Blogu' lu' Marcus

17/04/2013

Basescu, Acest Leonardo Da Vinci Al Artei Uratului (Sac!)

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:33
Tags: , , , ,

Urmasii lui traian

Vin astazi din nou in fata iubitilor mei musafiri pe blog si ma marturisesc ca la popa ca mare pacat am comis eu fata de chiombila pana acum, nerecunoscandu-i niciun merit, ba mai mult tinandu-l responsabil de faptul ca Romania a ajuns, sub inteleapta lui conducere, paria Europei si infernul populatiei (ca popor ne-a terminat de mult) ce mai salasuieste astazi pe aceste meleaguri, incapabila din varii motive (batranete, sanatate, lipsa de carte) sa purceada la o viata mai buna pe drumuri europene sau aiurea, dar numai aici nu.
Deoarece suntem in Postul Sfantului Paste imi asum numai partea cu distrugerea tarii, insa in ceea ce priveste meritele sale, aici trebuie sa ma caiesc, sa-mi torn cenusa in cap si sa recunosc faptul ca am gresit si ca individul ar avea ceva de contabilizat la acest capitol.
Bref, procedand cu rabatarea la 180 de grade a sistemului etic de valori, tipul a reusit sa faca din alb negru, din noapte zi, iar pe mine personal m-a lecuit de idealism, convingandu-ma ca preceptele morale, care mi-au fost inoculate incepand cu cei sapte ani de acasa si continuate pana la aparitia lui fulminanta la carma tarii, au fost si sunt de fapt apa de ploaie, ca daca vrei sa traiesti ca belferul n-ai decat, par exampl, sa faci cum a facut Cristoiu si altii ca el, care dupa ce au scuipat tone de flegma in chelia Belzebutului, la citirea pretului corect, au virat de taman pe invers si si-au lins si isi ling in continuare tonele de saliva expectorata cu ura bine calculata.
Tot de la el am invatat ca „a promite este nobil, a te tine de promisiune este burghez” nu este o gaselnita a gandirii frantuzite, ci-i neaosa, d-acilea, de la poale de Carpati, pusa in aplicare cu foarte multa indemanare din nou, par exampl, de d-l Prim Ministru, Victor Ponta, care una a promis in campanie si in slogan de lepadat a transformat dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta.
Domnia sa a dat totodata consistenta si a materializat notiunea „prosti, dar prosti, Maria Ta!” atunci cand cu mana pe Biblie a reusit sa convinga pe aia din sintagma respectiva ca ceea ce a vazut o tara intreaga cu ochii proprii si a fost intarit de martori oculari, de fapt nu s-a petrecut, ci a fost o iluzie optica.
Ca sa nu mai vorbim de arta santajului pe care a ridicat-o la nivel de politica interna, noi bucurandu-ne din nou ca cei definiti in sintagma, ori de cate ori neosecuritatea lui ne oferea circ televizat cu catuse, dube, mascati si stenograme pentru ca in cateva zile zgomotul de fond sa se stinga, alde Becali, din nou par exampl, sa recunoasca ispasit, abia eliberat din arest in ajunul Pastelui, ca a gresit in privinta d-lui Presedinte si ca in viitor nu-l va mai vorbi de rau, deoarece nu-i bine la beci. Ma opresc cu „par exampl” aici inainte de a pomeni de Dinu Patriciu si altii.
Si atunci cum sa nu-l intelegem noi pe d-l Prim Ministru, Victor Ponta, care batand palma cu iubitul nostru presedinte, nu a facut nimic altceva decat sa prelungeasca aceasta stare de extaz national, indiferent de costurile emotionale si nu numai platite de anumiti romani?
Pe marginea subiectului se poate tricota prin metoda Udrea o gramada si demonstra in final fara drept de apel ca d-l presedinte a reusit performanta de a ridica uratul, hidosul, scarbosenia etc la nivel de arta, in felul acesta aducandu-ne cu picioarele pe pamant pe cei care mai credeam ca cinstea, omenia, altrtuismul, dragostea fata de aproapele tau si alte multe bla, bla-uri din astea ar putea tine de foame cand cea mai simpla metoda de a te imbogati si a trai bine este……

17 comentarii »

 1. Huh. îți dai seama că despre individul ăsta se va vorbi în istorie. Adicătelea e posibil ca nepoțeii noștrii să dea și lucrare din TB

  Comentariu de Mitzaa Biciclista — 17/04/2013 @ 11:41 | Răspunde

 2. bun comentariu, poza aidoma….exprimă exact ceea ce sunt personajele………..nici nu mai e nevoie de alte comentarii………………iar dv. ca de obicei….GENIAL

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:03 | Răspunde

 3. @Mitzaa: sa speram ca va avea soarta grecului piroman al carui nume a fost interzis pentru istorie 🙂
  sa fii iubita
  marcus
  PS Mitzaa: despre nepotei nu ma pot pronunta, dar contemporanii i-ar putea face o lucrare cu ajutorul lunetei atasata la un 7,68 🙂 🙂 🙂 🙂
  ramane cum am stabilit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 17/04/2013 @ 12:07 | Răspunde

 4. numai de s-ar găsi odată lunetistu ăla…!………cu cît mai repede, cu atît mai bine.

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:16 | Răspunde

 5. și dacă i-ar da prin cap să tragă la foc automat….cu cît mai mulți în vizor , n-ar fi o treabă rea … nu credeți?(Sunt rea azi !)

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:19 | Răspunde

 6. @Lili nu esti rea, numai ca incarcatorul este limitat de numarul 30. Ori la cati hoti avem noi, ne-ar trebui un arsenal, sau „hatomica” 🙂
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 17/04/2013 @ 12:26 | Răspunde

 7. ei, na…. reîncarcă cu 30 …de cît mai multe ori…. cum se zice…. fără număr !…………, dacă s-ar putea .

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:35 | Răspunde

 8. și treaba asta s-ar înscrie f. bine la capitolul –Curățenia de primăvară–începîndu-se prin dezinsecția și derarizarea , ploșnițelor și șobolanilor din prea-plinul parlament….

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:39 | Răspunde

 9. @Lili tare mi-e teama ca astia au furat si gloantele 🙂 . Si n-ar fi de mirare deoarece noi si pe vremea lu’ ciuruitu’ am ramas la un moment dat fara munitie. Ia d’acilea dovada 🙂 :
  Intr-o zi, un tip intra intr-o Alimentara, unde are loc urmatorul dialog intre el si vanzatoare:
  – Buna ziua,carne aveti?
  – N-avem, dom’le, ce-ti veni?
  – Futu-va muma-n cur, nici carne n-aveti, dupa care pleaca.
  A doua zi situatie identica:
  – Buna ziua, branza aveti?
  – N-avem dom’le ce-ti veni?
  – Futu-va muma-n cur, nici branza n-aveti, dupa care pleaca din nou.
  A treia zi organele, sesizate de vanzatoare, il asteptau:
  – Buna ziua, oua aveti?
  – N-avem dom’le, ce-ti veni?
  – Futu-va muma-n cur, nici oua n-aveti.
  De data asta nu mai pleaca singur ci insotit de baietii cu ochii albastri, care-l duc la beci si-l iau la prelucrat:
  – Pai bine mai, nea, dumneata in situatia grava prin care trece tara, iti permiti sa faci astfel de agitatie? Pai, daca eram in anii 50 pentru astfel de vorbe te impuscam direct:
  – Futu-va muma-n cur, nici gloante n-aveti!

  Comentariu de Marcus — 17/04/2013 @ 12:40 | Răspunde

 10. problema e ,că dacă s-ar putea face o așa lucrare … la cîți idioți mișună prin Românica, i-ar declara apoi martiri ai neamului .și s-ar găsi și niște popo (pardon!…popi)…care să-i și sanctifice !

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:46 | Răspunde

 11. mă refer la ăia care-și zic preafericiți….ultrafericiți…..și nu la cei cu har adevărat.

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:48 | Răspunde

 12. Mulțumesc pt. porția de rîs… chiar aveam nevoie . Să vă Binecuvînteze D-zeu!…

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 12:57 | Răspunde

 13. @Sa fie primit, cum zice crestinul 🙂 !
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 17/04/2013 @ 13:10 | Răspunde

 14. Mi-a plăcut răspunsul dat Laurei, …dincolo….la Radu. Eu m-am hotărît să nu mai scriu nimic acolo. O fi, primăvară, nimic de zis, dar prea plouă cu proști….gen această Laura și alții.., pe-acolo.. Dacă mai deschid , doar citesc comentariile….în special ale dv…. și ale altora care, într-adevăr au minte și ceva de spus.În rest ….să mă ierte D-zeu, nici eu nu sunt prea deșteaptă, dar cînd văd ce scriu unii ……….!,mă apucă nervii…și ….decît s-o iau razna pe cîmpii, mai bine mă las…

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 17:14 | Răspunde

 15. Și din nou vă mulțumesc …pt . că am intrat unde mi-ați spus, ….și mi-au dat pur și simplu lacrimile rîzînd….Nu știu dacă v-am spus, dar sunteți un dar divin pt mine.

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 17:48 | Răspunde

 16. Credeam că în țara asta am văzut și am auzit mai tot…și credeam că nimic nu mă mai poate mira. Dar iată …este una din noua gașcă a lui Băsescu , pe care o cheamă Elenina….și care spune despre Băsescu–––––, că este o capodoperă, ..și că nu înțelege de ce îl urăște lumea atît de tare.!….Că este singurul care rîde cu gura pînă la urechi , ceea ce nici măcar ei nu-i reușește…..–––––Așa ceva….te face să te gîndești, că e adevărat ce se spunea despre Apocalipsă…că vine sfîrșitul că se întoarce lumea cu susul în jos… că se schimbă polii și cîte și mai cîte aiureli……..Doamne!..se pare că într-adevăr s-a răsturnat lumea, sau polii sau inversat dar asta numai la noi , se pare că s-a întîmplat …. că unora li s-a inversat mintea …. căci altă explicație logică nu găsesc pt . asemenea mostră de cretinism………………Asta venind ca un fel de completare la articolul de mai sus….Majoritatea văd ce vedeți și dv….. alții văd ce vede și Elenina asta !

  Comentariu de lili — 17/04/2013 @ 20:00 | Răspunde

 17. Donmn Comandant cu respect va reamintesc { ca tot santem in Postul Pastelui 😉 ] cuvintele Sripturii : ” Fericiti si …sfinti , facatorii de pace , ca aceea fi a lui Dumnezeu se vor numii ” ! Precis ca vei avea un loc in Rai dupa aceasta …” marturisire ” si poate , poate te-o ierta , daca nu Dumnezeu , macar Basescu si tot neamul lui ,futu-le muma-n cur …de la fasa la barba alba ! Amin , ca suntem in Postul Pastelui …ce credeai ca am uitat ? 🙂

  Comentariu de Marian — 17/04/2013 @ 20:20 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: