Blogu' lu' Marcus

18/01/2012

Dialog Cu Viermii Proveniti Dintr-o Mahala Inepta

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:27

Cunoscandu-l pe chiombu’, zic eu, destul de bine la ce-i poate pielea, am scris nu doar o data in trecut ca va veni vremea, cand urcandu-i-se rau de tot dictatura la capatana isi va da pantalonii jos, in direct, pe la televiziuni si ne va da ordin sa-l pupam in cur. Deocamdata, nu a ajuns in faza respectiva, insa se antreneaza prin extensiile pe care si le-a implantat la aparatul de urinat, respectiv alde Baconski, Urban etc sa urineze drept in capul nostru de la inaltimea tronului cotrocenist si prin gurile susnumitilor.
De la „viermii” cu care ne cadorisi un imbecil portocaliu, si senator pe deasupra, Urban Iulian, trecand prin „mahalaua inepta” in care ne-a incolonat Baconschi si ajungand la faza de „ciumpalaci”, in aceste zile golanii basescului si-au permis sa ne faca cu ou si cu otet pe motiv ca nu-l lasam pe tatuca sa-si faca in liniste mendrele scarnavice cu destinele noastre si indraznim sa iesim in strada pentru a protesta si a ne cere respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti.
Acesti sfertodocti, croiti doar pe jaf national, impotenti intelectual care prin masurile lor aberante si imbecile in actul guvernarii supervizat si dictat de la Cotroceni au reusit sa duca tara de rapa si pe romani la sapa de lemn, nu se multumesc doar cu infometarea si pauperizarea noastra sub limitelle unei tari africane bananiere, ci tin mortis sa-si bata si joc de noi din vorbe, mahalagindu-ne ca la usa cortului si tratandu-ne exact ca pe o gloata inepta, incapabila de replica si buna doar de pus in jugul basit.
Romania, in Istoria ei, a mai avut momente rele, chiar dramatice, dar nici macar comunistii nu s-au adresat asa fata de popor in totalitatea lui, excesele lor constand in reglarea de conturi cu „burghezia si mosierimea” si nicidecum cu intreaga populatie a tarii. Ori, trogloditii astia, doar pe motiv ca s-au vazut alesi in scaune parlamentare, in ciuda faptului ca daca-i iei la scuturat umpli tara de prostie si imbecilitate, isi permit sa ne faca in fel si chip, mizand pe fatul ca la alegeri vor fura ca-n codru si vor ramane la putere, for ever, vorba rusului.
Nu-si imagineaza nici macar o secunda ca ar putea fi inlaturati de la ciolan cu consecinte penale pentru marea lor majoritate ca urmare a infruptarii intr-o nesimtire nelimitata din banul public avand garantia ca atata timp cat Nasu’ e la Putere nu li se va intampla nimicuta.
Si unde mai pui ca tot ei, folosindu-se de jandarmi precum faceau comunistii cu militia, bat la noi ca la fasole, mai ceva ca minerii in anii nouazeci.
Pe Chitac pentru ca a ordonat aruncarea a doua grenade lacrimogene la Timisoara, l-au condamnat pe viata, ei au ajuns sa ne faca perchezitii corporale cand ne deplasam pe strada si nu-i trage nimeni la raspundere. Si asta, dupa ce zi de zi se face si mai multa lumina in privinta „violentelor” din Piata Universitatii, „violente” regizate si conduse de mai marii Jandarmeriei romane, prezenti in civil, „sub acoperire” la fata locului si conducand baletul „jandarmi vs. huligani”.
Daca la asta adaugam si „setea de dialog social” manifestata de alde Boc si gasca lui cacata de frica la cur, obtinem tabloul aproape complet a ceea ce se intampla in aceste zile in iadul basesc.
Singurul lucru care lipseste din acest tablou este cuplul Basescu-Udrea. Nu ca ne-ar fi dor de ei, sau ca ar putea spune sau face ceva bun pentru noi. Nu, nicidecum, insa ne-ar interesa pentru ce le platim salariile, mai ales basescului, care nu este la prima abatere de la prevederile fisei postului de presedinte al tarii, ori de cate ori situatia se inflameaza in tara si oamenii striga „iesi afara, javra ordinara” el prefera sa dispara ca magaru’ in ceata, fie speriat de moarte pana la colorarea maro a pantalonilor, fie din dispret total fata de doleantele manifestantilor.
Dar, nu-i problema, mult a fost, cateva luni au ramas si va veni soarele si pe strada noastra. Asta in situatia in care cuplul Basescu-Boc, cuprinsi de regrete, nu ajunge la concluzia ca spre binele tuturor ar fi bine sa demisioneze.
Ha, ha, ha ce-mi plac glumele mele!

2 comentarii »

  1. Imi pare rau domnule Marcus dar mie-mi place sa lucrez cu materialul clientului.Te rog sa vizionezi stirile de la ora 1 de pe antena 3 si mai vorbim.
    ora 1..stirile de azi noapte

    Comentariu de relu — 18/01/2012 @ 11:01 | Răspunde

  2. @ relu (sadicu) :Da, mea culpa, dar asta nu inseamna ca ai dreptate, sadicule si ca lumea va vota pedeleu si nu va vota USL.

    Comentariu de marcus — 18/01/2012 @ 11:14 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: