Blogu' lu' Marcus

08/04/2013

Numita Ko(b)esi Mai Valoroasa Decat Surata Kobe De Japonia (Actualizata)

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 14:58
Tags: , , ,

vaca de kobesi
Ko(b)esi:- Ce zici, surato, o punem de-o tovarasie, tu la Parchetul General si eu la DNA?
Vacuta de Kobe:- Ah, nu, pe mine m-a comandat d-l Ungureanu cand era prim ministru, dar n-am apucat sa fiu livrata la timp, asa ca ma scoate Ponta la licitatie sa mai recupereze din paguba.

M-am linistit, frati si surori, si promit ca de acum incolosea nu-mi mai pun intrebari ca prostu’, ci ma las condus de biumviratu (nu stiu exact ce este, dar este pe model latin de triumvirat) format din tovarasul presedinte si ala micu’ de fu doar utecist.
Ce n-a reusit nici Moscova, la momentele ei de glorie, sa ne transforme conform planului Valev in colonie sovietica, a reusit chiombila, mai nou sustinut la greu de Victoras.
De ce spun asta? Pentru ca am vazut cum s-au bulucit ambasadele licuricilor cei mari, recte SUA si GB, sa-i felicite pe cei doi biumviri pentru modul cum au redescoperit-o ei pe justitiara Ko(b)esi si au pus-o in fruntea DNA, solutionand astfel o grava criza politica ce s-ar fi declansat daca la conducerea DNA ar fi fost numit altcineva.
Iata ca dupa Decebal, Mircea, Stefan si Mihai, Providenta ne-a mai luat inca o data in calcul si ne-a daruit cu numita Ko(b)esi monument de integritate, profesionalism si neaservire politica , daruire care pur si simplu a pus punct vanzolelii inregistrata in clipa in care Ponta si-a dat pantalonii jos si a aratat celor care l-au votat o anumita parte anatomica, in lipsa de deget mijlociu pe care la momentul respectiv il folosea sa semneze pacte de coabitare cu penalul Basescu.
Toate bune si frumoase, vin acum fel si fel de comentatori si oameni politici, subjugati pur si simplu de solutia gasita intr-o noapte de chin si nesomn prim ministeresc, sa ne explice ce bine este ca trimisii Stapanirii la Bucuresti, in sfarsit linistiti, ii si ne mangaie pe crestet pe chiombu, Victor si preasuspusi vasali.
Splendid! Io, totusi, ca prostu’, dupa ce l-am auzit pe un pesedist drag mie explicandu-ne ca aceste carti (cu numirea sefului de la DNA) au fost facute in cancelariile Stapanirii pentru a asigura bunastarea si linistea nu musai a Basescului, ci a fel si fel de multinationale si persoane importante (nu spun cine!) care si-au rotunjit mult peste limitele bunului simt capitalul prin spolierea prostimii din Romania, in conditiile crizei economice actuale, ma intreb pana cand, ba?

8 comentarii »

 1. Şi Ko(b)esi şi suratul ei Kobe.mru cred că au aceeaşi rădăcină etimologică … COBE !!! 😀 )))
  Ducă-se pe pustii !!!
  Cât despre TONTa,numai de bine,face un biumvirat/coabitat „perfect” cu CÂRMACiul spre binele şi bunăstarea ….. altora …. cu excepţia „prostimii” care l-a votat !!!
  Pleac-ai noştri,vin ai noştri
  E sloganul cunoscut
  Iarăşi am votat ca proştii
  ŞI CU ASTA CE-AM FĂCUT ????????
  A spus-o C. Tănase cu mai bine de 70 de ani în urmă !!! Istoria se repetă !!!
  Ce va vota „prostimea” în 2014???Va rezista băsea până atunci???
  Ce va vota „prostimea” în 2016???Va rezista TONTa/USL până atunci???
  S-auzim şi de bine că de rău mi s-a acrit ca de mere pădureţe 😀 !!!!!!!!!!!

  Comentariu de bmarinescu41 — 08/04/2013 @ 20:24 | Răspunde

 2. Nu v-ati gindit la o grafie de tipul Kobe-si?

  Comentariu de dlnimeni — 08/04/2013 @ 22:06 | Răspunde

 3. @dlnimeni: m-am executat, clientul nostru, stapanul nostru 🙂 🙂
  sa fiti iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 09/04/2013 @ 11:16 | Răspunde

 4. Pana cand?Pana punem mana pe pari…

  Comentariu de Lupu — 09/04/2013 @ 12:17 | Răspunde

 5. Imi amintesc cu nostalgie de noaptea din studentie in care m-au chemat unii de acasa, in vacanta, ca sa fac de serviciu la un camin din Regie care era incuiat, drept care, in acea noapte, am impins – de funduri – intreaga echipa de baschet feminin a Sportului Studentesc, ca sa poata intra in camerele lor pe un geam de la etaj. Ce noroc ca dna Kobe-si a jucat baschet in Cluj, altfel as fi fost scirbit de mine insumi. Ma gindesc acum daca fetele alea pe care le-am ajutat au nu sunt cumva judecatoare, baschetbalistele astea sar sus de tot. Ei, a fost un serviciu de pomina, a doua zi, dupa ce am reusit sa gasesc cheia, m-am apucat sa inspectez caminul si am dat de Ana-Maria Velasquez, din Costa Rica, la dusuri, unde dadusem buzna crezind ca zgomotul apei venea de la o conducta sparta. Fata frumoasa ca Ana-Maria Velasquez putine am vazut in viata mea.

  Comentariu de dlnimeni — 09/04/2013 @ 22:21 | Răspunde

 6. @dlnimeni: sper ca nu este cu suparare dar, in ceea ce o priveste pe Ana-Maria Velasquez, v-ati rezumat la a constata cat este de frumoasa, sau ati „purces” mai departe?
  sa fiti iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 10/04/2013 @ 13:56 | Răspunde

 7. Marcus, barbatii indiscreti nu sunt apreciati. Sa zicem ca nu imi amintesc.

  Comentariu de dlnimeni — 11/04/2013 @ 16:43 | Răspunde

 8. @dlnimeni: aveti perfecta dreptate motiv pentru care nu va recomand Lecitina 🙂 Intrebarea mea se dorea a fi putina sare si piper la comentariu 🙂
  sa fiti iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 11/04/2013 @ 18:18 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: