Blogu' lu' Marcus

09/11/2012

Tradare, Tradare, Numai Ca O Stim Si Noi !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:46

Faptul ca Basescu, in imbecilitatea sa, continua sa se si sa ne faca de rahat prin insistenta cu care la intalnirile oficiale se foloseste fara sa roseasca de o engleza de bazar asiatico-arabesc cu multe „inovatii” personale la fondul semantic si de pronuntie a limbii marelui Will, deja devine sacaitor de plictisitor si chiar si un elev cu cunostinte mediii in aceasta limba ar putea tine dizertatii pe tema prostiei basescului. Probabil ca la fel ca si in cazul mitomaniei care-l macina psihic si mania de a folosi limba engleza tine de patologicul convingerii sale ca ar cunoaste aceasta limba, motiv pentru care eu, unul, il dau dracu’ si nu mai stau sa-i comentez aberatiile pe aceasta tema.
Altceva trebuie insa comentat si anume faptul ca aceasta lifta occidental si american naimita, ajunsa initial prin naivitatea (eufemism) unor romani, iar mai nou prin firman bruxellezo-transatlantic pasa peste noul pasalac Romania, continua in vazul lumii si fara teama ca-l va trazni Dumnezeu politica de tradare si de vanzare a intereselor tarii pe care o conduce, insistand pentru cedarea pe doi bani gauriti a bogatiilor subsolului tarii, atatea cate ne-au mai ramas, catre terti care probabil ca se lasa mai mult decat greu la lobby-ul desantat si fara noima pe care acest nenorocit il face in folosul lor.
Innebunit de disperarea data de faptul ca nu mai are absolut niciun control asupra guvernului USL, control care i-ar fi permis ca in cazurile Boc/Unghiera sa dispuna de zacamintele tarii ca de mostenirea lasata lui de tacxu si de ma-sa, chiombul incearca sa se foloseasca de FMI ca de un instrument de santaj si presiune asupra noului guvern pentru ca acesta sa cedeze si sa dea pe daiboj rezervele de aur, argint si alte metale la fel de pretioase unor cercuri de interese financiare care au batut palma sa-l tina cu forta pe Basescu la putere, in ciuda vointei populare care l-a trimis printr-un vot masiv la plimbare/culcare sau la dracu-n praznic.
A devenit de-a dreptul jenant sa-l auzi vorbind despre locurile de munca ce nu pot fi create prin instrainarea acestor rezerve datorita demagogiei politicienilor romani aflati la guvernare. Gaselnita asta cu demagogia ca factor destabilizator in bunul mers al identificarii de noi locuri de munca in minele patriei capitaliste este de rasul glu-gluit al pasaretului cu mot, mai precis al curcilor.
Omu’ este efectiv dus, disperat, prost inspirat si/sau consiliat motiv pentru care a ajuns sa debiteze ineptii carora le da aerul de dogma politica.
A descoperit el mersul pe jos si apa calda, deoarece demagogia la politicienii romani a fost o tema de studiu aplicat magistral pusa in scena de opera nemuritoare si atat de actuala a lui Nenea Iancu.
Asa ca cel mai bine ar fi sa procedeze exact ca in filmele americane unde suspectului i se citesc drepturile, prin care este indemnat sa taca, deoarece , la o adica, orice declaratie a sa ar putea fi folosita impotriva lui.
Ori, chiombu, prin toate luarile lui de pozitie in aceasta privinta, este de departe cel mai mare tradator al intereseului national.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: