Blogu' lu' Marcus

02/05/2014

Pazea, Putin, Iaca Udrea!

Filed under: Erevan News — Marcus @ 13:42

udrea parasuta
Iata ca au trecut mai bine de patru ani de cand fortele aeriene israieliene s-au aratat interesate in procurarea de parasute romanesti model Elena Udrea si a venit momentul decisiv in care partenerii nostri din NATO, care ingrijorati de situatia politico-militara de la granita noastra de nord, dupa ce au trimis cateva avioane in sprijinul fortelor noastre aeriene, se arata acum interesati la randul lor de dotarea USAF cu acelasi model de parasuta. Singurul impediment in acceptarea fara rezerve al acestui tip de parasuta este faptul ca instructorul de parasutism, care l-a testat in conditii reale de salt, a constatat ca datorita uzurii sale iremediabile ba prin parcarile tarii, ba prin cotete cocosesti, ba prin palate prezidentiale, ba prin etc. parasuta Udrea este sparta rau de tot, aerul trecand prin ‘mneai ca prin branza (sac!). Motiv pentru care o recomanda totusi pilotilor americani spre folosinta si intru ridicarea moralului numai in in exercitii la sol dupa metoda:
„Cioc, Cioc, Cioc !
Udrea:- Da. Cine-i acolo?
O Voce cu accent american:- Posta !
Udrea:- Cati sunteti?”
Aceasta metoda a fost folosita de Udrea cu multe succesuri in ascensiunea sa politica si materiala fulminanta si demna de invidiat. Deci : PAZEA, Putin, iaca Udrea !

„13/08/2010
Erevan News Informeaza

Redam mai jos mini-interviul oferit de Excelenta Sa, D-l Shimon Peres, corespondentului nostru la Bucuresti, Vartan Vosganian, cu ocazia plecarii d-lui Peres de pe aeroportul din Bucuresti:
Reporter:- Excelenta, puteti sa ne spuneti in cateva cuvinte ce v-a impresionat cel mai mult cu ocazia primirii Dvs. de catre omologul Dvs. roman, d-l Basescu Traian?
Shimon Peres: – Sincer sa fiu, cel mai mult m-a impresionat noul model de parasuta Elena Udrea pe care d-l presedinte Basescu a tinut neaparat sa mi-o prezinte, ocazie cu care i-am propus d-lui presedinte un schimb reciproc avantajos.
R: – Daca nu este un secret ne puteti spune in ce consta acest schimb?
S.P.: – Desigur. Avand in vedere iminenta conflictului militar armat dintre noi si Iran, conflict la care s-a angajat si d-l presedinte Basescu, intentionam sa schimbam parasutele din dotarea flotei noastre aeriene, cu noul model Elena Udrea, fapt care va contribui decisiv la ridicarea moralului pilotilor nostri de lupta. De aceea l-am insarcinat pe seful Marelui Stat Major sa contracteze intreaga productie de parasute model Elena Udrea, de prin parcarile, centurile marilor orase romanesti, chiar direct din TIR-uri, daca situatia o va cere.

R: – Am inteles. Si dvs. ce oferiti in contrapartida?
S.P.: – Noi, cunoscand eforturile deosebite in vederea relansarii turismului romanesc, oferim partii romane, sub soganul “Ce-am avut in cap cand l-am votat pe Basescu ?”, un pachet turistic extrem de interesant si inedit. Acest pachet presupune un pelerinaj “per pedes apostolorum” al votantilor d-lui presedinte, in Tara Sfanta, unde le vom pune in exclusivitate la dispozie “Zidul Plangerii” pentru a se da tare, des si repetat cu capul de el doar-doar vor gasi raspunsul la aceasta intrebare. Pentru cei care nici dupa acest exercitiu de autoflagelare nu se vor izvbavi de cel rau si copitat, le-am organizat un suis intersant pe Dealul Golgotei, cu crucea in spate si cu reproducerea intocmai a Patimilor Domnului, pana la momentul crucificarii.
Cei care nici dupa acest supliciu nu s-au vindecat de sindromul Basescu, vor avea parte si de crucificare, conditia Invierii ramanand la latitudinea Domnului. Insanatositii se pot intoarce in Romania, via aero, luand si crucile cu ei ca amintire.
Acest program are si un scop educativ, tot acest proces de penitenta si exorcizare urmand a fi transmis live de Televiziunea Nationala din Israel, urmand ca alegatorul evreu sa traga invataturile necesare in sensul ca “cine-o vota precum romanii, ca ei sa patimeasca!”.
R: – Excelenta, va multumim si va dorim drum bun.
S.P.: – Va multumesc si eu, la revedere!
A consemnat pentru dvs.
Vartan Vosganian
Lasand gluma la o parte stau si ma intreb cat de imbecila poate fi muierusca asta, dornica de mediatizare cu orice pret atunci cand, stiind ca romanimea, in marea ei majoritate, o percepe ca pe o copie nereusit de vulgara si basita a Mesalinei , isi pune eticheta in spinare conform proverbului ;”duce magarul, nu stie ce duce!”: si da subiect gras pentru comentarii ca cel de mai sus?

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: