Blogu' lu' Marcus

29/08/2012

De La Usier De Avarie, Doorman(Dorel) Onaca, Sef De Cancelarie Domneasca

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:22


Basescu:- Dorele, hai ca am reusit sa intru! Ramai la usa, tine de sase si nu lasa pe nimeni sa intre pana in 2014!
Poza preluata de pe Exclusivnews.ro

Cum care Doorman (Usier) ?
D-l Onaca, traseistul no.1 al parlamentarismului postdecembrist. Cel care din purcoiu’ de bani castigati din afacerile cu statul in portul Constanta, in loc sa-si plateasca scafandri angajati la firma, cumpara camioane de trandafiri rosii cand venea d-l Iliescu in vizita la Constanta pentru a-si arata astfel atasamentul fata de valorile social democratiei mioritice, trecut apoi cu conturi cu tot in patul lui Vadim Tudor, refuzat de constanteni la Primaria tomitana ca reprezentant al pedeleului, taman cand vroia sa incerce politic si culoarea verde a udemere-ului iata ca este salvat de basesc si de la pozitia de „Dorele, adu-mi si mie dupa ce-mi parchezi masina niste piersici d-alea!”, ordin dat de tatuc inainte de a urca pe scarile exilului atarnarii, este numit seful ditai cancelariei domnesti ca rasplata pentru modul impecabil in care, in zilele de surghiun domnesc, el a stiut sa-si arate totala loialitate fata de chiombalau, asteptandu-l zilnic in curticica, in pozitia de drepti, repezindu-se sa-i deschida usa, sa-i care eventualele bagaje, dupa care sa-i parcheze masina si sa stea apoi in stand by, pentru alte eventuale treburi casnice.
Dar nu trebuie uitat faptul ca Doorman Onaca nu este un inceput de drum pentru astfel de salturi ierarhice.
Plecand de la calul lui Caligula ajuns senator, trecand pe la vizitiul lui Petru Groza, numit ministru si terminand cu soferul lui Boc uns consilier ministerial istoria este plina de astfel de exemple in care slugarnicia si obedienta fara limite sunt rasplatite cu marinimie de stapani multumiti de serviciile prestate de subiectii in cauza.
Si ne mai miram de ce suntem in situatia de degradare sociala morala la care ne-a adus regimul basescului in anul de gratie 2012!
Pai cu asa demnitari sau inalti functionari domnesti ma mir ca mai figuram si pe harta ca organizare statala si nu tribala.
Este cert insa ca viitorul tarii se anunta de aur cu ibovnice prezidentiale rasplatite cu fotolii ministeriale si cu usieri la vremuri de rastriste ajunsi sefi de cancelarii domnesti.
Felicitari, Doormane, si daca da Domnul inca o suspendare cu reintronare, de ce nu la mai mare, la Prim Ministru?

3 comentarii »

 1. Domnule comandant,
  Părerea mea este ca nu-l întrece pe CRISTOIU „lingăul șef” .Si vin din urma , cu mare viteza alți lingăi; colonelul TURCESCU, BANCIU de laB1,si multi alții.Nu vom duce niciodată lipsa de astfel de oameni.

  Comentariu de costelgalateanu — 29/08/2012 @ 12:56 | Răspunde

 2. @costelgalateanu; buna sa-ti fie inima, amice! Pe deplin de acord cu dumneta, nu mai le-ar muri multi inainte de pupincuristi contracost.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 29/08/2012 @ 14:19 | Răspunde

 3. Onaca, dupa cum am mai zis, si-mi sustin parerile, e un Caca Maca care livreaza orez gurilor flamande din diversele golfuri ale Siamului. Aceasta huiduma nesimtita, un penibil care-si aroga titlul de „salvator”, un cacat cu ochi care nu a invatat inca lectia elementara conform careia bataia doare si pe punte si pe mal, e o curva basita tipica. Asta, haidamacul asta penibil moare daca ii pui un AKM 47 in brate si-l alergi asa, marinareste., vreo 4 mile, dus intors. Asta, cu ciocul lui, gaselnita dintotdeauna a penibililor care vor sa ascunda ceva, isi inchipuie ca e el la comanda acum, ca de, l-a ajutat pe Kiorul Dement, i-a tinut tucalul, i-a facut analizele cu limba, i-a asigurat „protectie” cu curul ala de plavan nesimtit.

  Asta e o mizerie, se stie, asa ca sa nu mai insistam pe el. Udrea?! Da, Udrea, panarama panaramelor acum scoate capul, ca de, romanii sunt prosti. Si sunt prosti, asta fara urma de indoiala.Sunt prosti romanii. Cu durere in suflet o spun, sunt prosti romanii.

  Ma explic. Suntem prosti nu datorita referendumului astuia castigat asa zicand de noi si furat de Kiorul…Suntem prosti pentru ca am permis sa se ajunga la asa ceva, la momentul in care noi, in prostia noastra, votanti disciplinati, observam ca votul nostru are aceeasi valoare ca si un gainat de vrabie! Suntem niste idioti pentru ca am permis asa ceva! Din 2004 am permis asa ceva!

  E doar inceputul. Romane, nu are nimeni , asculta, nimeni grija de tine, de familia ta, decat numai tu insuti. Pana nu vei intelege asta, Kiorul isi va face mendrele cu tine. Ai avut un referendum, dobitocule, l-ai boicotat… Tu, ala care ai boicotat referendumul, cu tine vorbesc. Nu ti se va mai ivi sansa asta dobitocule, vei ramane sa canti ode Kiorului, sa pupi bucile flescaite ale lui Macovei si sa te duci dracului, asta iti ramane!

  Comentariu de Valentin — 29/08/2012 @ 18:22 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: