Blogu' lu' Marcus

23/01/2012

Basescu, Basta, Alegeri Anticipate Si Suspendare !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:32

Udrea, Boc si Cotoi in dialog cu natiunea romana

Cand vad mutrele spasite ale lui Boc, Cotoi, Udrea etc mutre care sunt generatoare de un sonor ce ne spune pe posturile teveurilor cat de dispusi sunt portocaliii pentru dialog si cum inteleg ei problemele protestatarilor, fiind totodata gata sa sara in ajutorul acestora, dupa ce mai bine de trei ani au deversat tone de dejectii in capul romanilor si, plini de suficienta, aroganta si preaplin existential grefate pe un model de imbecilitate rar de intalnit la nivel de guvernare a unei tari, au ignorat total faptul ca in aceasta tara traiescc si alti cetateni in afara de ei, pur si simplu ma ia cu frisoane si cu durere fizica resimtind totodata o acuta senzatie de voma.
Acesti cretini inca nu realizeaza ce se intampla in strada, faptul ca romanii s-au trezit din starea cataleptica ce i-a tinut pana acum muti si surzi la toate atacurile date de golanii basescului la democratie si la statul de drept, si intr-un mod de-a dreptul jalnic, precum o curva refuzata pe trotuar pe motiv ca dupa ce ca este batrana mai este si beata, trag de trecatori pe strada pentru a intra in dialog cu ei doar, doar or mai castiga ceva timp ca sa-si puna la punct marsaviile cu fraudarea la greu a alegerilor viitoare.
De regula sunt o persoana iertatoare, dusmanii pe care i-am avut in viata i-am tratat cu indiferenta si dezgust, singura persoana fata de care am incercat un sentiment de ura, timp de aproape o viata de om fiind Ceausescu. Asta pana cand am realizat ca pe acest pamant pot fi canalii si misei mai mari decat ciuruitu’. Cel putin Ceausescu era produsul si reprezentantul unui sistem si al unei doctrine, care dadeau o anumita legitimitate actiunilor sale, Basescuu si golanii lui insa, dupa ce ajutati si de o frauda masiva au primit si voturile unei anumite parti a populatiei, si-au dat arama pe fata cu sacii in caruta fiind si, pe langa faptul ca talharesc la greu, fara nicio jena banul public, prin legile aberante pe care le-au trecut fie prin asumare de raspundere fie prin furt grosolan la vot in Parlament vizeaza extinctia acestui popor pe modelul Solutiei Finale aplicata de nazisti evreilor in lagarele hitleriste de concentrare.
Jalnice sunt si incercarile de aburire a romanilor cu bau-bau-l stabilitatii politice, care deranjata fiind de actiunile protestatarilor vizand declansarea de anticipate, ar duce, vezi Doamne, la retragerea investitorilor de pe piata romaneasca si la pierderea de bani europeni. Asta ca si cum investitorii stau la coada la granitele Romaniei si asteapta cu sufletul la gura sa vada cum evolueaza situatia din tara pentru a ne umple de bani.
In aceasta idee, in loc sa iasa Basescu la rampa, in pozitia lui de presedinte al tarii, cu ziceri prin care sa incerce dezamorsarea acestei stari de lucruri, portocaliii il scot pe Stolojan de la naftalina si-l pun sa ne vanda minciunele.
Fata de toata aceasta situatie este mai mult decat evident ca vremea dialogului a trecut de mult de tot, chiar din momentul in care canaliile portocaliii confiscand prin frauda si abuz Puterea au refuzat romanilor aceasta forma democratica de existenta a statului de drept, motiv pentru care Opozitia trebuie intr-un mod transant si radical sa ceara in Parlament plecarea acestor talhari de la carma tarii si organizarea urgenta de alegeri anticipate.

2 comentarii »

 1. Ăştia văd că n-au nici un gând să se dea la o parte. Dacă vor fi „slăbiţi din chingile” mitingurilor, ai să vezi că numai poţi să treci strada la chioşcul de vizavi să-ţi cumperi pâinea zilnică, până nu te ia jandarmeria la întrebări să nu care cumva să mergi la proteste în oraş ?
  Încă nu ştiu ce să facă, dacă e sau nu momentul să înăbuşe mitingurile prin forţă cu intervenţia jandarmeriei împotriva poporului ?
  Deci, părerea mea este că Opoziţia trebuie să joace dur de tot şi să fie radicală : ori e albă ori e neagră. Cu ăştia nu mai ai ce dialog să ai, ca atare ar trebui să iasă în stradă alături de protestanţi – cu tot cu membrii de partid şi societatea civilă. Împreună să fie declanşate mitinguri de mare amploare în toată ţara, eventual o grevă generală – toate sindicatele, toate domeniile de activitate – dar văd că sindicatele stau la fund.
  Oricum ar fi, acest regim e terminat. E doar o chestiune de timp, când se vor da la o parte şi dacă va fi sau nu cu vărsare de sânge ?

  Comentariu de mihaic3001 — 23/01/2012 @ 13:58 | Răspunde

 2. @mihaic3001: pe deplin de acord cu tine.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 23/01/2012 @ 14:01 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: