Blogu' lu' Marcus

05/03/2013

Stire Bomba: Se Pregateste Al Treilea Mandat Pentru Traienel

Filed under: Erevan News — Marcus @ 11:04
Tags: , , , , ,

Agentia de stiri Erevan News, din surse bine informate din cadrul Procuraturii , a aflat ca un grup de procurori romani se pregateste pentru ca imediat dupa debasificarea acestei institutii a statului, incepand cu debarcarea liftei basiste Daniel Morar de la conducerea sa, sa initieze un proiect de lege pentru a pune la dispozitia d-lui Basescu Traian, prin atribuire directa, fara vot popular un al treilea mandat pe o durata nedeterminata. Diferentele dintre acest ultim mandat si celelalte doua dinaintea sa, pe langa durata sa de exercitare constau si in urmatoarele:
1) El va indeplini toate criteriile impuse de un produs la standarde „trei in unu” si anume va contine mandatul „Flota”, mandatul „Casa din Mihaileanu” si mandatul „Spalarea banilor in dosarul Casuneanu”.
2) Pentru executarea acestui mandat d-l presedinte Basescu Traian isi va muta domiciliul actual de la palatul Cotroceni la penitenciarul Jilava.
3) Perioada de exercitare a talentului oratoric ale d-lui presedinte prin discursuri inepte pe posturile TV la ore de maxima audienta va fi restransa si ea se va reduce la timpul acordat la vorbitor.
4) Piscina de la vila de protocol Lac 2 in care d-l presedinte inoata zi de zi si apoi se scarpina in urechi cu riscul vatamarii acestora cu betigasu’ invers, va fi inlocuita cu dusuri comune unde d-l presedinte va trebui sa-si puna in valoare abilitatile sale de a nu scapa sapunul pe jos pentru a fi nevoit sa-l recupereze aplecandu-se cu riscul deflorarii.
A consemnat pentru Dvs.
Vartan Vosganian

3 comentarii »

  1. Asta chiar m-ar convinge sa ma inscriu la loteria vizelor!:))

    Comentariu de Alex — 05/03/2013 @ 20:56 | Răspunde

  2. Ce frumos ar fi,daca ar fi! Din pacate,procurorii nu sunt independenti ca judecatorii! Ei sunt subordonati ierarhic Intaiului Demis,prin sefii lor,numiti de catre Intaiul Carmaci!

    Comentariu de Marcu Gheorghe — 06/03/2013 @ 08:51 | Răspunde

  3. Erevan ăsta nu poate să asigure şi condiţiile necesare pentru intrarea în vigoare mai repede al acestui mandat ????????? Nu de alta dar sună aşa frumos,este aşa de simplu de îndeplinit,o singură grijă trebuie să aibe – să nu scape săpunul …. 😀 😀 😀 !!!!!!!!!!!!

    Comentariu de bmarinescu41 — 06/03/2013 @ 18:47 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: