Blogu' lu' Marcus

11/09/2012

Oferta Unica (PROMO)

Casa prezidentiala de renume da la schimb electorat casat in suma totala de 7,4 milioane de electori, conform programului Rabla Electorala, program sponzorizat si girat de Comisia Europeana prin Dl Barroso si Doamnele Merkel si ailalta, de Ambasada USA la Bucuresti, respectiv Excelenta Sa, d-l Gittenstein, cat si de Comisia de la Venetia a carei delegatie este prezenta in aceste zile in Romania pentru a-si prezenta omagiile d-lui presedinte Basescu Traian pe motiv ca taxu’ sefului delegatiei a avut aceeasi meserie, de capitan de vapoare ca si d-l presedinte, contra electorat performant si verificat provenit din randurile Camorra, ‘Ndraghenta, Cosa Nostra, Yakuza, Triade etc. pentru a vota „dreapta basita romaneasca” la alegerile din decembrie.
Se ofera recompense semnificative constand in ulei vegetal, zahar la pungi de un kg, numerar de una hartie una suta lei, puhoaice de orice culoare si cu orice alte sigle in afara de pedeleu cat si biciclete made in China de culori si cu insemne ca si puhoaicele.
In semn de pretuire liderilor acestor votanti, d-l presedinte Basescu Traian le ofera si un vin unic din cramele sale personale.
Consilier prezidential
Offff, Mama, care m-ai facut

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: