Blogu' lu' Marcus

21/09/2012

Remember, D-le Ponta!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:09
Tags: , , ,

In primul rand va doresc Dvs. si colegului Dvs. de coalitie, d-l Crin Antonescu, un sincer „La Multi Ani” cu sanatate si prosperitate si sa ne scapati de chiomb!
Cu parere de rau trebuie sa remarc insa, d-le Ponta, ca metodele dvs. de a lasa, dintr-un spirit probabil de fair play de Dambovita si gentlemanism de sub poale de Carpati, nescanctionate gainariile adversarilor politici considerandu-le „exagerari” de presa, cand orice roman dotat cu darul citirii a vazut in ce-a bagat ex-prim ministru Unghiera un sfert de milion de Euro din banul public, nu sunt cele mai adecvate pentru a scapa tara si neamul de anticrist si de derbedeii lui penali. Sau poate la cat se fura in tara asta un sfert de milion de Euro aruncati pe unguenti vi se pare o suma nesemnificativa pentru a da de toti peretii cu autorul gainariei respective. Noua, domnule Ponta, nu ni se pare putin.
Hai sa zicem ca pentru mancare si bautura mai treaca-mearga ca deh, stomacu’ subtire cu „delicatesuri” si vita de Kobe se tine, dar pentru unguenti, obrazul gros(soriciu’) in palme pentru fragezire se tine, asa ca pe el, pe mama lui de hot!
D-le Ponta, tin sa va reamintesc ca in 2004 desi chiombila figura intr-un „dosar” care a fost transportat cu TIR-ul la judecatorie, dosar la care ati participat si dvs. ca procuror, d-l Nastase, din acelasi spirit recunoscut chiar de domnia sa, l-a lasat pe chiomb sa candideze in loc sa stea la tribunal in banca acuzatilor, masura aceasta aducandu-ne pe noi, ca popor, la sapa de lemn, iar pe domnia sa dupa gratii dupa o facatura grosolana politica.
Dvs. aveti o reteta mult mai simpla pentru a da in mocirla cu nesimtitu’ de Unghiera, dispuneti o ancheta guvernamentala sa vedem si noi cine a comandat, pentru ce si mai ales unde sunt produsele cosmetice comandate care, la cantitatile respective, s-ar fi putut constitui in stoc de drogherie nu unguenti de dulapior de baie.
Faceti public rezultatul anchetei si imputati suma vinovatilor. As avea eu mai multe de zis, dar deocamdata tac, astept sa castigati alegerile si mai vedem. Insa daca veti proceda in continuare asa, tare ma tem de un esec rasunator. Lasati cavalerismul pentru Evul Mediu, cu golanii si cu gainarii te comporti ca atare, l-ai trantit jos nu te retragi conform regulilor marchizului inventator de box, ci ii tragi si un bocanc in gura sau in coaste sa te tina minte si sa nu mai faca.
In rest inca o data „La Multi Ani” si vorba unui mare scriitor roman „Sa nu uiti, Victore!”

3 comentarii »

  1. Daca Victoras nu demareaza nimic inseamna ca stie de ceva ” putred”din guvernarea PSD!!!

    Comentariu de yo — 21/09/2012 @ 10:31 | Răspunde

  2. Nu se vorbea la un moment dat prin targ ca Micul Che ar fi amic bun cu MRU (Mr. Unguent)?

    Comentariu de Draghi Puterity — 21/09/2012 @ 11:47 | Răspunde

  3. Bine zis..”Sa nu uiti,Victore!” Salve,Marcus! :))

    Comentariu de virusverbalis — 21/09/2012 @ 23:15 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: