Blogu' lu' Marcus

13/11/2012

Offfffffffff, Iar Basescu!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 11:46
Tags: , ,

Cam asta a ramas singura reactie pe care o mai am, insotita de o acuta senzatie de voma si scarba, atunci cand trebuie sa tastez despre „faptele de arme” ale trogloditului de la Cotroceni. M-as lipsi bucuros de o astfel de indeletnicire si as scrie cu mult talent si daruire despre cresterea viermilor de matase sau fecundarea si inmultirea la limacsi, daca pitecantropu’ s-ar multumi cu reinscaunarea lui de catre sultanatul de la Briusel, produsa cu ajutorul picamarului, si si-ar vedea dracului de rezerva de Chivas, fara sa mai iasa pe post cu „Invataturile Traianului catre poporul de prosti”, cu alte cuvinte daca si-ar tine fleanca si mai ales reflectiile comunistoid-securistice pentru el.
Dar, ti-ai gasit! Politrucu’ din el nu se lasa si cand ne este lumea mai draga se produce cu o combinatie de limbaj propagandistic inedit, cu un amalgam fifty-fifty „Scanteia” anilor ’50 cu „Dreptatea” anilor ’90 asezonat cu flavoru-l sau personal in ceea ce priveste inlocuirea de catre romani, intru curatirea duhovniceasca a sufletelor lor chinuite de pacate, a preotului de parohie cu tovarasul procuror productie basista, amintindu-ne totodata ca nu-i de joaca cu lupta de clasa.
Cu alte cuvinte din discursul de ieri al chiombului am inteles, printre putinele alte pe care s-a chinuit sa le transmita pret de mai bine de 40 de minute, ca de acum incolosea musai nu mai avem voie sa ne spovedim la popa, ci incolonati precum votacii lui de la Ambasada Romaniei la Paris in al doilea tur de scrutin la prezidentiale, sau precum asteptam cuminti la cozi doar, doar vom prinde o pereche de „adidasi” sau pe „fratii Petreus” pe vremea ciuruitului, vom astepta deci intrarea la tovarasul procuror unde vom incerca sa ne probam nevinovatia. Apoi descarcati sufleteste de pacat si cu bilet de buna purtare dat de tovarasul procuror vom contribui ” in corpore” la limpezirea Raportului pe justitie in cadrul MCV-ului, demonstrand unei lumi intregi miracolul romanesc manifestat in apararea statului de drept.
Mai ca-ti vine sa plangi de emotie la imaginarea unui astfel de tablou !
Asta ar fi una de retinut la mana din discursul australopitecului.
A doua ar consta in a-i da un raspuns la intrebarea sa, pusa de la obraz, si referitoare la cati lei (sau daca a fost vorba de vreun leu) castig al romanilor in urma suspendarii sale?
Aici treaba este cu schepsis. Bou’ nu a inteles ca romanii au votat masiv si coplesitor suspendare sa, nu in vederea castigarii imediate a vreunui leusor ci dimpotriva, din toata saracia la care ne-a adus prezenta lui in capul statului, ei ar fi dispusi de o cheta chiar si cu riscul de a da si banii de lapte praf al copiilor, in vederea realizarii visului lor: trimiterea anticristului la dracu, adica acasuca la el.
In rest discursul chiombalului apa de ploaie in combinatie cu laturile cu care deja ne-a obisnuit pasa de Romania.
Asta pana la grozavia pe care ne-o pregateste indiferent de rezultatul alegerilor si anume, efectiv abrogarea textului constitutional si inlocuirea lui cu vointa sa personala prin impunerea un prim ministru, respectiv guvern, numit de el fuunctie de „interesul national” la momentul respectiv. Si ghiciti cine este cutia valorica bancara detinatoare a comorii nationale reprezentata de „interesul national”? Ei bine, chiar ‘mnealui, presedintele dezavuat prin vot de „interesul national”, ramas incotopenit in scaun in bajtocura respectivului „interes national”, gata oricand ii dicteaza lui interesul personal sa se stearga la fund cu atat de des invocatul „interes national” de care se poate lipsi fara sa clipeasca daca se mai gasesc vreo doi trei rusi care sa-l alerge pe culoarele de la Cotroceni cu valize pline cu dolari. De fapt nationalitatea atletilor alergatori nu conteaza la el, ci continutul valizelor.
Concluzionand putem spune ca si altadata :” Atentie, romani, vi se pregateste ceva !”. Si nu-i de bine. Daca el se bate cu caramida in piept si ne spune ca nu-i este frica de bau-baul suspendarii si ca-si va impune vointa prin desemnarea, impotriva vointei populare (a interesului national), a premierului si a viitorului guvern este in sfarsit cazul si a venit timpul sa ne luam toti talpasita, fara sa ne mai gandim cine va stinge lumina sau ne va vinde casele ramase libere si cui.

Un comentariu »

 1. Cine investeşte încredere şi dă vot Maritzei ( ” Pisi ” ) ? NUMAI cei săraci, săraci cu Duhul !
  Sărmanilor NU le arde s-o ardă-n firişire cu d-alde ” Pisi ” care au un ”ambîţ” şi fiţe, că cică-i în ” trănduri ”…
  ”PISI” dă Banat-Caraş-Severino
  Cu alte cuvinte : arde-o ” Pisi ” prin alte locuri, pe cărăşeni, SCUTEŞTE-I de mieunături şi damful de lături !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2012/11/23/pisi-da-caras-severino-cea-cu-fite-s-un-ambit/

  Comentariu de Sibilla — 23/11/2012 @ 16:39 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: