Blogu' lu' Marcus

16/09/2013

Sarpele Iese La Drum, basescu Merge La Tebea!

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:55

In tot avantul asta revolutionar care a invadat tarisoara noastra de vreo doua saptamani, avant in care revendicarile si presiunea strazii merge de la apararea sarmanelor patrupede latratoare vagaboande versus macelarirea lor in piata publica, pana la dorinta liceenilor de a muri in apararea Rosiei Montane de furia mineritului (aici fac o mica paranteza in sensul ca nu inteleg de ce aceeasi liceeni care astazi ies in strada din motive ecologice-brava, lor! pentru aceasta initiativa-, atunci cand alde basescu-boc au dat cu ciomizarea in veniturile parintilor si bunicilor lor au avut cu totul si cu totul alte preocupari decat sa-si puna viata la bataie in apararea unei idei), iaca se mai intampla si cate o isprava baseasca ce vine sa ne strice la burta de ras si sa ne netezeasca ridurile de incrancenare pro sau contra eutanasierea cainilor sau deschiderea exploatarii minelor de la Rosia Montana.
Ce poate fi mai distractiv intr-o zi de duminica decat sa-l vezi pe seful statului, care atins de sindromul Ceausescu ii crede pe limbricii din jurul lui care-i spun ca-i iubit de popor, luandu-si-o in freza, de manuta cu prima doamna a tarii de la urmasii lui Iancu, satui pana in gat de prestatia „maidanezului de Cotroceni” caruia ii cer demisia, primindu-l in loc de salve de tun cu rafale de mere care-i tintesc plesuvia inca prezidentiala si in curand puscariabila ?
Am avut nevoie urgent de toaleta atunci cand chiombila, apostrofat din multime cu apelativul „maidanez de Cotroceni”, s-a intrebat retoric si lamentabil in fata camerelor de luat vederi „de ce o fi vorbind asa urat omul acela?”.
Hai, sa mori tu, bade Traiane ca nu stii de ce striga mujicu’ dupa tine „maidanez de Cotroceni” cerandu-ti demisia? Pai daca nu stii intreaba-i pe cei 7,4 milioane de romani care ti-au dat palme cu picioru’ anul trecut si pe care i-ai sfidat de-al dracu’ ce esti tu cu pilele tale de la briusel cu tot, lipidu-te cu „Picatura” de fotoliul de la Cotroceni, precum madanezii de macelarie.
Da’ las’ ca te-a scos cumatru’, sau finu’, sau ce dracu’ ti-o fi Falca, oferindu-ti ocazia ca, dupa ce ai dat cu basca de pamant de suparare, sa-ti ineci amaraul in ce stii tu mai bine, adica in alcool.
Ai vaz’t ca tot pedeleu’ e langa tine, chit ca tu i-ai zis, din motive de amanta refuzata la carma, adio, ma?! Baiat bun Blaga asta, chit ca tu l-ai facut de doua parale!
Oricum, una peste alta, descinderea de ieri de la Tebea, avand in vedere chiolhanu’ bahic cu care s-a terminat, n-a fost chiar un „the esec”, mai ales pentru noi care n-am mai avut nevoie de purgative dupa atata ras.

3 comentarii »

 1. cu ciomizarea in veniturile parintilor si bunicilor lor au avut cu totul si cu totul alte preocupari decat sa-si puna viata la bataie in apararea unei idei

  Păi normal, bre, c-atunci aveau alte preocupări. Nu-ţi dai seama? Păi dac-acu’ au 15, cât aveau atunci? Se jucau cu puţa-n ţărână, ce ştiau ei?

  Comentariu de Cârcotaşu — 16/09/2013 @ 18:36 | Răspunde

 2. @Carco ai dreptate numai ca, pe de-o parte eu i-am avut in vedere pe fratii lor mai mari, iar pe de alta parte stiu ca primele cuvinte pe care le articulam sunt mama, PAPA si caca, in niciun caz murim, salvam Rosia Montana 🙂
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 17/09/2013 @ 10:20 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: