Blogu' lu' Marcus

06/05/2014

Romani, Chiombu’ Trebuie Sa Plece De La Cotroceni Pe Scut, Nu Sub Scut!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 13:16

Si asta deoarece el nu este altceva decat un cadavru politic intrat in putrefactie din momentul cand a fost uns ca presedinte al Romaniei. Nu sunt specialist, departe de mine gandul de a ma erija in mare cunoscator si interpret al legilor tarii, cu precadere a Constitutiei Romaniei, insa din cat am citit eu, cred ca ar exista o solutie raspuns atat la umilirea profunda a celor 7,4 milioane de romani care l-au sutuit pe Basescul la ultimul referendum, cat si ca dovada ca viitoarea putere prezidentiala si politica a tarii nu mai este dispusa sa repete magariile acestui personaj sinistru care a dus Romania in epoca fanariota prin faptul ca timp de zece ani, sfidand si batjocorind constitutia tarii, el s-a considerat mai presus de lege.
Bref, despre ce este vorba! Chiombu nu trebuie sa-si termine mandatul in jiltul cotrocenist si sa plece linistit acasa la expirarea acestuia beneficiind, dupa tot raul facut romanilor, de toate onorurile si avantajele oferite de lege fostillor presedinti sau regi ai Romaniei. El trebuie, prin vointa politica si cea populara, sa plece cu coada intre picioare, demis in ultimul moment, tocmai bine fragezit pentru a da ochii cu hoardele deneiste, ca material penal, care sunt convins ca se vor lepada de el ca de satana, pentru a-si scapa fundurile de la o mazilire binemeritata.
Scenariul care ar duce la acest sfarsit fericit pentru milioane de romani ar consta in organizarea unui referendum de suspendare exact la momentul alegerilor prezidentiale. Din cate am citit si eu prin cele legale, nimicuta nu ar impiedica un astfel de deznodamant pentru dezaxat.
Argumentele pro, sustinatoare ale unei asemenea reparatii morale, ar consta in recredibilizarea actualei puteri care la un moment dat, fortata de Bruxelles, a batut palma cu dementul, permitandu-i sa ne foloseasca pe post de latrine personale, nu ar mai putea fi invocat nici de americani, nici de stapanii populari europeni ai zaludului faptul ca o eventuala suspendare ar destabiliza politic tara in conditiile externe ale aventurii ruse la nord de granita UE, nu ar solicita cheltuieli suplimentare electorale, altele decat cele de tiparire a buletinelor necesare referendumului. In acelasi timp printr-o actualizare a listelor de alegatori dar si prin expirarea imbecilitatii de prag de participare a 50% dintre alegatori impusa de basinosii de la CC la ordinul sinistrului, exact la momentul alegerilor ar da o palma usturatoare si acestor slugi basiste, care au mictionat pe vointa populara, nemaipermitandu-i basescului sa se implice fara pic de rusine in sustinerea electorala a candidatului propus de el la prezidentiale, ultima lui luna de mandat trebuind s-o mangerieze pentru a-si salva fundul personal si nu pentru propulsarea feselor parasutei la carma tarii. In plan extern o astfel de masura ar demonstra ca nu suntem un pasalac al UE, ci o tara in care demnitatea nationala bazata pe respectarea suveranitatii nationale, a mandriei de a fi roman si in care repunerea valorilor patriotismului si democratiei in drepturile lor firesti au invins in final in fata cosmarului national trait sub regimul unui dement. Pe de alta parte, in lupta pentru prezidentiale, am vedea si adevarata fata a politicii PNL, condusa la dezastru de Crin Antonescu, politician care sustine ca nu are nicio intelegere cu belzebutu’, motiv pentru care parlamentarii liberali, in fata unei astfel de inititative de suspendare, vor fi fortati sa-si arate adevaratele intentii in ceea ce-l piveste pe Basescu. Daca vor vota impotriva suspendarii, aranjamentul cu acest accident politic ar fi clar precum cristalul, iar electoratul le va taxa drastic candidatul la prezidentiale.
Sunt convins ca in sustinerea unui astfel de demers parlamentar s-ar agaja si oamenii lui Blaga, lider ce se pare ca incepe sa vada de interesul propriului partid si mai putin de pupat curu’ basist.
Din antepronuntarea de astazi a presedintelui CC, Zegrean, referitoare la sesizarea guvernului cu privire la participare nerusinata a chiombului la campania electorala, este clar ca nicio alta masura, oricat de legala si logica ar fi ea, nu poate fi luata impotriva schizofrenicului atata timp cat C.C. intr-o obedienta jalnica fata de arendasul din deal se substituie oricarui alt for decizional legislativ din Romana basita.
Acest umil jurist consult de C.A.P. ajuns prin dictat prezidential sa se joace cu soarta si vointa a milioane de romani, intr-o interventie de-a dreptul penibila, in care slugoiul dovedeste ca nu cunoaste nici macar limba romana, confundand un tricou purtand un slogan clar electoral cu care romanii sunt indemnati sa voteze partidul de buzunar al Basescului, PMP, cu un tricou purtand numele firmai producatoare, motiv pentru care nu vede nicio neregula in gestul chiombului, prin aceasta antepronuntare strigatoare la cer ne-a transmis clar faptul ca cel putin presedintele CC merge pe mana impostorului pana la capat.
Zegrene, pe tricourile respective scria Vote for PMP, in niciun caz „Addidas Torsion-daca vrei poti!” Nu ne mai lua de prosti si incerca sa taci cand vorbesti pentru a nu-ti confirma public imbecilitatea!
N.A. Rog pe eventualii cititori ai acestor randuri sa vina cu sugestii referitoare la aceasta posibila suspendare moral reparatorie pentru un popor intreg deoarece, dupa cum am arata, nu stiu daca legal ea este posibila.

2 comentarii »

  1. In ultimele sase luni de mandat,presedintele nu poate fi suspendat,asa spun juristii!

    Comentariu de Lupu — 10/05/2014 @ 18:45 | Răspunde

    • Nu este exact. E vorba de guvern, în ultimele 6 luni nu se mai pot depune moţiuni. La preşedinte nu există restricţii, articolul 95 din Constituţie nu pomeneşte nimic despre momentul suspendării, este vorba despre sancţionarea unei abateri, nu despre un dezacord politic.

      Comentariu de Cârcotaşu — 10/05/2014 @ 23:29 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: