Blogu' lu' Marcus

05/06/2012

Basescule, Tu Ce Faci Pentru Salariul De Presedinte?

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 09:48

In aceste zile in care Budapesta a ajuns sa se amestece direct, fara fereala sau oarece timiditate in, vorba lu’ nea Nicu Ciuruitu’, „trebile noastre interne”, cel mai cel dintre romani, leul leilor savanei africane, animalul politic fara egal, eroul national care l-a numit las pe Majestatea Sa pentru actul de la 23 August 1944 etc. face ceea ce a facut de cand a venit la Cotroceni cu prerogativa sa constitutitionala cea mai insemnata, care-i da puteri executive in ceea ce priveste politica externa, si anume tace ca cacatu-n iarba si-i lasa pe sogori sa zburde intr-o veselie pe plaiul mioritic.
Asta ca sa nu punem la socoteala ca sogorii cei mai revansarzi si sovini din tara si-au chemat antrenorul de la Budapesta si vor s-o puna de-o intinare a respectivului plai prin igropaciunea cenusei provenita de la un starv nazist antiroman si antisemit, care in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si-a adus o contributie prolifica la functionarea in plin a furnalelor lagarelor de concentrare naziste.
De-a lungul acestor doua mandate ale lui Uciga-l Toaca ne-a fost dat, ca popor, sa asistam neputinciosi la modul in care presedintele nostru, al tuturor romanilor, se lasa calcat in picioare de fel si fel de sefi de state de prin aceasta lume, fara sa aiba replica, fie ca insultele si umilintele veneau de la presedintele ucrainean, fie de la cel francez sau de la cururile aratate domniei sale de distinsii participanti la diferite summit-uri, la care Romania era reprezentata de prezenta lui nebinevenita, ca sa zic asa.
In ceea ce-i priveste pe honvezi si tupeul lor fara limite, Basescu, dupa ce pe taram romanesc, avandu-l la dreapta sa pe preapopitul in ale spionajului Laszlo Tokes, a acceptat sa asculte discursuri despre autonomia Transilvaniei tinute de cetateni romani de etnie maghiara, in limba maghiara, apeland la traducator ca sa inteleaga ce vor ungurii romani, dupa ce a dat UDMR-ului si laptele de la tzatzele mamicilor romane, doar pentru a ramane el si derbedeii sai la putere, acum primeste senin bataita la poponet de la ungurimea budapestana care tine musai sa-si ingroape hoitul fascist cu onoruri militare in pamant romanesc.
Pai, ia sa fi vazut noi daca ar fi avut de-a face cu vreo politiciana indigena, cum ar fi triumis-o el pe centura capitalei la produs, sau cu vreo ziarista tot de p’acilea din Romania, cu cat curaj i-ar fi zis el tiganca „imputita”, sau chiar cu „imaturul” Ponta sau cu „ala cu paru’ mare cu nume de floare” cum i-ar fi pus el cu botu’ pe labe de nu s-ar fi vazut.
Asa insa, javra ordinara si-a bagat coada intre picioare si accepta cu serenitate postura de pres in fata politicienilor din tara vecina si neprietena.
Si-apai, de ce s-ar amesteca el in politica externa, daca nu-i iese si lui de-un parandarat sau de vreo vizita terminata cu palinca si poze de grup?
Mai ales ca acum este bagat pana peste cap in elaborarea viitoarei strategii de pastrare a tronului amenintat de o eventuala noua suspendare.
Asta este presedintele votat de patru milioane de romani cu dragoste de manea si seminte de floare soarelui, rupti in cur de saracie si cu paianjeni de foame la acelasi cur, dar politic declarati de dreapta.
Daca la prezenta acestei otrepe tradatoare de neam in fruntea tarii adaugam si atitudinea evreimii internationale, care tace suspect de „tare” vizavi de intentia ungurimii de la Budapesta de a reabilita un calau nazist, ne putem face o imagine cat de cat clara a nivelului la care este situata Romania la ora actuala in lumea civilizata si asupra faptului ca practic tara noastra, sub conducerea nemijlocita si discretionara a chiombului, a renuntat la a mai face plotica externa.
Si atunci de ce-l mai platim pe presedinte?

3 comentarii »

  1. @Pai, ce sa zic, nea Biliuta, catusele pe ei, ca legea ne permite, ajunge, daca chiombu nu vrea, noi o vrem!
    sa fii iubit
    marcus

    Comentariu de Marcus — 05/06/2012 @ 11:02 | Răspunde

  2. Din punctul meu de vedere …hoitu’-i hoit , indiferent daca-i naszist, hortyst ….sau de alta nationalitate . Nu hoiturile moarte reprezinta pericolul ci doar acele hoituri inca vii .Evreii s-au basicat dar…la cateva zile dupa…Radu Ioanid a dat chiar si ” o declaratie ” in acest sens .Aia de la ” Simon Wiesentall ” insa…. Probabil or fi in vacanta pe banii lui Soros sau pe banii pe care-i castiga si azi datorita nefericitei idei a Germaniei lui Hitler , de a incepe un holocaust evreiesc , idei pe care evreimea mondiala o speculeaza si azi cu acelasi succes si la fel de profitabil din punct de vedere financiar . Cat despre ” salariul” pe care-l castiga Basescu…pai ce el sta in salariu ? Daca-i iesea pasenta cu gazele de sist sau cu Rosia Montana….asta lasand la o parte gologanii adevarati pe care i-a ciupit pe cand era la Amsterdam ca reprezentant naval al Romaniei, plus fabrica de …inghetata , plus …ce-o mai fi…la ora asta ar fi fost unul dintre oamenii cei mai de ” succesuri ” din lume .

    Comentariu de marian — 05/06/2012 @ 12:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: