Blogu' lu' Marcus

02/03/2012

Pentru Anastase, De 8 Martie, Cu Dragoste Si Respect, Noi Poporu’ ! Jos Basescu!

Filed under: Revista presei in versuri naive — Marcus @ 10:41

Sincer sa fiu imi este efectiv greata sa mai si tastez numele acestei nenorocite pe care o tara intreaga a vazut-o furand ca in codru si care astazi, doar cu gandul la cascaval, crede ca lovindu-i la buzunar pe cei din Opozitie aflati din motive lesne de inteles si pentru ultimul imbecil, in greva parlamentara, aceeasi greata potopindu-ma si la gandul de a face rime de ulita si/sau rapsod popular pe tema ei, insa ceea ce pot produce sceleratii astia in materie de propaganda nazista pana si pe Geobbels l-ar fi bagat in lividitate de invidie, iar pe mine ma determina sa-mi inving senzatia de voma si sa scriu despre curvet. Eu nu stiu cui cred ei ca se adreseaza cu o astfel de propaganda ca cea redata mai jos si nici nu stiu cum de beneficiaru’ chiomb (este el imbecil, da’ nici chiar asa) cheltuie banii pe care ni-i fura ca sa plateasca o asemenea hartie de w.c. folosita gata. Mostra de idiotenie mai mare eu nu cred ca se (vorba unuia din Vacanta Mare) „ezicsta”:

„Cunoscând cu certitudine că se lucrează la o premieră pentru viața parlamentară românească, anume sancționarea pecuniară a chiulangiilor și că, indubitabil, greviștii USL nu vor avea cum să scape nearși grav la salar, Victor Ponta a ordonat membrilor PSD să își ridice repede indemnizațiile pe februarie pentru a le dona unor organizații caritabile. A mai și trâmbițat pe toate canalele că așa va trebui să procedeze lunar toată lumea, până la toamnă, când or veni la putere. Abaterea se va sancționa cu excluderea din PSD, a decretat verbal co-președintele Uniunii. El însuși și-a donat banii unei fundații care se ocupă de copiii bolnavi de cancer și va continua s-o facă toată durata grevei parlamentare. Asta, sanchi, ca să acopere găurile din sistem create de PDL, de Duță-Morfină și să aline suferința unor oameni bătuți de soartă. Iar dacă cineva le va tăia indemnizația greviștilor cu inimi mari, hapsâna de Roberta Anastase, gen, păcatul să fie al ei! A arătat presei și prima chitanță. Deși știa că-i și ultima!

Eu încă mai cred că o asemnea ticăloșie nu-i putea trece prin cap unui tânăr politician de care se leagă năzuințele întru mai bine a milioane de români. Eu încă mai sper că, la momentul oportun, Victor Ponta se va lepăda de fiecare eminență neagră, de una câte una, ca de o Geoană stricată. Căci să promiți unor copilași mușcați de moarte câteva milioane de euro, cât s-ar fi strâns până la toamnă din indemnizațiile donate, când tu știi exact că nu le vei încasa și când faci asta doar ca să o bagi în rahat, încă o dată și mai adânc, pe Roberta Anastase și implicit PDL-ul – așa cum îți închipui tu și cu cei doi-trei maeștri ai josniciei rămași în umbră – trebuie să-ți calci tare pe suflet, oricât l-ai avea de pocit!”

Din motive de bun simt elementar si pentru a nu jigni inteligenta poporeanului mioritic nu dau sursa acestui extras, precizez doar ca „emitentu” este un ilustru intretinut al bordelului basist, stipendiat din banii contribuabilului sa scoata o „fituica electronica” de-i zice Kamikaze, fituica in care se produce cu asemenea produse fecalo-tembeloide.
In viziunea acestor descreierati borfetu’ de Anastase este Zana Maseluta, iar Ponta dar mai ales Antonescu, care a indraznit, hotu’ dracului, sa-si faca un apartament cu credit ipotecar cand veniturile din salariile sale si ale sotiei depasesc 10.000 de Euro pe luna, sunt Zmeii cei Rai care:- auzi dom’le ce tupeu pe ei, banii de diurna cuvenita pe perioada protestului parlamentar au indraznit sa-i doneze in scopuri caritabile bolnavilor de cancer si nevoiasilor.
Noroc cu Aceasta Alba ca Zapada penetrata de numarul de deputati ai Puterii,in frunte cu printul cel chiomb ,care i-a salvat pe romanii necajiti ce ar fi luat acesti bani nemunciti redandu-i astfel moralei portocaliii care ne invata sa muncim nu sa intindem mana. Asa ca, bolnavi de cancer, jos din patucurile caldute si mana pe lopata, lasati-va de cersetorie, nerusinatilor! La munca cu voi!

Prinsa cu chilotii’n vine, cand facea pipi pe noi,
Anastase, cea cu smenu’, numarand din doi in doi,
Haleste tupeu pe paine si se jura ca nu fura,
Cand intreaga romanime a prins-o cu votu-n gura.

Saracuta e turbata si nu vrea sa se dea dusa,
Din pozitia in care de tatuca ea fu unsa,
Ca sa fure ca in codru si-n dispretul tuturor,
Fara jena sau vreo teama, umilind intreg popor.

Ba, mai mult, ea facand legea ca la Dero, doi in unu,
Acum urla-n gura mare cum ca Pont-ar fi nebunu’,
Care n-o mai vrea in tronu-i, staroste la hotomani,
Ci matroana unde-i locul, intre boarfe si golani.

Din prea multa nesimtire si cu gand la razbunare
(Din vechime stim ca prostul alta arma nu prea are)
Vrand s-o gate c-USL-ul prin metoda mercantila
Ea-i ataca la diurna dovedind ca-i infantila.

Roberta nu realizeaza ca luand dreptu’ la slujbasi,
Lasa fara de-ajutoare pe bolnavi si nevoiasi,
Care belestema tampita ce-si doreste razbunare
Si-umileste romanimea ce-n strada de foame moare.

10 comentarii »

 1. Reblogged this on ATA MOTEK.

  Comentariu de incaunipocrit — 02/03/2012 @ 11:09 | Răspunde

 2. Basescu intra într-un bar si se aseaza la o masa. Vazându-l, barmanul se duse repede la masa si, cu un zâmbet larg, îl abordeaza:
  – Buna ziua, domnule Presedinte, cu ce sa va servim? Un vin alb, un vin rosu… o tuiculita, un cinzano, un whiskey, o tequila?
  La care Basescu, asteptând finalul întrebarii, replica:
  – Si o bere…

  Comentariu de virusverbalis — 02/03/2012 @ 14:15 | Răspunde

 3. @Salve Virusache 🙂 🙂 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 02/03/2012 @ 14:19 | Răspunde

 4. nimeni nu mai intelege nimic.

  Comentariu de romana — 03/03/2012 @ 17:20 | Răspunde

 5. Pe cuvantul meu,eu chiar nu mai inteleg nimic.

  Comentariu de romana — 03/03/2012 @ 22:42 | Răspunde

  • @ Sadicu’,
   Nu e nevoie să repeţi. Pentru mine nu-i nimic anormal. E evident că-ţi lipseşte organu’ cu care să-nţelegi! :mrgreen:

   Comentariu de Cârcotaşu — 04/03/2012 @ 00:30 | Răspunde

 6. Marcus, m-am luat cu tot soiul de maruntisuri si am uitat sa va exprim parerea mea de rau pentru catelul dumneavoastra. Regreta, odata cu mine: Vera, Lupitul, Labus, Corcodeaua si Tusca.

  Comentariu de dlnimeni — 04/03/2012 @ 16:51 | Răspunde

 7. Marcus, deocamdata suntem noi, poporul, cum bine ati sesizat. Insa cu perspectiva ca, daca ne mai guverneaza astia mult, sa scrieti „eu, poporul”.

  Comentariu de dlnimeni — 04/03/2012 @ 17:09 | Răspunde

 8. @Domnul Nimeni: Sincer, va multumesc mult.
  Sa fiti iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 04/03/2012 @ 17:59 | Răspunde

 9. […] Pentru Anastase, De 8 Martie, Cu Dragoste Si Respect, Noi Poporu’ ! Jos Basescu! […]

  Pingback de Frunză”verde” şi ai lui, ” spaima ” USL-ului ???!!! « Sfinxul — 05/03/2012 @ 04:51 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: