Blogu' lu' Marcus

09/08/2012

The Grean Il Salveaza pe T.Ryan

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:04
Tags: ,

Mizeria care exista sub covoarele scumpe de la Curtea Constitutionala si impinsa cu matura de Basescu si nulitatile impuse de el ca judecatori ai acestei curti sub acestea, a iesit ca untdelemnul la suprafata in aceste zile in care oamenii ciumpalacului chiomb se dau de ceasul mortii sa-i salveze fundul deja destituitului si sa ni-l aduca cu forta pe cap cel putin pana la terminarea mandatului, daca nu pe viata.
Acesti neica nimeni, fara niciun viitor in carierele lor juridice, insa „plescuiti” in cap de chiombu si unsi in pozitii la care nici in cele mai nastrusnice fantezii ale lor n-ar fi avut curajul sa se viseze, sunt pusi astazi in situatia de a-i intoarce cu varf si indesat serviciul bisnitarului si de a-l tine la Cotroceni impotriva a tot si toate.
Ajunsi de la coada vacii la situatia in care au in mana soarta a milioane de romani ei sunt in stare de orice marsavie, mergand de la delatiunile facute la forurile europene si pana la publlicarea in Buletinul Oficial a unor documente ilegale si/sau trunchiate, pentru a-l impune cu forta pe Basescu presedinte al tuturor romanilor, in ciuda si dispretul faptului ca aproape opt milioane de romani, prin votul nostru l-am trimis la plimbare.
The Grean, din pozitia de prezidel, isi permite sa trimita scrisori mincionase membrilor Comisiei de la Venetia, fara sa-i consulte pe ceilalti judecatori si asta in situatia in care singurele presiuni care se fac asupra Curtii sunt facute peste garduletul curticelei demisului, chiar de catre demis in persoana, care da lectii de drept constitutional, face dosarele cu sinteze de legi pentru presa si-i orodona in clar si in auzul intregii tarii lui The Grean ce liste trebuiesc avute in vedere la luarea deciziei asupra validarii Referendumului.
In acest timp atat Crin Antonescu cat si Victor Ponta se intrec in declaratii publice potrivit carora se vor conforma deciziei CC oricare ar fi aceasta, ba mai mult iau toate masurile pentru ca membrii acesteia sa nu fie tulburati in laboriosul proces al luarii hotararii definitive.
Atunci unde-s presiunile musiu The Grean ca din barca a milioane de romani ele se vad venind dinspre chiombalau nicidecum dinspre Putere ?!
Au mai ramas putine zile si vom afla cam la ce tertipuri ordinare pot apela oamenii basescului pentru a-i face acestuia hatarurile, chit ca acestea sunt total opozabile dorintei majoritatii romanilor care-l vor plecat cat mai curand pe chiomb, nu doar de la Cotroceni , ci din viata publica si pus la pastrare la loc cu racoare, fereala si vorbitor la luna.

5 comentarii »

 1. Doresc ca cineva sa explice de ce pe „listele electorale permanente”se gasesc 2 594 2o9 persoane fara carte de indentitate.In fapt:pe saitul AEP www roaep.ro/ro section.php sunt afisate „listele electorale permanente”,acestea au doua coloane:1)numar total de alegatori=18 308 612 si 2)nr alegatori cu carte de indentitate.Analizind cele doua cifre se observa ca sunt 2 594 209 persoane fara carte de indentitate deci, fara drept de vot .Acesti alegatori fara indentitate majoreaz artificial in cifre absolute numarul de alegatori si pe cale de consecinta qvorumul.

  Comentariu de Doru Ciobanu — 09/08/2012 @ 13:17 | Răspunde

 2. Spre stiinta, viziteaza 15 secunde http://www.augustinradescu.blogspot.ro/2012/08/ghici-cine-e-autoarea.html

  Comentariu de Augustin Radescu — 13/08/2012 @ 02:04 | Răspunde

 3. Internationalele comuniste ne-au dat Secera si Ciocanul.
  Internationala Populara ne baga pe gat Secera (Reding) & Barosso

  Comentariu de mumu — 13/08/2012 @ 12:55 | Răspunde

 4. Si daca…M-am trezit dintr-un cosmar intrebandu-ma si daca… Si daca vei reveni la Cotroceni, nemernicule in tricouas, tu nu-mi vei mai fi mie presedinte! Niciodata!

  Impartasesc acest cosmar cu 7 milioane jumatate de romani, de oameni cu scaun la cap. Pare-se ca traim intr-un univers kafkian, intr-o totala ceata deasa si densa, prin care bajbaim dupa Curtea Constitutionala care si ea bajbaie dupa membrii sai. Vreo trei nu au nicio treaba cu ceea ce se publica in numele lor, protesteaza, dau din manute, iau atitudine in presa… canci.

  Au bajbait neconstitutional, da, ei, acesti domni si doamne care au hemoroizi poate, care au probleme la vezica si prostata poate, care au infectii genitale poate, care au reumatism, guta si artrita poate, care nu stau foarte bine la capitolul instruire temeinica poate, care sunt niste bosorogi expirati poate, poate, poate, dar pana cand poate?! Poate ca sunt santajati si santajabili, poate ca o ureche a tras la bashinile domnului Zegrean, puturoooase oricum, si de acolo, din sparcaiala constitutionala poate o fi auzit ceva…

  Poate, in Luminatia Sa Domnul Prezident Lae Kioru, ne face un favor noua, iobagilor, care iobagi in fuga fiind nu intelegem subtilitatile Curtii, nici parsivenia US, dar noi, iobag Gheorghe, iobag Vasile, iobag Dumitru, iobag Ion, in fuga iobagam la doamna Anastase, la doamna Eba, la doamna Udrea! Petitia na, i-o bagam pe unde vrea s-o primeasca, si de nu va vre’ apai tat o va primi, na…

  Si daca vei reveni la Cotroceni, nemernicule in tricouas bleu, ce vei face? Te vei hahai, ti se va lumina fata aia de smochina injectata cu whiskey spunand, urland, ca iata, poporul suveran a respins lovitura de stat. Ca Ponta si mai ales Antonescu sunt niste soparle comuniste, care trebuie starpite de urgenta. Ca noi, astia 7 milioane jumatate am fost niste naivi, indusi in eroare de malversatiunile tradatorilor Crin si Ponta, ca suntem masa de manevra a celor 256…

  In 2007 nemernicule te-ai agatat de 322. Acum te vei agata de 256, te vei agata si de 7,4, vei ranji, ranjetul tau de hiena niciodata satula, ranjetul tau batjocoritor, ranjetul tau obscen ca un cur de baba stafidit, expus noaptea in lumina lunii privirilor unor inocenti.

  Dar noi nu suntem inocenti nemernicule, suntem barbati in toata firea, suntem femei in toata firea, suntem mame, suntem bunici si bunice, suntem NOI, poporul suveran, care am dat cu tine de pamant la referendum!

  De pamant vom da cu tine nemernicule, de pamant, si praful si pulberea se va alege de tine si de argatii tai, acei imputiti care asezandu-se vremelnic in scaunele Sigurantei Nationale isi inchipuie ca vor trai matusalemic. Ei bine nu! Ei bine nu! Va veni vremea cand fiecare guster nemernic va plati, si va plati, cu varf si indesat! Va veni vremea cand mie, tie, lui , ei, nu ni se vor mai asculta telefoanele, chipurile pentru securitatea statului… Care securitate a statului inconstientilor nemernici, cand in Harghita sunt tabere, tabere paramilitare nenorocitilor, tabere paramilitare unde aia trag cu pistolul, cu Kalashnikovul, cu munitie de razboi, jubiland la ziua cand vor elibera Ardealul de cotropitorii romani?! Unde v-a dus nemernicul asta Kior bai, unde?! Aveti treaba acolo, urgeeent! Urgent, si stiu ce spun! Dobitocilor, sub ochii vostri se desfasoara o uriasa si eficienta campanie de dezmembrare cel putin economica a tarii si voi ii paziti cacarezele Kiorului?!

  Sa va fie rusine, SRI, SIE si celelalte. Stati voi cu grija pe cadavrul politic Kiorul, ca veti direct raspunzatori pentru ceea ce se intampla acolo, in Harghita si Covasna! Idiotii dracului, atatea resurse consumati pentru mumia asta imputita, cand datoria voastra este fata de Tara?! Sa va fie rusine!!! Comunitatea romaneasca din Ungaria ia atitudine si pe voi va doare in cur, aveti treaba sa-l „paziti” pe Kiorul si sa-l scoateti invingator la referendum. Sunteti niste nemernici, bisnitari, cioflingari, oameni de rele moravuri, nicidecum aparatorii Tarii! Sa va fie rusine!

  Si tu, tu chiombule, tu nemernicule, iesi afara, javra ordinara!

  Comentariu de Valentin — 14/08/2012 @ 01:20 | Răspunde

 5. @Doru Ciobanu, va raspund eu. Sunt persoane, batrani de la tara, amarati ca vai de capul lor, care nu si-au preschimbat buletinul ala cu foi de pe vremea lui Pazvante si evit sa-i zic Kiorul, pentru ca stiti mai bine decat mine cui i se cuvine pe deplin acest apelativ gingas, care nu si-au preschimbat zic in carte de identitate hartoaga aia pe care o tin cu sfintenie in lada, alaturi de pozele alea ingalbenite de vreme si curgerea multor lacrimi, dragii de ei.

  Mai avem o imensa comunitate nomada, careia statul roman i-a creat toate facilitatile si oportunitatile pentru a fi in spiritul european… Ma refer la tiganii nomazi domnule, ca multi, cea mai mare parte sunt nascuti in dispensare, sunt raportati la evidenta persoanei, au celebrul CNP. Facand o pauza, nu stiu cati dintre noi isi cunosc pe de rost CNP-ul. Eu mi-l cunosc. Mai avem domnule o imensa comunitate, ca e o comunitate de nesimtiti, de pica para malaiata in gura lui natafleata, care nici habar nu au ca le-a expirat CI-ul, si care stau cu burta la soare, care abia asteapta sa iasa la gratar cu Gigi si Kati, cu Bebe si Leni, cu Marian si Fanica, fara a se intreba ce-i cu ei in aceasta tara, ce drepturi au, cum si le exercita.

  Avem, stimate domnule o comunitate de romani, cam la vreo 3 milioane care sunt dedicati muncii lor acolo, care se gandesc la ce camere sa-si mai adauge la casa din Romania in care stau doar parintii, doi prapaditi care nici nu au curajul sa calce pe gresia aia, ca de, e din Spania, muncita de baiatul… Aia n-au nicio treaba cu tara, isi vad de viata lor, sa fie sanatosi, ii vedem de Paste si de Craciun cum dau navala pe la Nadlac, intorcandu-se sa sarbatoreasca romaneste, cu sarmaua in gat si cu vinul in mana. Dar asta e bine, e foarte bine. Numai ca, distinse domn, ce sa mai caute Fanel Grigorache din Barlad, zic asa, pe listele electorale permanente din Barlad, cand el de 12 ani salasluieste in Italia?! Vrea sa voteze? Foarte bine, tara ii va fi recunoscatoare, si tara i-a pus la dispozitie zeci de centre de votare in Italia. A, nu vrea sa voteze, ca a ascultat indemnul incalificabil al nemernicului Kior, nu vrea sa se exprime, sa-si spuna punctul de vedere in calitate de cetatean roman, foarte bine. Dar sa nu-mi vina mie ca un atarnator pe listele permanente. Asta inseamna ca votul meu, cel care ma trezesc dimineata, ma barbieresc, fac dus, beau cafeaua si merg la vot impreuna cu cine mai e prin casa matur, e anulat de Fanel Grigorache din Barlad!

  Si uite asa se fac milioanele alea, domnule Doru Ciobanu. Sper ca v-am raspuns la obiect, si va doresc sa traiti bine, dar nu inainte de a va ruga politicos sa strigati dimpreuna cu mine si cu cei 7 milioane jumatate de oameni: Iesi afara, javra ordinara!

  Comentariu de Valentin — 14/08/2012 @ 10:41 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: