Blogu' lu' Marcus

08/11/2012

Ce Facusi Unghiera, Te Lasara Ungurenii Cu Popou’ In Maro Caldut ?!!!!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:08
Tags: , ,

De cand s-a format USL-ul este mai mult decat de batatoare la ochi si totodata jenanta dorinta basitilor ca aceasta alianta sa pice. In rugaciunile lor zilnice inchinate divinitatii se pare insa ca au uitat sa nominalizeze „adrisantu'”, iar Dumnezeu, in sfarsit sensibilzat si receptiv la durerea cea mare a acestora, le-a facut pe plac, numai ca nestiind motivul supararii lor celei mari, in loc sa atace la USL, a atacat la proaspat infiintata AFD.
De rasul curcilor si de scenarii holiudiene pentru filme cu si despre imbecili.
Bref, ce s-a intamplat?
Unghiera, fara nicio sansa de castig in capitala sau pe alte meleaguri mioritice, a gasit de cuvinta ca singura lui speranta ar fi cumatru’ prezidential Falca si fieful lui electoral, asa ca aureolat de nimbul sefului de partid nou format si-a depus cu mare tam-tam candidatura la Arad.
Numai ca surpriza ! Exact ca si la Roman unde romscancele nici ca vor sa auda de „gagica lu’ Basescu”, „idem si la fel” si la Arad, unde aradenii nici nu vor sa auda de candidatura lui Unghiera. Ce-i mai tragic la acest Don Quijote al laboratoarelor serviciilor cotroceniste este faptul ca cei care-i contesta candidatura nu sunt aradenii obisnuiti, ci taman membrii de frunte de prin partea locului ai partidului condus de gainaru’ cu produsele cosmetice.
Si nu numai ca-l contesta, dar respectivii au anuntat si public faptul ca ei isi iau jucariile si pleaca din partid unde or vedea cu ochii numai de Unghiera sa nu mai auda.
Ziceti si Dvs., oameni buni, asta-i partid care vrea ca sa castige alegerile si sa conduca tara, asta-i presedinte de partid ?

2 comentarii »

 1. Marcus,

  Unghiera este un produs al laboratoarelor CIA si Mossad….

  Laboratoarele cotroceniste nu au bataie atat de lunga in timp, a se vedea parcursul unghierei respective prin UTC si alte organizatii….evreiesti.

  Aici iti trebe doxa nu gluma sa poti prevedea si concepe scenarii care sa se adapteze evolutiilor in timp ale societatii romanesti.

  Banuiesc ca intelegi ce putere de calcul iti trebe….

  In alta ordine de idei, dar apropiat ca…idee, demagogul din dealul Cotroceniului a mai scos o perla, dupa ce a distrus economia romana:

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-13573318-traian-basescu-intalnirea-reprezentantii-fmi-problema-este-cum-renuntam-demagogie-punem-mai-presus-crearea-locurilor-munca.htm

  Comentariu de Marian Nicolae — 08/11/2012 @ 13:05 | Răspunde

 2. @Buna, Marian! apai io aveam o impresiune muuult mai buna despre aceste servicii, mai ales despre Mossad, dar daca este doar mana lor, mai bine faceau o laba, decat sa produca o asemenea caricatura politica 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 08/11/2012 @ 17:37 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: