Blogu' lu' Marcus

07/09/2013

Bravo Tricolori, Le-ati Scos „steagu’ secuiesc” Pe Nas Ungurilor!

Filed under: Romania — Marcus @ 15:26
Tags: , , ,

Dupa manifestarile la care s-au dedat „suporterii” maghiari desantati la Bucuresti este clar ca acestia nu au venit sa vada meciul, ci sa provoace si sa faca atat de mult scandal cat putea duce jandarmeria si politia romana.
Dar asta a fost pana in minutul doi si cateva secunde al meciului, cand golul lui Marica i-a adus la stadiul de legume stoarse de vlaga scandarilor „romanii sunt tigani homosexuali”, pentru ca golurile urmatoare sa-i transforme in niste homalai care au plecat cu coada intre picioare la Budapesta, sa-si linga ranile aplicate cu varfurile bombeurilor in dosurile lor revansard-revizioniste de tricolorii dezlantuiti.
Sincer sa fiu, daca in ultimul an si ceva am trait in suflet cu amarul fierii bataii de joc la care am fost supus de „campionii” democratiei europene mana in mana cu verii lor yankey la momentul impunerii basescului la carma tarii in ciuda votului covarsitor de demitere, moment legitimat apoi de asa-zisul pact de coabitare pontist, amar intretinut si de obraznicia si tupeul fara frontiere al conationalilor mei etnici maghiari din Har-Cov, condusi de fascistii din Ungaria in frunte cu inalt-prea-decoratul basesc Tokesi, victoria echipei nationale a venit ca un balsam tamaduitor, nu doar ca un rezultat sportiv aducator de o eventuala calificare la turneul final, ci ca o lectie usturatoare aplicata popoului unguresc portdrapel de stindard secuiesc.
Piturca si baietii lui au reusit, pe linga aceasta lectie de fotbal, sa aduca bucuria in inimile a milioane de romani, care au vazut in aceasta victorie un act de justitie prin punerea la coltul de rusine a iredentistilor din tara vecina si din Har-Cov.
Nu vreau sa scriu prea mult, deoarece s-ar putea sa-mi aduc aminte de toate marsaviile si ticalosiile maghiarimii din ultimul timp, aducere aminte care ar afecta gustul dulce al unei victorii a intregii natiuni romane.
Cert este ca daca dupa ocuparea Budapestei de catre trupele romane in anul 1919, pe cladirea parlamentului steagul unguresc a fost inlocuit de un soldat roman mai hatru cu propria opinca, la momentul bataii pe care au incasat-o maghiarii in anul de gratie 2013, acestia ar trebui sa inlocuiasca „drapelul secuiesc” cu care au venit sa bage batul prin gard cu ghetele lui Marica.

PS Admirabil publicul la momentul in care a aplaudat gestul fair play al unui jucator maghiar care la o minge de arbitru a expediat-o portarului echipei noastre nationale.

4 comentarii »

 1. Teribile tribunele! Felicitări celor caremaumavut ideea cu tricolorul! O ,,mare” tricoloră de mult n-am mai văzut, un meci de-a dreptul electrizant, cum rar le este dat românilor…Felicitări, ,,tricolori”! Ați dovedit că se poate, că sentimentul național e mai presus de orice. Poate și asta a impulsionat victoria…Felicitări echipei, felicitări pentru articol, sensibil, foarte bine scris. Din inimă, cu adevărat scris!

  Comentariu de NICOLETTE ORGHIDAN — 07/09/2013 @ 19:42 | Răspunde

 2. @Nicolette: multumesc foarte pentru aprecieri.
  sa fii iubita
  marcus

  Comentariu de Marcus — 07/09/2013 @ 22:47 | Răspunde

  • Și tu, asemeni și arde pe cât se poate! Arma scrisului nu-i interzisă și doare cel mai tare!

   Comentariu de NICOLETTE ORGHIDAN — 08/09/2013 @ 13:53 | Răspunde

 3. Super articolul.
  Bravo Marcus.
  Sa stii ca si eu m-am amuzat copios vazandu-i pe bravii huni frageziti bine de catre Sfanta Jandarmerie Romana….careia apropos, ii doresc tot binele din lume.

  Un lucru m-a durut:
  Suporterii romani s-au dezlantuit impotriva Jandarmeriei Romane…aruncand cu fel de fel de obiecte contondente catre acestia….pentru ca nu au putut ajunge la mai sus mentionatii…huni….

  Eu le inteleg setea de razbunare, dar pana la urma si jandarmii sunt tot romanii nostri….

  Comentariu de Marian Nicolae — 10/09/2013 @ 21:50 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: