Blogu' lu' Marcus

10/05/2012

Ole Espagna, Bravo Romania!

Filed under: Romania — Marcus @ 15:57

Nu vreau sa fiu malitios, sau sa fac oarece procese de intentie mai ales ca , fara sa fiu microbist, m-am bucurat sincer si din suflet din doua motive: primo, am vazut fotbal de fotbal si secundo, chestia am vazut-o organizata in tara mea pe care, nu am cum sa ma abtin, Basescu a dus-o din punct de vedere al abjectului politicii externe, la cel mai jos nivel european (cine nu ma crede sa se intereseze de ce a stat ambasadorul Olandei neacreditat in Romania atata timp si pentru care motiv-asta doar de incalzire-). Si daca am pomenit de tara mea, trebuie sa spun ca m-a uns pe suflet cum a fost perceputa organizarea acestei finale de catre Primaria Capitalei, Jos Palaria, Dom’ Doctor!, in cooperare cu toti cei interesati ca acest eveniment sa fie o sarbatoare, un regal si nu un subiect de scandal de presa. Jos palaria in fata fanilor iberici ai celor doua echipe care au transmis modul lor de a se bucura sincer de spectacolul sportiv presei internationale care astazi a vorbit la superlativ (sau pe aproape) despre Romania.
Nu avem nevoie de frunze sau de „blonde” adulterine la turism pentru a promova turismul in Romania, ci avem nevoie sa nu mai ne fure dobitocii alesi si sa-si indeplineasca misiunea incredintata de alegatori cu o minima profesionalitate.
Nu vreau sa ma transform in agent electoral pentru d-l Primar al capitalei, cu toate ca mi-e simpatic, motiv pentru care il intreb si eu, asa, ca cel patit:
– Dom’ Primar, daca echipele care s-au batut pentru Cupa veneau cu suporterii din Anglia si Turcia (asta asa de intrebare) la fel v-ati fi descurcat 🙂 ? Sau daca veneau din Cluj? 🙂 🙂
Pana una alta sa le multumim latinilor spanioli, care indiferent de „Tara Bascilor vs. Spania” ne-au aratat ce inseamna o Europa unita, in care din viteza Bucharest poate fi confundat cu Budapest 🙂 🙂 🙂

Un comentariu »

  1. Marcuse!
    In cazul ministrului invatamantului,Ioan Mang,termenul ”plagiat” este mult prea pretentios si presupune niscai inteligenta.Este vorba de copy/paste grosolan de la un capat la altul.
    Degeaba incearca cei de la antena 3 sa ascunda cacatul in iarba deoarece la Realitatea si Pro Tv s-au prezentat dovezi clare si concludente.

    Comentariu de sadicu — 10/05/2012 @ 20:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: