Blogu' lu' Marcus

28/05/2014

Regele Circului A Murit! Traiasca Regii Circului!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 10:41

Atunci cand Antonescu, aratandu-ne in toata splendoarea lor limitele sale de IQ subunitar, transpuse in gestul de a rupe USL-ul si a se lasa amagit de glasul de sirena dogit alcoolica din Cotroceni, imi manifestam sincera parere de rau pentru liberali, pe care in naivitatea mea ii consideram ceva deosebit, oameni cu carte, cultura si bun-simt, orbiti momentan de manevra imbecila a trogloditului politic cu ifose de mare lider de partid istoric.
Mai ales ca poezioara cu care incercau sa se spele de caca cu care-i improscase Sefu’, continea pe langa versurile care incriminau PSD-ul pentru divortul cu strigaturi abia consumat si faptul ca ei asteptau increzatori alegerile europarlamentare, cand tot Sefu’ le promisese un lejer scor de minimum 22% din sufragii ca de nu el isi da demisia.
Este adevarat ca Sefu’ nu le spusese si despre ce fel de demisie este vorba. Prins cu pantalonii in vine la momentul macularii vespasianice a gazonului european ALDE, formatiune liberal-europeana care l-a sustinut neconditionat in alegeri si a contribuit decisiv la obtinerea macar a celor 15% din voturile electoratului, badea Crinulet ne-a anuntat ca, pe langa modelul de demisie basita de „in cinci minute”, in care nu se specifica sistemul de referinta in care se masoara minutul, avand in vedere ca spatiul si timpul in conformitate cu Einstein se pot dilata la infinit, mai exista si demisia a la Antonescu in care desi autodemis subiectul continua sa ia decizii cruciale care marcheaza evolutia partidului respectiv pe timp foarte indelungat.
Acum, faptul ca Antonescu umbla cu, vorba lu’ nea Iliescu, licheisme tulcene de acest gen n-ar deranja pe nimeni daca macar in ceasul al doisprezecelea respectivii liberali, pe care eu ii tineam de extradoxati si cu pasaricile toate raspunzand „prezent” la apelul de la mansarda, ar fi percutat normal la o asemenea marsavie politica si i-ar fi dat cu flit Iudei care i-a aruncat cu bagaje si copii in familia lui Basescu.
Ti-ai gasit, insa, fraticule!
Purtatorii de vorbe mediatizate ale papionatilor din PNL, in frunte cu matroana europarlamentareasa viitoare colega cu oamenii lu’ Leana din PMP, vin acum cu alta poezioara si ne mint cu stuchituri tupeistice in fata ca de fapt, asta a fost visu’ ce l-au avut Bratienii lasandu-i-l lui Crinulet in testament, de a lega magaru’ liberal la cotiga europeana a popularilor si de a da cu genunchiul sub centura formatiunii liberal-autentice europene si anume ALDE, formatiune care si-a aratat loialitatea politica pana in ultimul moment. Chiar si in ultimul moment liberalul Watson nu gasea vinovatii la liberali in corpore, ci consterant se intreba daca Antonescu este intreg la minte sau a fost cumva mituit pentru a comite o astfel de ticalosie. Dar Watson la momentul declaratiei respective inca nu detinea toate elementele alienarii liderului liberal care pe plan intern a trecut la lins scuipatii pe care in ultimul timp i-a lansat spre Blaga sau Spionul Unghiera si se arata gata sa bata laba dreapta si sa „pupat Piata Independentei” cu ‘mnealor cu conditia ca ei sa-l sustina la prezidentiale.
Mai curat murdar, coane Crinule, decat aiasta, apai nici ca se poate!
Dupa zece ani cu chiombu’ pe post de mascarici national, credeam ca le-am vazut pe toate in materie de clovnerie si circ politic dambovitean, nici prin cap nu-mi putea trece o asemenea continuitate caracterizata cu depasirea de departe a maestrului de catre ciraci in ale saltimbanciei.
Si ce-i mai amuzant in toata aceasta alianta viitoare de labe de dreapta consta in scopul declarat de catre liderii PDL, PNL SI Forta Civica la momentul aldamasului oferit din rezerva betivului din deal. Ei nu o fac pentru a satisface ceva dorinte electorale, sau pentru binele boboreanului adus la limita rabdarii de asemenea comportamente, ci o fac pentru a nu lasa PSD-ul la conducere.
Halal sa va fie, tantalailor ! Gura pacaprostului adevar graieste!

Un comentariu »

  1. Şi dac-acu’ îţi închipui c-ai văzut tot ce se putea vedea, pregăteşte-te pentru una şi mai şi! Nu că sunt io Mafalda şi ştiu ce-ar urma, da’ ăsta ar fi cursul firesc al lucrurilor. Putem doar spune: am trăit s-o vedem şi p-asta! 😯 Şi cât mai trăim om mai vede! 🙂

    Comentariu de Cârcotaşu — 28/05/2014 @ 20:12 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: