Blogu' lu' Marcus

07/08/2012

Basescule, Mai Bine Da-ne Ora Exacta Decat Sa Ne Ameninti!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:28
Tags: ,

Va mai amintiti reclama la geamurile „Q-Fort” in care scenariul are la baza un individ care iese cand ti-e lumea mai draga la fereastra si in ciuda faptului ca atat vecinii cat si trecatorii ii zic de mama si de stramosi, el se incapataneaza si striga „cucu”?
Ei bine, asta face chiombu in aceste zile in care, are sau n-are ce sa spuna poporului care-l injura de mama focului ca nu-i respecta vointa exprimata prin vot, iese in curticica si ba ameninta primarii, ba da indicatii Curtii Constitionale erijandu-se in cel mai mare jurist in viata, ba aresteaza prin Parchet listele de alegatori, ba striga de sa-l auda Parchetul General si obedient mai ceva decat Boc ia masuri cand aude „nu e bine, domnule chestor!”. Cat despre Curte ce sa mai vorbim? Acum ne putem da seama de taria cordonului ombilical care-o leaga de tatuc si in ciuda faptului ca a lasat impresia ca va judeca corect sa pregateste sa traga o imensa cacealma celor peste sapte milioane de romani care i-au spus „pa” chiombalaului si in general tuturor romanilor cu bun simt de pe aceasta planeta si sa invalideze referendum-ul.
Acum este clara duplicitatea CC care la „hoha” a lasat sa treaca drept contitutionale demiterile borfetului de Anastase, a lui Blaga si a Avocatului poporului, ba a lasat sa se inteleaga ca si suspendarea ar avea cel putin doua motive temeinice, insa la ordinele basescului si sub presiunea pusa de asa zisii europeni democrati au impus gainaria cu cvorum-ul de 50% + 1, in ciuda oricaror recomandari europene in materie, a oricarei logici elementare (atata timp cat votul nu este obligatoriu, si poate nici atunci) sau a oricarui precedent. Sa nu uitam ca la suspendarea precedenta a basescului in 2007, nici macar nu s-a pus problema vreunui cvorum, deoarece chiombu era pe val si stia ca romanii, in naivitatea lor, il vor sustine si-l vor reconfirma in functie.
Acum insa, cand rezultatul era mai mult decat previzibil, gaselnita cu cvorumul si mai ales cu listele cuprinzand tot neamul geto-dacic in cardasie cu romanii i s-a potrivit ca o manusa Anticristului care vrea sa ramana la Cotroceni legat cu lanturile vapoarelor furate de el de tronul prezidential mai ceva decat activistii Green Peace de balenierele japoneze din Oceanul Pacific.
CC, dandu-si seama de tampenia cu impunerea cvorumului dupa ce a vazut ca peste sapte milioane de romani nu-l mai vor pe urat si dorind sa impace si capra si varza, a reusit sa induca prin atitudinea si actele sale o bulibasala totala in mintile romanilor, care asteapta cu sufletul la gura deznodamantul aceste telenovele cu sceanariu cotorocenisto-securistic.
Daca Occidentul a crezut ca in Romania avem intr-adevar o Curte Constitutionala, demna de a purta aceasta denumire acum, cand in toiul acestor evenimente cuciale pentru destinul tarii, fostul jurist consult uns de chiombu presedinte al acestei Curti a gasit de cuvinta sa-si ia concediu de odihna si sa fuga pur si simpplu de pe campul de lupta delegand pe altcineva sa semneze in locul lui, ei bine, Occidentul are ocazia sa vada ca in Romania are de-a face cu o caricatura de CC, un organism total obedient ordinelor basiste.
Dea Domnu’ sa n-am dreptate, dar sunt aproape suta la suta convins ca CC isi va bate pur si simplu joc de vointa poporului si printr-o justificare abracadabranta va invalida rezultatul Referendum-ului si-l va reintrona pe chiomb la Cotroceni.

3 comentarii »

 1. si eu cred ca va invalida referendumul,ccr,dar totusi,sunt 4 de la usl,in mod normal ar fi imposibil sa invalideze.
  un 5-4,duce decizia in parlament,iar parlamentu stim cu totii ce o sa faca.

  Comentariu de ANDU — 07/08/2012 @ 13:35 | Răspunde

 2. Eu intotdeauna am fost sceptic. Firea mea, pregatirea mea scolara, liceala si universitara, faptul ca traiesc intre oameni prosti, batuti in cap, ma face sa fiu sceptic. Aceasta Curte Constitutionala s-a dorit mai catolica decat Papa. si i-a reusit. Aceasta Curte Constitutionala doreste, isi doreste statutul de instanta suprema. Ei bine, ea, aceasta Curte nu e nici instanta si nci suprema nu poate fi. Sa ne fie clar asta!

  Aceasta Curte formata din oameni cu bube in cap, din oameni obedienti, din prosti care au impus aberantul cvorum la referendum, din fosile care au vegetat pana acum, platiti cu bani grei, aceasta Curte niciodata nu-mi va impune mie, Valentin, nu-ti va impune tie, Popescu, Ionescu, Dumitrescu o formula penibila prin care Kiorul in tricouas sa revina la Cotroceni! Niciodata!

  Suntem aproape 8 milioane de oameni, de cetateni romani, de suflete si de constiinte care pe 29 iulie am zis, am zis prin votul nostru SUVERAN, gata! Gata Basescule, gata!

  Suntem aproape 8 milioane de oameni care nu mai suporta! Nu-i mai suportam hahaitul, nu-i mai suportam hachitele, nu-l mai suportam!

  Te vom scoate din barlog Basescule, noi cei 8 milioane de oameni cu sufletul curat! Te vom scoate de urechi si-ti vom freca augusta chelie cu smirghel! Te vom scoate din barlog, oriunde ar fi el! Te vom scoate in suturi nemernicule, in suturi si huiduieli te vom scoate!

  Te vom scoate si te vom azvarli acolo unde ti-e locul, in cosul de gunoi, nici macar lada de gunoi a istoriei. De-a lungul vremurilor multi au ajuns la lada de gunoi a istoriei. Tu nici macar onoarea asta n-o vei avea, caci vei fi trimis la cos. Cosul se goleste zilnic, si zilnic ve fi azvarlit de mine, de Popescu, de Dumitrescu, de Ionescu.

  Ter vom azvarli la cos, ca pe un deseu, pentru ca esti un deseu. Ne-ai mintit si ne minti in continuare, ne-ai furat si incerci sa ne mai furi. Sa-ti fie rusine Basescule, sa-ti fie rusine pentru tot!

  Iesi afara, javra ordinara!

  Comentariu de Valentin — 08/08/2012 @ 04:32 | Răspunde

 3. Exista viata fara Basescu. Da, exista. Soarele ne va incalzi la fel, iarba, iarba verde de acasa va creste. Ne vom trezi dis de dimineata si vom pasi cu picioarele goale prin roua. Vom pasi cu picioarele goale prin roua diminetii, vom fi iar copii, vom fi iar zburdalnici copii.

  Ne vom aduce aminte de mama, de tata, de bunicul, de bunica… Ei se odihnesc in pamant, ei, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace au avut grija de noi. Ne-au crescut, ne-au ingrijit, ne-au vegheat. Lor le suntem datori! Le suntem datori cu o lumanare care sa le lumineze drumul acela, le suntem datori cu aducerea aminte, le suntem datori cu viata noastra. Viata noastra nu e intotdeauna buna, problemele materiale ne dau tarcoale, avem o groaza de nefericiri lumesti.

  Va rasari soarele si ma va intreba pe mine, te va intreba pe tine, cel ce ma citesti acum, unde sunt cei care nu mai sunt… Ne va intreba, drag prieten, unde sunt cei care nu mai sunt.

  Ei, cei care nu mai sunt printre noi, ei, cei pe care i-am condus cu preot si alai in lumea aceea, ei, mama, tata, sora, fratele, ei asteapta de la noi liniste si cumintenie. Constantin Brancusi vorbea, asa cum a stiut el vorbi, despre cumintenia pamantului. Mircea Eliade ne-a vorbit, cu deplina autoritate ne-a vorbit, despre mitul eternei reintoarceri.

  Sa ne cumintim si sa ne aducem aminte de ei, cei care nu mai sunt. Sa plangem, sa-i plangem! Sa-i plangem si sa privim zorile vietii noastre. Vom trai, atat cat ne va ingadui bunul Dumnezeu, vom privi zorile, ne vom odihni la amurg, ne vom bucura de fiecare zi.

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Comentariu de Valentin — 08/08/2012 @ 05:37 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: