Blogu' lu' Marcus

18/03/2013

Doi In Unu: Tata & Tuta Ak Alde Basescu

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:24
Tags: ,

Ceausescu-in-Coreea-de-Nord---imagini-incredibile--Video-
Ceausescu:- Sa ne bucuram, tovarase Kim, dumneata ai infiintat o dinastie, eu ii am pe Basescu si Fixa!

Dupa ce tatucu dovedind ca, asa cum preciza la Academia Romana: „a respectat tot timpul prevederile Constitutiei”, si-a jucat perfect rolul de arbitru intre partidele politice 🙂 , sustinand public, cu ardoare si devotament, total candidatura amantei rrome vopsite la timona avariata a epavei pedeleu, iaca-ta, hop si imbecila de fixa care, dupa ce a terminat sa-si balacareasca la cel mai urat mod propriul popor de la tribuna parlamentului european, multumita de rezultatul actiunilor sale antiromanesti, continuatoare a politicii de tradare a interesului national promovata la cel mai inalt nivel de taxu, da fuguta in tara care a rasplatit o inepta cu un salariu regal sa-i faca pe plac lu’ tatuca si sa-i sustina cu nerusinare ibovnica in incercarea acesteia de a ingropa ce a mai ramas din prea-decedatul pedeleu.
Dom’le, astia doi, „asa tata, asa fiica”, sunt de coma, monument de nesimtire si tupeu pe paine, cancerul politicii romanesti la momentul actual, n-au limite, n-au mama sau tata, au obraz de soriciu lu’ porcu’, ii doare nici macar in cur de neamul romanesc, impreuna nu fac nici macar un minimum de o zi din cei sapte ani de acasa, servesc incultura si marlanism in loc de mic dejun, pranz si cina pe modelul 3 in 1 si lista ar putea continua la nesfarsit.
Intrebarea este cu ce-am gresit noi ca popor de trebuie sa-i rabdam pe Uciga-l Toaca si pe cretina de fixa in viata publica a tarii, pe pozitiile de vaza pe care le detin?
Am ajuns in situatia in care nici macar amicii Romaniei, provenind din alte tari si ocupand fotolii de parlamentari europeni, nu pot opri avalansa de laturi si bale basiste cu care a mica, tuta lu’ tatuca, isi improasca neamul la curtea sultanatului briuselez.
O inepta sadea, ajunsa prin practicarea unui nepotism de sorginte si inspiratie africana a palmierului in care troneaza seful de trib, sau a modelului nord-coreean, are replica de mahala de cea mai joasa speta data unei personalitati veritabile a politicului continentului nostru care incearca sa tempereze delatiunea ordinara asezonata cu cea mai antiromaneasca atitudine abordata de proasta statului, ajunsa prin vointa domneasca parlamentar european.
Vaca asta triplubuzata si mai proasta decat tot fondul mondial ovin sau decat tot electoratul manelisto-basist la un loc chiar are impresia ca a castigat pe bune calitatea de parlamentar european.
Asta doare cel mai tare, faptul ca avand de a face cu o tampita, nu ai cum sa-i explici mecanismul prin care tatuca a trimis-o in capitala Europei.
Una erau minusurile majore dovedite in cunoasterea limbii romane la nivel national, ele fiind sare si piperul folosite in condimentarea impresiei pe care romanii absolventi a minimum patru clase primare o au despre proasta si alta este pozitia oficiala, la nivel european, a imbecilei in calitatea cu care a investit-o tatuca.
Si la durerea asta mai vine una complicitatea lui Ponta la aceasta situatie care a devenit de nesuportat.
Chiar nu se gaseste o minima vana barbateasca sau cineva cu minima presiune arteriala in instalatie in aceasta tara care sa le dea marlanilor, ghiolbanilor, nesimtitilor, numiti-i cum doriti, tata si fiica, peste cele patru randuri de buze (una a lu’ taxu si trei a lu’ fixa), mai pre romaneste peste rat?

Sau: Tratament recomandat de Bendis pentru „asa tata, asa fiica”!

emcevol1

2 comentarii »

 1. Am tratamentul potrivit! :))
  http://baselandia.wordpress.com/2013/03/16/medicamenteeeee/

  Comentariu de Bendis — 18/03/2013 @ 13:23 | Răspunde

 2. Tratamentul lui Bendis este exact ce le trebuie 😀 )))
  Dar,după umila mea părere,ar trebui adăugat şi „coabitatorul armonios” al lui tata şi fixa,recte TONTA !!!
  Dacă tonta ar fi rămas Ponta,cel din campania electorală,altfel ar fi fost „jocurile” în Românica !!! Eu am sperat ca echipa Crin-Ponta să fie „vana barbateasca sau cineva cu minima presiune arteriala in instalatie in aceasta tara care sa le dea marlanilor, ghiolbanilor, nesimtitilor, numiti-i cum doriti, tata si fiica, peste cele patru randuri de buze (una a lu’ taxu si trei a lu’ fixa), mai pre romaneste peste rât!!!”, dar m-am înşelat ca şi ceilalţi 7,4 milioane de prostani care i-au votat !!! N-a fost să fie,poate data viitoare,poate data vii-viitoare,poate la paştele cailor 😀 😀 😀 )))))))))))))))))

  Comentariu de bmarinescu41 — 18/03/2013 @ 19:46 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: