Blogu' lu' Marcus

01/08/2012

Mi-e Scarba Ca Sunt Roman!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:28

Si vomit cand vad ce se intampla cu chiombalau’. Ca aici nu mai este vorba nici de politica, nici de vointa poporului, nici de lege, nici de nimicuta. Este pur si simplu vorba de cum a ajuns un derbedeu si dement pe deasupra sa-si faca mendrele si sa urineze pe un popor intreg de la inaltimea tronului cotrocenist, fiind sprijinit de noua basinosi santajabili pana la varful degetelor de la picioare, ce-si spun judecatori, umpland de ridicol acest termen temut si respectat in orice tara din lume si care au reusit performanta de a da o noua fata anticei practici a liberei exprimarii a optiunii politice prin vot. Ba mai mult, acesti iresponsabili santajabili au masluit regulile oricarei dispute, fie ea sau nu politice de asa maniera, incat acum este data de castigatoare a partidei echipa care nu se prezinta la meci. Si asta in bajocura celor peste sapte milioane de romani cu sufletul curat, care nemaiputand suporta un regim haotic si falimetar i-au trantit prin votul lor o flegma drept intre felinarele dezaxate miorticului de se crede Zeus.
Halal, Judecataori! Halal Curte Constitutionala!
Daca la asta mai adaugam ca la scorul de +50,01% au fost trecuti in listele electorale si Decebal cu toata descendenta lui dacica de la anul 106 si pana acum, cu toate ca izvoarele istorice atesta fara drept de apel ca respectivul rege s-a sinucis, carevasazica nu are cum sa voteze proBassescu, situatia devine de-a dreptul hilara in tragismul sau. Si desi exista dovezi legale clare ca nu mai suntem ce-am fost cand eram obligati prin lege sa ne inmultim de dragul altui dictator, si desi actualul dictator a facut ordine in ograda exiland cat mai multi romanasi sa iobageasca prin strainataturi, listele in baza caror s-a votat sunt aceleasi de pe vremea lui Burebista.
In baza celor de mai sus o persoana, eu o numesc chiombul, demisa de votul popular masiv de peste sapte milioane de voturi exprimate, continua sa se considere presedinte al tuturor romanilor pe motiv ca celalata jumatate de alegatori n-au iesit la vot. Pai, fratie, in orice tara democratica din lume, cantitatea respectiva NU SE PUNE, ci se au in vedere doar cei care au votat.
Na, ca iar m-a luat cu voma, ba acum ma taie si pe invers!
Dar, la noi, ca la dracu, popor de tampiti!

11 comentarii »

 1. Ai putintica rabdare … monser! Mult a fost putin a ramas!
  Chiorul , ca om politic, a decedat duminica, 29 iulie 2012 , ora 23.00.
  Acu’ ramane de vazut daca CCR-ul emite certificatul de deces. Desi am mari indoieli in aceasta privinta …. sper ca (in cel mai rau caz) sa paseze responsabilitatea Parlamentului!
  Sa fii iubit!

  Comentariu de Bendis — 01/08/2012 @ 11:14 | Răspunde

 2. Haideti sa nu ne fie rusine ca suntem cetateni romani. Haideti sa nu ne fie rusine ca am avut un cuvant, si intr-adevar devastator cuvant de spus. Haideti sa nu ne fie rusine sa fim, prin vot, singura noastra arma, singurul nostru refugiu, singurul nostru scut! Haideti sa nu ne fie rusine ca ne-am nascut, ca am vietuit pe acest pamant al binecuvantatei tari care poarta numele intemeietoarei ordini si glorii europene…Haideti sa nu ne fie rusine ca am dat de pamant cu un nemernic. Haideti sa nu ne fie rusine ca i-am aratat, clar si raspicat, cat inseamna el pentru noi, adica nimic. Haideti sa nu ne fie rusine ca noi, cei aproape 90% din cei responsabili care au venit la vot, avem dreptate!

  Noi, cei 7 milioane si jumatate care am spus DA, nemernicule, pleaca, suntem oameni demni, oameni curajosi, oameni pe deplin constienti de valoarea votului nostru. Votul nostru e cosmarul Kiombului, si dincolo de votul nostru nu poate trece decat in smarcurile, in mlastinile si in penibila aparenta de „democratie”, chiar fiind ea consfintita de Curtea Constitutionala.

  Nu cred, refuz sa cred ca judecatorii Curtii Constitutionale se vor comporta ca si niste aliens veniti de pe Osiris, carora li s-a pus in fata un text, niste cifre, si care judeca strict aritmetic, fara suflet, fara intelegere, fara perceperea consecintelor ce pot decurge din aceasta decizie! Imi place sa cred ca traiesc intr-o tara normala, si traiesc intr-o tara normala, numai ca acel ins care, prin frauda, prin malversatiuni, printr-o extraordinara putere de „adormire” a constiintelor, de pervertire a sentimentelor, de confiscare a idealurilor si de uzurpare a legii, nu si-a dat seama ca vremea lui a apus.

  Noi, cei care intr-o covarsitoare majoritate am votat demiterea ta, nedemnule, pentru ca esti nedemn de inalta functie, te vom considera si te vom trata ca pe o dezamagire, o jalnica si nedorita aparitie acolo, in fruntea tarii, ca pe o paiata, ca pe un mascarici!

  Noi, cei care intr-o covarsitoare majoritate am votat demiterea ta, in virtutea dreptului nostru suveran, te consideram un las, un penibil, si te acuzam, avem acest drept, pe care tu, nemernicule, ai incercat sa-l refuzi unor gura casca prin atitudinea ta total neconstitutionala de boicot, te acuzam de atac la democratie, atac la fundamentul statului roman, atac la principiile diriguitoare ale societatii democratice!

  Noua, celor 87,5% si 11,1% ne e rusine cu tine Basescule! Esti o rusine!

  Comentariu de Valentin — 01/08/2012 @ 11:58 | Răspunde

 3. Domnule marcus,nu va suparati pe mine dar gresiti profund.Pe 29 iulie n-au avut loc alegeri ci un referendum initiat de Parlamentul Romaniei.
  Alegerile sunt una iar institutia referendumului este alta.
  Curtea Constitutionala nu a validat niciodata un referendum la care nu s-a intrunit cvorumul de participare de 50%+1 din numarul total al celor inscrisi pe liste.
  Sa ne amintim ca la referendumul din 2003,autoritatile au prelungit programul cu inca o zi pentru a se realiza acest cvorum.
  La referendumul din octombrie 2007 organizat de Presedintele Traian Basescu pentru votul uninominal,numarul celor prezenti a fost de 32% iar CCR nu a validat acel referendum.Deci exista si acest precedent.
  Nimeni nu poate estima exact cati romani cu drept de vot mai sunt in Romania si in strainatate.Uni au murit iar altii au implinit varsta majoratului.
  Era obligatia celor care au organizat referendumul sa rezove aceasta problema.Ori actualele autoritati au fost sigure ca la vot se vor prezenta peste 50% dintre alegatori .Pentru ca nu s-a intamplat asta incearca acum sa ”intoarca mortul de la groapa”.

  Comentariu de realistul — 01/08/2012 @ 12:04 | Răspunde

 4. DACA NU SE IMPUNEA CVORUM,PREZENTA ERA DE PESTE 60%.

  Comentariu de ANDU — 01/08/2012 @ 12:22 | Răspunde

 5. @Markus,

  Cu durere iti spun ca simt oaresce aer de tradare de la psd. Prea au pus batista pe tambal dupa referendum. Vom vedea in parlament, insa vb aia: Tradare sa fie, da’ s’o stim si noi!:P

  Comentariu de Scrie opinia ta — 01/08/2012 @ 13:27 | Răspunde

 6. @realistul,

  Nu cunosti, referendumul de demitere din 2007 a fost validat, pt ca nu necesita cvorum.

  Comentariu de Scrie opinia ta — 01/08/2012 @ 13:29 | Răspunde

 7. @Realistule:nu va suparati pe mine dar mancati cacat! La precedentul Referendum tot pentru demiterea anticristului prin suspendarea parlamentara, nu a fost impus absolut niciun prag de participare motiv pentru care homalau chiombalau dupa validarea sa se lauda pe dupa toate gardurile ca l-au reconfirmat 75% dintre romani, cu toate ca prezenta la vot fusese cu mult sub 50%. Asa ca stimate realist mergi si mananca cacat in Modrogan nu pe bloguri de oameni destepti.
  mars la cacat nenorocitule

  Comentariu de Marcus — 01/08/2012 @ 13:34 | Răspunde

 8. @realistule,daca nu ai inteles bine ce a scris Marcus si unde te-a trimis,iti repet si eu,marsi la hazna ,idiotule!!1

  Comentariu de Anghel, — 01/08/2012 @ 13:53 | Răspunde

 9. Nu va mai certati, ca vom vedea ce se va intampla, oricum nu rezolvati nimic

  Comentariu de Adina — 01/08/2012 @ 14:22 | Răspunde

 10. Felicitări pentru articol!

  Comentariu de vasile34 — 02/08/2012 @ 09:25 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: