Blogu' lu' Marcus

15/03/2013

Quo Usque Tandem Abutere, Chiombule, Patientia Nostra?

Cum va place:
1) Asa?
basescu_si_eba-300x182

sau:
2) Asa?
Bucarest (Romania) - Riesumati i corpi di Nicolae Ceausescu e di sua moglie Elena
Poza „furata” de pe blogul Baselandia: http://baselandia.wordpress.com/

Ce se intampla de cand Ponta a dat la spate promisiunile care i-au adus peste 70% din sufragiile romanilor, instalandu-l in fruntea unui guvern sustinut de o majoritate parlamentara de-a dreptul sufocanta si a batut palma cu Satana promitandu-i acestuia ca nu-l deranjeaza, indiferent de magariile comise de el impotriiva poporului roman, a devenit de-a dreptul insuportabil pentru cei peste sapte milioane de romani care l-au demis pe Basescu si care asteptau de la actuala Putere o reparatie morala dupa palma incasata de la Sultanatul briuselez.
Nu stiu de ce, dar atunci cand vad cum chiombu’ si mai nou toanta de fixa pupa varfurile imineilor sultanului de la Briusel in speranta (de fapt nici nu prea inteleg ce urmaresc prin aceasta) ca le va fi lor bine, pe de-o parte ma gandesc ca celor doi tradatori de neam si tara, tata si fiica, sa le ramana ciucureii imineilor in gat, iar pe de alta parte imi aduc aminte de o scena antologica din filmul Mihai Viteazu. In aceasta scena, in timp ce Mihai, ajuns sa fie prezentat si recomandat sultanului pentru a fi uns in scaunul Tarii Romanesti, are o atitudine demna inclinand doar capul in semn de respect, rivalul sau se arunca la picioarele osmanlaului, pupandu-i infocat varfurile incaltarilor. Cam asta face si cuplul de saltimbanci Basescu & Fiica atunci cand, lipsit de orice logica elementara sau de oarece folos politic, se fac pur si simplu de ras atat in fata propriului popor, dar si in fata europenilor, denigrandu-si neamul din care se trag, balacarindu-l si aruncandu-i in cap cu zoaie si resturi menajere, mai nou de la tribuna Parlamentului European.
Cu riscul de a ma repeta pur si simplu nu inteleg ce spera sa obtina, sau ale cui jocuri le fac prin aceasta atitudine vadit antiromaneasca.
Ponta, ori este redus mintal si nu intelege ca in conditiile in care Basescu este inca la Cotroceni, toata munca depusa de guvernul condus de el va fi pe modelul mesterului Manole, ce vor construi ziua va darama Basescu noaptea ori, ceea ce ar fi de-a dreptul criminal, Ponta se face complice la tradarea de tara la care se deda Uciga-l Toaca si zaluda de fixa in vazul intregii Europe, fara niciun fel de jena sau tresarire si remuscare.
Refuz sa cred ca Ponta ar putea fi complice la asa ceva si merg pe prima varianta, insa tot de rahat este si aceasta.
La fel de inexplicabila mi se pare si pozitia lui Crin Antonescu in sensul in care de fapt suspendarea tradatorului trebuie sa fie initiata de Parlamentul Romaniei. Oare din puzderia de peste 500 de „alesi” nu se poate desprinde o voce sustinuuta de sangele din instalatie care sa intrebe in sedinta publica fie la Camera, fie la Senat: ” Pana cand Basescule veti abuza, tu si „fic-ta” de rabdarea noastra” pe modelul interpelarii lui Catilina in Roma antica?
Ponta, intrebat de ce asista la tot circul basist de pe banca de rezerve, lasandu-l astfel sa faca Romaniei cat de mult rau posibil, raspunde invariabil ca bine face deoarece asa isi vor da seama romanii de caracterul Necuratului.
Gresit , domnule Ponta, gresit din doua motive: primul, romanii si-au dat seama de multa vreme ca derbedeul nu are pic de caracter, deci ei nu mai au nevoie de nicio confirmare in aceasta privinta si al doilea, cui dracu foloseste ca imbecilul este lasat sa-si bata joc de un intreg popor fara a fi tras catusi de putin la raspundere?
Lasandu-l sa-si faca mendrele fara sanctiune da apa la moara Sultanatului briuselez, care mai nou are tupeul sa ne dicteze si pe cine trebuie sa numim in fruntea DNA-ulu, asta dupa ce asta vara a facut si pipi si caca in capul nostru, varandu-ni-l cu incaltatorul pe gat pe Basescu.
Chiar este nevoie sa-i dam dreptate lui Patapievici care ne-a descris drept olita de noapte a oricui a vrut de-a lungul istoriei?
Chiar nu avem coloana vetebrala si , de dragul Sultanului, trebuie sa semnam pacte de „neagresiune” cu Satana, pacte respectate doar unilateral, fie din prostie fie din curvaraseala complice-tradatoare de idealuri nationale?
Ridica-te, d-le Ponta, din pozitia ingenunchiat, arata Europei ca suntem a saptea tara ca marime din aceasta Uniune si ca avem drepturi la fel de egale, in cadrul acesteia, atat cu Germania cat si cu alte tari mai bogate in masculinitate decat noi.

Ramas singur cum e cucu’ sa dea ora-n Cotroceni,
Chiombu si-a sa cuculina ne cred gluga de coceni.
Desi-n tara nu-i asculta decat vantu’ si neantu’
Cei doi cucucesc la Luna si s-au infratit cu dracu.

Toate zoaiele din lume le arunca-n capul nostru
Si il tin pe prim ministru de perdant la Popa Prostu’.
Inarmati cu o hartie ce semnat-a Taica Popa
Ei ne fac de ras in lume si ne trag cu surle clapa.

In atari conditii, vere, se impune intrebarea
Unde e mandria noastra, pana unde cu rabdarea?
Ce-o mai nascoci zaludu’ si ce va mai zice toanta
Ca sa-si denigreze neamu’ si sa-l ia-n balon pe Ponta?

4 comentarii »

 1. Comentariu de Bendis — 15/03/2013 @ 12:02 | Răspunde

 2. Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: http://www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

  Comentariu de vlad — 15/03/2013 @ 21:06 | Răspunde

 3. @Vlad: bun venit pe blog, multam mult pentru aprecieri, raspunsul la propunerea ta il vei gasi in blogroll-ul meu.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 16/03/2013 @ 11:50 | Răspunde

 4. „Ridica-te, d-le Ponta, din pozitia ingenunchiat” – Poate ar vrea „săracu” da nu poate,sau poate că …. poate dar nu vrea !!!Eu văd valabile ambele variante pentru micul tonta 😀 !!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 17/03/2013 @ 13:21 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: