Blogu' lu' Marcus

02/12/2013

Dinu Paturica Reloaded Ak Ciocoiu basescu Mananca Icre Negre Cu Polonicu’

Filed under: D'ale asimetricului — Marcus @ 11:03

botez
Tataia basescu:- Taci, fetita, nu plangea, ca la nunta ta s-o elibera si o veni si cumatru Mondialu’!

Ciocoiu’ de Nana, neopaturicu’ de la Cotroceni, a pus-o de o noua recidiva la momentul botezului lu’ nepoa’-sa cand, strangand popime cat pentru o echipa de rugby, i-a pus sa le crestineze odrasla imparateasca sub ditai forma de sobor.
Dar asta n-ar fi nimic. Demn de remarcat la toata tevatura respectiva a fost modul in care marele om politic de splai dambovitean si mahala portuara isi aplica planul de a reuni cele doua republici surori, respectiv Romania cu mezina Basarabia.
Inspirat de cutumele tribale preluate in istorie de marile curti regale, conform carora aliante politice, uniri, tratate de pace etc erau consfintite prin incuscrirea sefilor de trib si mai tarziu a regilor in urma maritisului odraslelor cu partea opusa barbatesc-imparateasca a partenerului de tratat, traienel foloseste cu un succes nebun metoda incumetririi.
Vazand ca aceasta metoda a dat roade neasteptate in cazul incumetririi cu tiganimea lu’ Mondialu’, care l-a ajutat cu voturi fara numar la al doilea mandat, cat si in cazul impacarii republicanilor cu regalistii prin incumetrirea cu bastardul regal, oaia neagra a Casei Regale a Romaniei, parvenitul imobiliar Paul, chiombu’ a pus-o de o noua cumetrie cu primarul Chisinaului, in speranta ca aceasta legatura, prin savarsirea tainei botezului, va pune bazele motorului care va conduce cele doua tari spre reintregirea granitelor Romaniei Mari.
Si daca chestia cu licuriciu’ de pe axa Londra-Washington nu i-a iesit, incumetririle de pe axa Modialu’-Paul- Cotroceni-Chisinau vor intra in istorie ca un model de convietuire interetnica si baza de unire.
Cu alte cuvinte, dupa noua ani de dezbinari, invrajbiri si tot arsenalul basit de „divida et impera” practicat in cel mai abject securistic mod cu putinta, liderul mesianic si-a dat in sfarsit marele plan pe fata si, folosindu-si proaspat increstinata neopata drept zalog de unire si fraternitate, a purces la incumetrirea aducatoare de reintregirea neamului romanesc.
Sa mai indrazneasca cineva sa zica de rau de ‘mnealui acum cand am vazut cu totii ce lucratura patriotica magnifica a copt el atita amar de ani. Singurul regret consta in faptul ca nu s-a inteles la momentul respectiv, adica acum noua ani cu omologul sau moldovean, Voronin, la fel de comunist si de securist ca si el care, dupa ce l-a ademenit cu ceva TIR-uri pline cu vin moldovenesc, acum il huleste in parlamentul moldovenesc zicandu-i pe nume: betivule!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: