Blogu' lu' Marcus

06/01/2012

O Opinca Romaneasca Pentru Dragul De Conational Maghiar

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:00
Tags:

Daca pana acum ungurul astepta linistit cat de cat itirea ghiocelului de sub stratul de zapada in ideea sarbatoririi zilei de 15 martie cu atacuri umilitoare la adresa noastra, in calitate de gazde tolerante si rabdatoare fata de pretentiile lor revansarde si iredentiste, se pare ca de data asta, incurajat pana peste limite de atitudinea vadit tradatoare fata de interesul national adoptata de chiriasul de la Cotroceni, si-a inceput campania mizerabila de atacuri imunde la sentimentele noastre nationale imediat ce s-a intors fila numarul 1 din calendar.
Si daca tot a devansat data varsarii excrementelor revizioniste mai devreme decat o faceau in anii anteriori, depasiti fiind in gradul de tupeu si nesimtire doar de colegii lor portocalii de guvernare, de data asta au venit si cu un promo in ceea ce priveste reeditarea circumstantelor Diktatului de la Viena cu toate consecintele sale care au dus la atata varsare de sange.
Prin abordarea stemei nationale a Ungariei in locul celei a patriei mama Romania pe frontispiciul unei cladiri guvernamentale din Har-Cov, honvedul revansard ne transmite mesajul lui clar ca s-a saturat de minciunica cu independenta asa-zisului tinut secuiesc si ca a trecut, sub inaltul patronaj al presedintelui Romaniei, la ofensiva prin care Ardealul sa fie din nou rupt de la patria mama si atribuit arbitrar si samavolnic Ungariei.
Pana acum giumbuslucurile cu batjocorirea Tricolorului, a Zilei Nationale a Romaniei, decretata de popa cu epoleti de securist drept Zi de Doliu National si multe alte asemenea samavolnicii si magarii (din senzatie de greata vomitiva ma opresc aici cu enumerarea lor) aveau rolul batului dat prin gardul vecinului pentru a-i infuria patrupedul canin.
De data asta insa baietii s-au intrecut pe sine si ne anunta clar:- Nu vrem independenta tinutului secuiesc, ci vrem alipirea acestuia la Ungaria.
Daca tragi o geana in istoria recenta a unor surioare de Uniune Europeana iti va sari in ochi, spre exemplu, cata tacere au reusit sa impuna tari ca Anglia sau Spania unor „etnii conlocuitoare” cu pretentii mult mai mari si argumente mult mai pertinente in ceea ce priveste statutul lor de independenta, astazi atat bascii cat si iralndezii intelegand sa-si vada de treaba si sa renunte la jocul de-a bombardeaua ca risca sa-si dea foc la propria valiza.
La noi ungurii, incurajati (stiu ca ma repet, dar asta este situatia) de faptul ca atat basescului cat si pedeleului le tremura efectiv tenisii in picioare si sunt maronii la cur la gandul ca UDMR-ul ar putea sa-i lase fara ciolanul guvernarii in cazul in care acestia nu le-ar satisface cele mai aberante cereri, isi permit sa ne palmuiasca si sa ne scuipe la nivel national, netinand cont nici de legile statului de drept si nici de cele ale bunului simt si ale celor sapte ani de acasa.
Socoteala lor este foarte simpla: chiombu’, disperat in mentinerea unui guvern marioneta dupa alegerile din toamna, cand sub nicio forma fara ungurime nu va putea forma o eventuala majoritate obedienta lui, va vinde si mormintele parintilor sai, doar pentru a ramane la Cotroceni asa ca pentru ungurime chestia cu Diktatul de la Viena reloaded va fi floare la ureche.
Si atunci de ce sa nu pregateasca sogorii terenul de acum cand se stie ca imbecil nu este cel care cere ci cel care raspunde irational la cerere si se conformeaza acesteia?
Ce uita insa dumnealor sau se fac ca uita pentru a nu da cufureala si tremuriciul fricii peste ei este faptul ca opinca care a fluturat pe cladirea Parlamentului maghiiar de la Buda nu a apartinut vreunui inaintas mafiot de-al scumpului nostru presedinte, ci unui taran de taran roman hatru si mandru ca l-a pus pe ungur cu botu’ pe labe chiar in inima salasului sau.
La o adica s-o mai gasi vreo opinca la Muzeul Satului pe care sa o folosim in caz de, Doamne Fereste, ceva, ca prea ne-am saturat sa fim calcati in picioare de niste venetici.

12 comentarii »

 1. SI CU CARE ARMATA VRETI DV. SA PUNETI OPINCA PE BUDAPESTA? CU…ASTA ?! Cu gasca asta care doarme-n cizme si careia-i tremura nadragii pe ea de frica sa nu-i lase Oprea fara prime de pasti daca isi indreapta spinarea? Vreti sa produceti ilaritate, d-le Marcus? Haida-de, sa fim seriosi. Marele stat Major al armatei ruse a stabilit ca are nevoie de 4 ore sa ocupe Romania. Mai dificil ii va fi sa gaseasca un factor politic responsabil care sa semneze capitularea. Pe vremea povestii cu opinca, Armata rosie era pur si simplu ingrozita de armata Regala romana. Au fost alte timpuri. Acum n-ar fi exclus sa se-ntoarca roata, in sensul ca s-ar putea ca la un moment dat si intr-o situatie data, armata maghiara sa-l trimita pe viermele Boc la sedinta de guvern, cu o falnica mustata de honved desenata cu creion chimic sub nasucu-i carn.

  Comentariu de Radu — 06/01/2012 @ 12:21 | Răspunde

 2. Pai opinci s-ar mai gasi, opincari – BA !
  Odata-l vezi pe popotarul Gabi cu opinca fluturind pe post de trofeu la vreo sindrofie de-a lui Ontanu …

  Comentariu de Arogantu' — 06/01/2012 @ 12:24 | Răspunde

 3. @Radu, Arogantu’ aveti dreptate, domnilor, dar eu nu vorbeam despre generalul Izmana si gasca lui de lingai, ci despre feciorii de prin Afganistan, irak etc.
  sa fiti iubiti
  marcus

  Comentariu de Marcus — 06/01/2012 @ 12:32 | Răspunde

 4. […] ouă! Şansa de a obține al doilea carton era să te înţelegi cu vânzătorul şi să accepți, cel puțin jumătate de oua sparte. În afară de cele date pe sub mână, via nea […]

  Pingback de Cartonul cu ouă « Popateapa's Blog — 06/01/2012 @ 14:24 | Răspunde

 5. Io cre’că n-avem treabă cu ungurii din ţara lor. La ei în ţară să facă e vor ei. Noi avem o problemă cu ungurii din ROMÎNIA. Ăştia-s beleaua. Io cred că nenea Marcus zice că ăstora ar trebui să le fie frică. Să nu-şi pună ardeleanu’ opinca şi să repete figura din ’90 de la Tîrgu Mureş, că iese măcel. Ungurii-s ficiori faini, marea lor majoritate. Am prieteni foarte buni din etnia asta. Ungurului simplu nu-i trece prin cap idei de segregare, sau să facă din ţinutul secuiesc o enclavă, gen Lesotho, un căcat de gaură în curu’ Africii de Sud.
  Politicienii udemerişti îs de căcat! Îşi urmăresc interesele. ALE LOR, nu ale celor care i-or votat!!! Unguru’ de rînd are exact aceeaşi vină că i-or votat, exact cum are şi românu’ de rînd vina că l-or votat pe chior şi pe gaşca lui de prădători portocalii, care or dus ţara de rîpă, numai ca să-şi umple ei buzunarele! Aşa că să nu aruncăm cu căcat în tot neamu’ unguresc! Că nu-i cazu’… bezmetici sînt peste tot.
  Banzai!

  Comentariu de shogunu' — 06/01/2012 @ 15:41 | Răspunde

 6. LA MULŢI ANI pentru toţi prietenii lui nenea Marcus!
  Chiar dacă a trecut vremea uratului, permiteţi-mi, vă rog, să postez şi eu „Pluguşorul UDMR”. Cam asta ne aşteaptă, dacă nu ne trezim, cât încă mai putem.
  Áho, áho, ólahi vóinici,
  vói kénd stábilit áici,
  én Tzinut Szecüesc?
  Eu la vói, ástézi urészc,
  cú ástá plug románesk,
  trás la vói de doü vacsy
  cú un tzâtza éntre cracsy,
  szá plecsy, cát éncá putetzi,
  cáre éncotro vedetzi,
  cá női vrem, pe ácest glia,
  s-ávem autonómia!
  Eu zicsi cá nu-i máre kazná
  sá lásatzi la női Kovaszná,
  Hargjita és Kolozsvár
  és románi sá fie rár.
  Dacá vrei cú női rámáne,
  női áici istem stápâne
  és gulyás trebúe placse,
  dacá vrei cú női fy pace.
  Csine nem stie gáteaszcá
  bunátate strámoşeascá
  énvetzi de la női gátitul,
  c-ávem pitá és cútzitul
  és Guvern, khiar de nem placse,
  cúm céntá la női, el joace.
  Iá mői mánatzi, românáş,
  és încsingetzi un ciardaş!
  Höi, höi.

  Comentariu de Biliuţă — 06/01/2012 @ 17:10 | Răspunde

 7. La Multi Ani! :))

  Comentariu de virusverbalis — 06/01/2012 @ 17:35 | Răspunde

 8. […] O Opinca Romaneasca Pentru Dragul De Conational Maghiar – Marcus Like this:LikeBe the first to like this post. […]

  Pingback de Cristian Preda a uitat ca este un produs al ceausismului tarziu? Sa ii aduncem aminte atunci « Hai ca se poate! — 06/01/2012 @ 20:50 | Răspunde

 9. Daca nu gasim opinci is buni si pantofii ! Din aia cu varf ascutit ! Prntru suturi in fund !

  Comentariu de Mircea C — 07/01/2012 @ 02:49 | Răspunde

 10. Nu confunda p….cu prefectura.Lesotho este un regat ,ce le-a mai ramas din ce au jefuit Olandezii(buri) si Englezii,Poate vorbesti de” bandustane” care e alta”calimera”.Intrebarea este dece bandele latine au cucerit pe etrusti de au ramas doar mormintele si cum dracu’nu au facut plangere laONU?Aud????”cizma” ramanand a lor.Se vorbeste despre istorie de habarbisti care confunda situatia de acum si alta cu sute de ani inainte.Personaje istorice vorbesc de parca aveau in buzunar(daca il aveau)
  „Carnet de partid Comunist”.

  Comentariu de ANONIMUS — 07/01/2012 @ 14:40 | Răspunde

 11. @ Bre, Marcus,
  Dom’le, uite că la chestia asta nu m-am gândit. Şi doar ie la mintea cocoşului, ca să zic aşa.
  Într-adevăr dom’le, problema cea mai serioasă e de ce-au năvălit bandele latine peste „etruşti”, dom’le, de-au rămas de ăia numai mormintele? Că nici nu mai întreb: de ce n-au făcut, dom’le, plângere la ONU! 😯
  Ai dracului dă comunişti!

  Comentariu de Cârcotaşu — 09/01/2012 @ 09:32 | Răspunde

 12. @Da Carco, ai dreptate dar, ce morminte dom’le, ce morminte !!! 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de marcus — 09/01/2012 @ 12:16 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: