venite din partea dumneavoastră, sper să însemne mai mult decât spusele mele.  Trezirea la realitate! Eu mă refeream la un caz concret şi apropiat de mine în spaţiu.  […]

  Pingback de Domnule Ion Iliescu, mă bucur că îmi daţi dreptate. « Popateapa's Blog — 11/12/2011 @ 13:56 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: