Blogu' lu' Marcus

04/06/2012

Badine, Du-te In Padure Sau Aruncate-n Fantana, Magarule!

Filed under: Romania the Land of Choice! — Marcus @ 11:54
Tags: , , , ,

N-as fi vrut sa mai scriu despre gaselnita basista cu „acuzatiile” la adresa actualului ministru al Culturii, d-l Mircea Diaconu, insa modul in care in cursul zilei de vineri programul b1 TV s-a oprit cu un breaking news in care „jurnalistul” Andrei Badin a anuntat oripilat pur si simplu modul in care d-l ministru a scuipat ziaristii, mi-a intors stomacul pe dos si m-a facut sa-mi fie rusine de rusinea celor scoliti in ale ziaristicii, unii dintre ei pe banii statului, de a informa corect si fara implicare personala sau foloase materiale evenimentele din viata cetatii.
Este adevarat ca ei fac politica postului sau a redactiei jurnalului respectiv, dar de la asta si pana la o asemenea minciuna sfruntata desfiintata, culmea, chiar de imaginile si inregistrarile audio menite sa ateste autenticitatea stirii respective, este o cale marcata de ani de civilizatie si democratie adevarata.
Pedeleule si basescule, numele voatru este disperare in aceste zile, insa a recurge la asemenea metode de mistificare si incercari de manipulare, numele vostru mai este si prostie crasa.
Si cand te gandesti cum, pe metoda micului om mare peltic si ganditor din Gagesti, „maistru” Cristoiu, acest domn Badin vitupera pana mai ieri cu spume la gura impotriva basescului in studiourile Antenei 3, te apuca pur si simplu rasu’. Asemenea taratoare sunt izoate pana si in mediu lor natural, ele nefiind lasate sa circule liber prin padure din motive de igiena morala a jivinelor.
Drept cine ne iau aceste caricaturi , care au tupeul sa se „intituleze” ziaristi, de ne vand asemenea brasoave, fara pic de rusine si ceea ce este mai grav, avand convingerea ca suntem atat de dobitoci incat sa le inghitim rahaturile respective fara sa mestecam?
Media romaneasca a devenit o cloaca de calomniatori, mincinosi la ordin, pupincursiti de cea mai joasa speta, oameni fara nicio moralitate, aserviti puterii, gata sa schimbe tabara la primul techin mai zornaitor aruncat de adversari in tava prostitutiei profesionale, unii dintre ei traind in suficienta propriei nimicnicii, convinsi fiind ca boborenii mioritici nu sunt decat o masa amorfa de oligofreni dipusa sa primeasca fara sa reactioneze orice tampenie lanseaza ei pe piata cu scopul macularii adversarilor politici ai Puterii.
Pe de alta parte, tot din randul lor, se ridica voci care ne vorbesc despre deontologie si profesionalism, in timp ce in realitate avem de-a face cu o hazna plina de dejectii pestilentiale.
In conditiile astea nu clasa politica necesita o igienizare totala si profunda la prima urgenta, ci media de la poale de Carpati, deoarece ea este contracost si fabricanta de asa-zisi politicieni.
Oricum episodul de vineri mi-a lasat un gust amar, dar foarte amar generat de modul in care cei chemati pentru aceasta inteleg sa-si faca meseria sine ira et studio.
Nu m-ar surprinde, ca pe modelul scuipatului, maine, poimaine sa vina dom’ Badin si sa ne anunte ca d-l Ponta, s-a deschis la slitz si a urinat public pe fotografia cu autograf a d-lui presedinte Basescu.

3 comentarii »

 1. Acest badin e un magar de nota 10! Dupa ce a fost ejectat de la A3 acum se da destept.

  Comentariu de vasile34 — 04/06/2012 @ 12:03 | Răspunde

 2. De ce in fintina ?
  Inca mai circula trenuri …

  Comentariu de Arogantu' — 04/06/2012 @ 13:40 | Răspunde

 3. Daca Mircea Diaconu actualul Ministru al Culturii { de ce dracu mai avem un minister al culturii … ne mai trebuie cultura atunci cand am ales si a doua oara , desii o data si era prea mult , pe Basescu ca presedinte ???} ar fi scuipat o ziarista merita mazilit fara drept de apel !!! …Nu putea si el sa-i zica …” tiganca imputita ” si … termina balciu’ ? Cat despre Badin…nu merge sa-i spunem magarporc , cam cum e aia cu strutocamila ?

  Comentariu de marian — 05/06/2012 @ 12:29 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: