Blogu' lu' Marcus

30/04/2014

Cin’Sa Fie? DNA-ul, Americanii Sau Musafirii?

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 09:34

Nu este de ajuns faptul ca vointa briuseleza ne-a transformat in pasalac si si-a batut joc de vointa suveran-electorala a peste 7 milioane de romani, mentinand la putere un derbedeu alienat mintal, care pe ultima suta de metri a turbat pur si simplu cu gandul la comitetul de primire al detinutilor care il asteapta cu bratele deschise si sliturile aidoma in penitenciarul Rahova. Nu este de ajuns ca aceasta cazatura umana a fost sprijinita sa se ridice de la pamant de toiagul asa-zisului pact de coabitare impus tot de Inalta Poarta briuseleza. Nu este de juns nici faptul ca deindata ce s-a vazut cat de cat saltat de pe genunchii in care statea in fata votului covarsitor al romanilor, in dementa lui visceral razbunatoare, si-a asmutit hoardele de neogestapovisti-kghebisti de la DNA si, in cel mai fidel mod in care actionau securistii lui Draghici in anii 50, sa se stearga cu legile statului de drept la cur si sa bage groaza in adversarii politici ai dementului penal. Asistam zilele acestea la zvarcolirile spasmatice ale unui degenerat cerebral care nu mai tine cont practic de nimicuta, balind vitriolic in microfoanele institutiei prezidentiale si ale televiziunilor aservite lui, impotriva a tot ce misca impotriva sa si a matrapazlacurilor si furturilor grosolane la care s-a dedat el, la Famiglia si acolitii, manevre care l-au facut multimilionar in Euro, dar care s-ar putea sa-i aduca si un al treilea mandat final, de arestare si executare a pedepsei pentru toate marsaviile si magariile pe care le-a comis atata amar de vreme, pisandu-se fara rusine atat pe legile tarii cat si pe romanii care privesc neputinciosi cum i-a inflorit si a dat rod o avere la care acest jegos politic nu are practic niciun drept, ea fiind dobandita numai prin golanisme sanctionabile penal.
Deci nu au fost toate acestea de ajuns, volens-nolens trebuie sa-l mai inghitim varat pe gat cu tiripliciul vointei clasei politice care i-a permis de-a lungul timpului sa ajunga unde a ajuns si in plus trebuie sa asistam si la jalnicul proces initiat tot de aceasta epava, proces prin care si-a pus oralul la bataie in fata prohabului licuriciului de peste ocean.
Despre Ciuruitul targovistean se pot spune multe, deoarece la randul lui a facut mult rau romanilor insa cel putin, asa semianalfabet cum era, a stiut sa se descurce de la egal la egal cu mai marii politicii internationale contemporani lui. Pe cand pramatia asta, ori de cate ori si-a simtit amenintat curu’ prezidential, si-a tras un whiskey in bot si s-a dus in genunchi, plangand la ambasada americana pentru a-l scoate din rahat. Si americanii l-au scos. Dar cu ce pret?
Cu pretul pe care-l vedem cu totii astazi!
Vine un lacheu al adjunctului secretarului de stat american si, intr-o ambasada in care Uncle Sam nici macar nu a catadicsit sa numeasca un ambasador, sunt convocati capii politicii romanesti pentru a li se transmite ordinele tatucului de peste ocean. Si alde barosanii nostri, de nu le ajungi cu macarua la nas de ce mari politicieni sunt ‘mnealor, in frunte cu liberalul raspopit Antonescu, brat la brat cu Udrea, Blaga, Ungureanu & Cie se duc bulucindu-se sa ia lumina de la usa respectivei ambasade fara ambasador. Macar PSD-ul a avut bunul simt si a trimis un europarlamentar la aceste „discutii”, preferand sa nu se injoseasca asa cum au facut-o sus-mentionatii. La acest nivel ne-a adus „politica externa” promovata de acest dobitoc norocos politic, basescu traian.
Este clar ca, una peste alta, atata timp cat aceasta javra ordinara va bantui pe coclauri cotroceniste, vom avea parte numai de umilinte si telenovele cu turbatii deneisti ai basescului. Tragic este ca dom’ Ponta si ai lui probabil ca au gasit scris ca in Cocosatul de la Notre Dame, pe peretii palatului Victoria, „Fatalitate, numele tau este basescu chiombu’!”

3 comentarii »

 1. Ca au fost chemati la raport nu ma surprinde ,ei de fapt apara interesele americane..

  Comentariu de Lupu — 30/04/2014 @ 14:09 | Răspunde

 2. Îmi place cum le zici bre, Marcus! Da te rog io renunță la obiceiu` ăsta de-a grafia numele proprii cu minuscule, chiar fiind ele ale unor jigodii leproase. Procedînd așa singura umilită e sărmana limbă română și nu personajul acoperit cu șorici despre care faci vorbire.

  Comentariu de Cârcotaşu — 30/04/2014 @ 18:32 | Răspunde

 3. @ OFFFF, voi incerca, badie Carco, da’ mi-e tare greu 🙂 !
  sa fii iubit
  marcus

  Comentariu de Marcus — 01/05/2014 @ 19:44 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: