Blogu' lu' Marcus

11/03/2014

Au Ofilit Crinii Si Au Reinflorit Calinii !

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:34

Dar Crinii nu numai ca au ofilit dar au si putrezit si put al dracului de tare. Mai ales cand fac vorbe de discurs dispretuitor si incriminant avand ca tema Calinii si tradarea lor. Pai se poate, domnule Crin, sa spui si sa arati cu degetul catre Calin cum ca s-ar fi dat cu peseditii si le pupa mana pentru cariera politica, cand mataluta pana acum putin timp in urma, catarat pe umerii PSD-ului si cu Dom’ Ponta de mana, priveai increzator la palatul Cotroceni asteptand voturile pesediste pentru a te introna ca sef de stat? Sunt de acord d-l Tariceanu la o adica s-ar putea zice ca a tradat PNL-ul al carui fondator a fost. Dar ia sa analizam un pic ce a tradat. In opinia mea domnia sa nu a fost de acord cu o sinucidere colectiva pe model de adepti guru sau precum femeile japoneze la venirea americanilor in insulele nipone in ww2 si a ales o cale rationala si de bun simt de a se inhama politic la un program de guvernare al carui adept si inititator ai fost si talica pana cand te-ai consultat cu chiombu pe motiv de probleme moldovenesti.
Daca pe dumneata te-a apucat durerea de cap si crezand ca esti sus in sondaje, nu pentru ca esti declarat antibasist si aliat cu psd-ul, ci pentru ca esti frumos, destept si promovator de Yohannis ai decis sa iesi precum sarpele la drumul mare, tragand si naivii in PNL dupa dumneata asteptand sa fiti calcati pe cap , chiar crezi ca toata lumea este dispusa sa dispara pe limba dumitale?
Eu zic sa-ti faci o socoteala sumara si vei vedea ca „miscarea” politica pe care ai facut-o dupa vizite nocturne la chiombila ti-a adus numai si numai bube rele pe tacalie cum ar fi o scadere brusca in sondaje, o gramada de critici din partea alegatorilor intr-adevar tradati in sperantele lor de mai bine cu USL-ul la carma, scoaterea domnului Tariceanu din umbra politica in care tot dumneata l-ai trimis dupa fulminantul discurs in care faceai trimiteri si la codoasa batrana, izolarea parlamentara si cate si mai cate.
Dar este o vorba si anume „capul face, capul trage”! Poate ca momentan nu simti efectele tampeniei facute intr-un exces melodramatic de cabotinaj politic insa sigur le vei simti la europarlamentare, ca despre prezidentiale, mai bine tac.
Asa ca, Domnule Crin, poti fi fericit dupa resurcitarea politica cu succes pe care i-ai aplicat-o d-lui Tariceanu. Ti-a iesit mai bine chiar decat o face SMURD-ul lui Arafat.

3 comentarii »

 1. Pare ca viitoru’ suna bine (pt PSD), Crin nu are nici o sansa, liberalii daca’l urmeaza vor avea soarta PNTCD, Tariceanu e pe cai mari. Ponta e deja la 49% sigur ca va candida la presedentie.

  Pana la urma pt ce toata zbaterea?

  Eu zic ca suna bine, sa ne veselim, sa ne bucuram.

  Comentariu de Scrie opinia ta — 11/03/2014 @ 17:22 | Răspunde

 2. Ati progresat…aveti acum doua subiecte basescu si antonescu in rest totul este o.k in Romania!

  Comentariu de Lupu — 11/03/2014 @ 18:00 | Răspunde

 3. @Lupu: v-am raspuns in postarea de astazi. In ceea ce priveste subiectele pe care le abordez, dau in tot ce merge prost (in opinia mea) in aceasta tara, fara a ma deda la parti-prisuri. sau pupaturi de fese.
  sa fiti iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 12/03/2014 @ 13:11 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: