Blogu' lu' Marcus

11/06/2012

Hai La Groapa Cu Furnici !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:26
Tags: , , ,

Daca ar fi ca la intrecerea electorala de ieri sa se aplice pedeleului regulile stabilite de marchizul de Queensberry in ceea ce priveste desfasurarea unui meci de box atunci acesta, dupa ce i-a fost administrata de electoratul roman si implicit de USL, o tocanita care l-a scos practic din ecuatia vreunei eventuale viitoare constructii politice in care el sa conteze si l-a trimis la podea, atunci ar trebui chemati brancardierii si dus de urgenta la reanimare, deoarece din pozitia in care este acum nu-l mai scoala nici macar nurii Elenei ot Plescoi cu toata Viagra din lume.
Si asta deoarece a da in cineva deja cazut la podea este lipsit de fair play si oarecum inutil. Insa acest lucru este valabil pentru un adversar normal care si-a disputat cinstit sansele intr-o lupta dreapta, fara intentii de masluiri ale rezultatului, fara arbitri mituiti, fara adaos de plumb in manusile de box etc. La pedeleu nu este cazul si mie unul, cel putin, pozitia de KO in care a ajuns aceasta adunatura de debedei nu-mi trezeste vreun sentiment de compasiune crestnieasca ci, pentru tot raul facut de acesti nenorociti poporului roman, i-as trage o flegma insotita de un urinat pe el cu un bonus de cateva suturi in coaste, dupa care nu l-as duce la spital ci direct la puscarie.
Pentru ca asta trebuie sa se intample acum, dupa ce alegatorii l-au executat politic, institutiiile statului, Justitia romana trebuie musai sa-si faca datoria cu toata celeritatea posibila, iar aceste bestii trebuie sa plateasca cu varf si indesat pentru toate umilintele administrate romanilor si pentru pauperizarea imunda la care au fost supusi toti romanii, altii decat pupatorii de fund basesc.
Este foarte posibil ca in ritmul acesta, la parlamentarele din toamna acesti trogloditi sa conteze doar ca Istorie in devenirea parlamentara a statului de drept in Romania sau chiar daca vor mai intra cativa pedelisti in structura viitorului parlament, prezenta acestora sa conteze exact cat conteaza prezenta portarului de la intrarea in Casa Poporului.
Tot visul de aur al chiombului cu un partid mamut, total obedient lui, cu o opozitie de opereta slaba si divizata care sa nu conteze nici cat o ceapa degerata in marsul lui triumfal de instaurare a dictaturii in tara s-a dus dracului, locul acestuia fiind luat de temerea datatoare de culoare maronie in turul izmenelor prezidentiale de a nu fi suspendat si cazat cu tot fastul necesar in loc izolat la Rahova.
Si in general de ceea ce ti-e frica nu scapi, asa ca mult a fost putin a mai ramas.
Oricum, pana una alta, USL-ul a sters pe jos cu golanii chiombului, acestia au pierdut cam tot ceea ce se putea pierde nume ca Flutur, Solomon, Livache si multe altele care pana mai ieri pareau atinse de harul invincibilitatii si de mitul inamovibilitatii, astazi sunt istorie si-si pregatesc probabil bocceluta pentru iesirea din peisajul politic.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: