Blogu' lu' Marcus

26/04/2013

CTP Versus Oatu

ctp vs oatu

Va mai amintiti, dragii mosului, de primii inamici publici din presa scrisa cu care chiombila a inceput razboiul cu media de opozitie, mai precis de cei doi guru, Ion Cistoiu si Cristian Tudor Popescu? Ei bine intretimp apele s-au mai limpezit Ganditoru’ din Gagesti, Micul Om Mare, Tata lu’ Gaina care Naste Pui Vii, pentru pretul corect si in conformitate cu inscrisurile din dosarul sau de informator al Securitatii, a dat-o la virat cu 180 de grade, tamiindu-l pe chiombila labeunuteve si pe unde mai apuca, chit ca acesta, dupa tot tratamentul aplicat tot a un cacat cadelnitat de un sobor de popi pute, iar CTP, mai nou, dupa critica de film a innebunit de-a binelea, si-a bagat picioarele in ea de politica si s-a apucat de critica in domeniul muzicii.
Si nu oricum.
CTP-ului, nici mai mult, nici mai putin i s-a pus pata pe reprezentantul nostru la concursul Eurovision din acest an, un anume Oatu, pe care zice el ca-l desfiinteaza si din stilou, dar si incercand sa-l imite.
Marturisesc faptul ca eu la muzica sunt afonul, afonilor, in gimnaziu, ca sa nu-mi strice media generala, mama ii dadea spaga profesorului de muzica cate un pachet de lame Gillette, iar acesta timp de patru ani m-a pus sa-i solfegiez „Podul de Piatra”, pentru care ma recompensa cu nota noua, chit ca interpretarea mea gonea cainii maidanezi din curtea scolii, insa nu pot sa nu remarc diferenta ca de la cer la pamant intre interpretarea cantaretului si scalambeielile voit ironice ale CTP-ului.
In timp ce primul dovedeste, in opinia mea, reale calitati interpretative secundul se produce precum crocodilul din bancul cu concursul de castrare, caruia romanul inscris in concurs i-a aplicat metoda romaneasca de „eunucizare’, deposedandu-l cu dintii de mandrete de fudulii crocodilicesti.
Si vazand eu asta, cat si faptul ca singurii care au mai ramas pe baricade impotriova ilegitimului de la Cotroceni sunt jurnalistii de la Antena 3, stau si ma intreb ca prostu’ l-a ce i-o fi servit CTP-ului aceasta iesire nefericita si penibila la un post de radio, iesire cu care a vrut sa-l ridiculizeze pe reprezentantul nostru la Eurovision?
Oricum, la cat de politizat si „regionalizat pe criterii etnice este acest concurs, Romania n-are nicio sansa sa castige chiar daca s-ar prezenta cu cel mai de cel cantec din lumea asta. Si atunci la ce i-a folosit CTP-ului aceasta manevra?

10 comentarii »

 1. Ohohohoho, d-apoi cât e frunză și iarbă în țărișoara asta, a observat manevra lui Cristoiu care după ce a dat cu toate oalele de noapte după Băsescu s-a mutat la B1 unde a adunat frumușel tot preaplinul deversat la Antena 3. Ca să vezi! O întorsătură din bazin, cum nici podăresele care vor să creeze senzații tari, nu sunt în stare să facă. Pe bune,omul acela e dovada vie că se poate linge unde se scuipă. Asta pentru cei cărora le e prea scârbă să facă astfel de gesturi ori trăiesc cu impresia că e imposibil. Iote că nu-i. Cristoiu o dovedește. Și încă demonstrează un nesaț de zile mari.
  CTP e un ins straniu. Genul ăla de nene care nu se simte decât dacă-l scuipă lumea. Când îl văd, îmi aduc aminte de o femeie de serviciu de la întreprinderea unde lucram în tinerețile mele tumultoase. Domne, venea femeia aia plină de vânătăi la serviciu, zilnic, și noi o tot întrebam: -măi, Sofico, de ce vii, măi, mereu bătută? Și ea răspundea: -Păi dacă iar m-am luat în gură cu bărbatu-meu? Că i-am zis că prost mai mare ca el nu este pe lumea asta și nici bețiv ca el, fir-ar nația lui a dracu! – Păi, măi, Sofico, nu ar fi mai bine să taci și tu din gură?- Nu pot, de cum îl văd că intră pe ușă mă pun cu suduielile pe el.
  Practic femeia aia așa se excita, cred, așa se simțea ea bine. Trebuia să-și provoace bărbatul zicându-i că e idiot și cine mai știe cum, ca să aibă parte de atenție din partea lui. Nu știa să se facă plăcută. Cred că aceeași boală o are și CTP.

  Comentariu de Mitzaa Biciclista — 26/04/2013 @ 11:54 | Răspunde

 2. Aoleu, Marcus, corectează-mi te rog greșelile de ortografie, mai ales ”iar m-am luat în gură” în loc de ”i-ar m-am luat în gură” că mă râde lumea și rămân cu onoarea nereperată 😆

  Comentariu de Mitzaa Biciclista — 26/04/2013 @ 11:58 | Răspunde

 3. @S-a facut Mitzza, te-am „reperat”! Macar tipa era masochista la ea acasa, CTP-u’ ie pe nervii nostri 🙂
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 26/04/2013 @ 13:31 | Răspunde

 4. CTP-ul))))))))))?o casandra cu testicole !!!

  Comentariu de anghel — 26/04/2013 @ 15:12 | Răspunde

 5. Păi conu’ CTP a sărit calu’. Cezar Ouatu este un contratenor de succes pe scenele de operă ale Europei. El este apreciat de oameni de specialitate, celebrităţi ca Andrea Bocelli, Angela Gheorghiu, cunoscut ca Cezar The Voice. Este primul contratenor care abordează stilul Pop Opera, iar interpretarea piesei „It’s my life”, pe care-o maimuţăreşte CTP-ul este tocmai ilustrarea acestui gen, fiind scrisă special pentru el. Dacă el este un castrat sau nu, nu putem afirma cu siguranţă, dar în mod sigur abordarea lui CTP şi sintagma lansată de el, aceea de „bibiloi sugrumat” e de un prost gust atât de manifest încât îl ridică automat pe CTP-u’ la rangul de golan naţional. Unde se va ascunde CTP-u’ când Cezar The Voice va cânta pe scenă alături de Andrea Bocelli în concertele pe care acesta le va ţine în România?
  PS – Marcus, acu’ tu vei fi fiind afon, de sperii maidanezii când solfegiezi „Podul de Piatră”, da să ştii că CTP-u’ chiar are ureche muzicală, nu falsează de loc şi la asta s-ar rezuma competenţa lui, asta pen’că şi Ady, copilu’ minune, posedă organu’ respectiv, corespunzător. Doar că asta-i e dată de Dumnezeu, nu-i meritul lui, cum ar fi oareş’ce cunoaştere în domeniu! Că doar se crede „Crucişătoru’ presei” :mrgreen:

  Comentariu de Cârcotaşu — 26/04/2013 @ 20:03 | Răspunde

 6. AL PATRIEI EROU ÎNTRE EROI sau DESPRE PROSTIE: http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2013/04/26/al-patriei-erou-intre-eroi-sau-despre-prostie-guestpost-iepurele-de-martie/.

  Comentariu de Iepurele de Martie — 27/04/2013 @ 00:49 | Răspunde

 7. Marcus,

  Nu am mai verificat daca onoratul ouat Nastase mi-a publicat raspunsul si multumirile pe care ti le-am transmis,deoarece deja mi-a mazilit citeva postati. M-am intors acolo si am plecat tot atat de repede.
  Nastase vorbeste de Florii despre caractere , hilar!Citez „Ceva este neclar si tulbure in caracterul oamenilor! Statornicia sentimentelor, recunoștința, fidelitatea umana, respectul, sunt si astăzi, se pare, la fel ca acum doua mii de ani, tot atât de rare.
  „inchei citatul El insusi cazut pe o speta poate inventata , (pentru ca pe numaroasele culpe nu a putut fi dovedite,)a ramas acelasi si nu a inteles absolut nimic..
  Nu l-am vazut sa-si tempereze osanalonistii , sa mai termine cu domnule presedinte , domnule prim ministru sa dea de inteles ca este profesor , onorabil si ca profesiunea nu i-o confisca nici Basescu si din altcineva,nu l-am vazut sa-si schimbe limbajul dublu politicianist , am vazut un om speriat complet de ce i se mai poate intampla un om cu ciocu mic …dar cu aceleasi naravuri.
  Multa sanatate tie si familiei!

  PS.

  Iti spuneam ca CTP alaturi de altii nu mai are ,cel putin in fata mea, nici un credit. el a fost si a ramas Basist abscons .Toti care au fost dar s-au vindecat intrun fel sau altul au trecut pe la Antene ca test de proba in direct.E jalnic nu numai pe pot de analist, jurnalist ci si acela de critic de film drept arogat prin titlul de . doctor ……!

  PS doi … uite adevarul din butoi.
  Vorbeam de culpe nedovedite, fii-su are un business falimentar dar care este mentinut ori de pasarea phoenix ori de alte surse si resurse.., deci si el fara alte resurse ,ca doar a fost politician …traind din salariul de profesor sau de ministru si nu din publicatii ca doar stim cit costa sa publici o carte la care editorul nu te prea premiaza, sau salariul de PM care nu-i nici ala prea ,prea uite ca a avut la teschelea o suma considerabila pe care a platito INSTANT , asumindu-si astfel culpa de care multi cred ca nu se face vinovat!

  Comentariu de Vasile, — 29/04/2013 @ 12:54 | Răspunde

 8. Ca sa vezi cit e de mic si amicul Presedinte, Prim Ministru, nevinovatul Nastase Adrian.

  Vasile,
  aprilie 29, 2013 la 8:13 am
  Mai aveti moderator dl. A,Nastase?

  Daca da atunci aveti oarecum circumstante atenuante desi nu cred ca aveti nevoie de asa ceva.

  Numai vorbe dl. A. Nastase sunteti mai multi saci de vorbe, si acum cind poate nevinovat pe speta va adus Dumezeu cu picioarele pe pamant dumneavoastra ati ramas acelasi.

  Va place sa fiti laudat , osanalizat, va place Dl. Presedinte, Domnule Prim Ministru, va place lauda si mai putin adevarul un titlul ce vu vi-l poate rapi nimeni de “om” sau de profesor” daca vreti nu va ajunge.

  Adevarul, indiferent cit s-ar dori acesta sa fie ca pilda il refuzati, ca si inainte de.. ca si inainte stergeti mesaje care nu va convin , sunteti acelasi pe care il redescoperiti in propriile dumneavoastra fraze , acel adevar din care nu invatati nimic va citez “Ceva este neclar si tulbure in caracterul oamenilor! Statornicia sentimentelor, recunoștința, fidelitatea umana, respectul, sunt si astăzi, se pare, la fel ca acum doua mii de ani, tot atât de rare.inchei citatul.

  La varsta mea ,cine stie ,poate as fi putut sa va fiu un elev mai “tarziu” al dumneavoastra in stiinte pe care nu le aprofundez, dar un om
  perfect echilibrat ar trebui sa fie la randul lui elevul acelora care-i scriu si care in general nu il lauda ci din contra vad si altele care n u prea sunt in regula..

  Din pacate in loc de multe osanale,pe care de altfel colegii nu prisosesc sa vi le aduca imi iau la revedere din nou, urindu-va dumneavoastra si familiei dumneavoastra multa sanatate!

  Comentariul tău e în așteptare.

  Comentariu de Vasile, — 29/04/2013 @ 15:44 | Răspunde

 9. @Don Basil: efectiv mi-ai lipsit. In ceea ce-l priveste pe Adrian Nastase, ai dreptate in multe privinte. Eu, unul, m-am simtit jignit cand am vazut cum incearca sa-i scoata obrazul lui Ponta, in cazul „coabitarii”, aburindu-si cititorii cu similitudinile dintre noi si Franta. Cert este ca unii dintre cei care-i sunt fideli cititori si comentatori ai blogului nu vad ca sunt manipulati ca la usa cortului (sau poate nu vor sa vada, treaba lor). Multumirile ti-au aparut. E cazul sa-ti multumesc eu pentru urari si sa-ti doresc Sarbatori Fericite, tie si celor dragi, cu ocazia Sfintei Sarabatori de Pasti, sanatate multa si multa prosperitate.
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 29/04/2013 @ 18:32 | Răspunde

 10. Eu i-am spus precum vezi si la tine „la revedere” , daca-i gazda pe un asemenea blog care care de multe ori se transforma in forum atunci sa nu suprime criticile si sa le preia ca simple injuraturi!
  Nu mai imi aminti de Ponta sa imi creste tensiunea!

  PS.
  Mi-a publicat si scrisoarea de „la revedere”!

  Comentariu de Vasile, — 30/04/2013 @ 07:30 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: