Blogu' lu' Marcus

23/07/2012

Mai Vorbim, Care-om Mai Putea Pe Treizeci!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 17:11
Tags: , , , ,

Fratilor si surorilor intru crestinatate si vrere de bine pentru Romania,
Doar printr-o minune poate fi validat acest Referendum, javrele vor decide maine ca datorita ticalosiei lui Ponta+Voiculescu+Antonescu se va fura masiv la vot asa ca, in semn de protest, hoamalaii sugaci si pupaci ai lu’ chiombu’ vor avea ordin clar sa stea acasa. Ori, fara participarea astora, ceea ce a facut nenorocita de CC, impunand “cota unica” de 50%+1, impotriva oricarei logici electorale, recomandari europene sau realitati romanesti se va indeplini. Slugile vor sta acasa, noua milioane +1,2 ( prin virgula doi dupa unu, l-am numit pe Boc) romani, canci la vot, asa ca muie romani, v-a tras-o derbedeu’ din nou! Chiombu, president for ever and ever. Sa te tii tarantella “dupe” pe fond muzical Calusarii. USL terminat, chiombu for life and after!
sa fiti cum vreti voi, macar cat mai putem
marcus

5 comentarii »

 1. Cati credeti ca vor auzi ideile tampite ale lui Blaga &co,si sa si faca la ordin ,romanilor.”Ezact „pe dos.Sa speram in lumea care nu uita ce le-au facut Basescu si sleahta lui.29iulie un „DA” mare si raspicat.Basescu la Rahova cu ultima functie „Sef de Camera”si singura problema, sa se fereasca sa ridice sapunul la dusuri.

  Comentariu de ANONIMUS — 23/07/2012 @ 17:51 | Răspunde

 2. […] tot ce era de dat. Cei de la Casă au indicat o singură variantă: 50 de oameni disponibilizaţi.Eu am avut altă propunere timp de 2, 3 luni pe bază de discuţii cu toţi din spital. Am cerut să discute între dumnealor […]

  Pingback de Alţi guvernanţi,aceleaşi soluţii « Popateapa's Blog — 25/07/2012 @ 08:54 | Răspunde

 3. Suspendat între metafizică şi referendum, Base îşi vede bilanţul prin lentila unui fund de pahar. Base nu întreba ce face ţara ta pentru tine, întreabă cît faci tu pe spinarea ei. Ce a făcut el pentru aceasta tarisoara? Ce i-a dat, cît i-a dat, cum i-a dat şi ce primeste în schimb? Întrebări care lipsesc din formularul din 29 iulie.
  El nu simte ca se întîmpla ca în anii ‘70, cînd studentul Traian Băsescu urca la bordul unei flote ce urma să dispară, cu tot cu dosarul său de colaborator al fostei Securităţi? Traenele ai primit haine gratuite, o casă(case), o carieră şi posibilitatea de a aranja carierele altora. Imediat ce ai trecut în apele internaţionale, ai primit în dar contrabanda.Dupa 29 iulie exact atunci cand crezi ca ai invins un sistem intri deja in miscare retrograda, planurile se dau peste cap, obligandu-te sa accepti o noua forma de subordonare.

  Comentariu de yo — 25/07/2012 @ 13:02 | Răspunde

 4. REVIN:
  Basescule Ţara a fost generoasă cu tine.
  Poporul a avut mînă largă.
  Statul nu s-a uitat la bani.
  Tu ai dat ceva în schimb?Şi dacă nu, atunci ce mai aştepti?

  Comentariu de yo — 25/07/2012 @ 13:12 | Răspunde

 5. Acest bimilenar popor a fost mintit, a fost calcat in picioare de unii asa zicand „lideri”, de niste nemernici care, confiscand simboluri, care, confiscand idealuri, care, atentand la Constitutie si la bunele moravuri, si-au inchipuit, in dementa lor distrugatoare, ca poporul le sta aproape.

  Iata, poporul e indemnat sa nu -si exercite suveranitatea prin referendum. Iata, acesti nemernici, slugi ale nemernicului cel mare, nomina odiosa, intr-un mod iresponsabil indeamna la boicot. Acest partid de cacat, repet, de cacat, aceasta sleahta de hoti, de nesimtiti, de uzurpatori ai ideii de liberalism pe care o afiseaza in denumirea lor prin acel L adaugat la coada, aceasta adunatura face apel la boicotarea referendumului. Am mai spus-o si o repet, conform Constitutiei Romaniei, art 2 (1), suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative si prin referendum. Art 2 (2), glasuieste si postuleaza faptul ca niciun grup si nicio persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu. Acesti nemernici, in delirul lor basist, in osardia cu care-i pupa curul nennorocitului aluia, dau dovada unui atac, intr-adevar atac la democratie, atac la starea de normalitate, atac la Constitutia Romaniei!

  Romane, nu ai nicio scuza daca nu te prezinti la vot, daca nu-ti manifesti suveranitatea. Sigur, sunt inadaptati social, sunt excentrici, sunt oameni bolnavi, bolnavi in Romania lui Basescu, care nu pot sau nu vor sa-si exercite suveranitatea prin prezenta la referendum. Pe acestia si pe trepanatii basisti, pe acestia si pe aiuriti, pe nenea Gheorghe si tanti Marghioala, toti cu drept de vot, se bazeaza Kiombila!

  Romane, ti s-a taiat salariul si ti s-a desfiintat spitalul, spital construit in anii 70 de „comunisti”. Acei comunisti, al caror de frunte reprezentat e Basescu, au construit, si au construit, cu jertfa de sange, cu munca epuizanta, cu eforturi, cu daruire, aceasta tara. Basescu, in delirul sau megaloman isi inchipuie ca e tara lui. Nu, nu e a lui, e a celor care pe 29 iulie vor pune stampila pe DA! Sa iesi afara, javra ordinara!

  Comentariu de Valentin — 25/07/2012 @ 15:15 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: