Blogu' lu' Marcus

06/11/2014

Monica Cacavrei Resuscitata Gura La Viceversa labeunuteveu’!

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 13:44

Sincer sa fiu, vazand ce oferta lamentabila a scos struto-camila baseasca ACL din joben, pentru a umple golul lasat de prostia Antonescului, mi-am zis ca nu are rost sa mai invart si eu cutitul in rana teutonului sacrificat in dorinta fierbinte a slugilor basiste de a scapa, prin alegerea lui Iohanis (garantul functionarii justiei-sac!-), de mana lunga a DNA-ului care, igienizat prin vidanjare si odorizare de gestapovistii basescului, este foarte posibil sa invete si ce este aceasta institutie si ce vrea ea si in sfarsit sa doreasca sa vada unde au disparut miliardele din timpul guvernarii Boc.
Zapand insa telecomanda televizorului imi este practic imposibil sa nu ma rad si cu utilizatorul de drept de hartie igienica de recitalurile date pe diferite posturi de sustinatorii arianului altoit, bun de casare. Si asta deoarce noua lor tactica consta in giumbuslucurile lui Orban, Saftoiu s.a. fosti liberali, actuali numai ei stiu ce, giumbuslucuri ce se vor a fi strategia prin care eventualii lor preopinenti sau moderatorii emisiunilor nu mai pot scoate o vorba deoarece ei turuie mai neopribil decat mitralierele germane in WW2. Si nu turuie oricum, ci pe scenariul inegalabilului si nemuritorului „castravete” caragialesc. Indiferent de ce sunt intrebati, indiferent de personajul pus in discutie, munitia lor revarsata in rafale de mai tot rasul este constituita de cat de rau este Ponta si cum nu trebuie el votat.
Punctul culminant l-a atins insa Mr. Saftoiu, care intrebat fiind de structura de rezistenta a tesutului moale dintre picioarele Iohanisului si motivului pentru care acesta refuza cu obstinatie orice confruntare cu Ponta, confruntare menita sa-si arate putirinta valkiriana, fostul sef al SIE a declarat nici mai mult nici mai putin ca Ponta nu vrea sa se intalneasca cu Blandu’ Sas si nu invers. Fara comentarii!
Daca la asta adaugam si zisele ex-prezidentibilei Monica Cacavrei care la B1 TV tipa ca din gura de sarpe ca Ponta plateste la greu televiziunile de stiri si nu numai, cu un plus pentru Antena 3 datorita sechestrului pe sediul acesteia, pentru a-si face campanie pe banii poporului iti poti face o imagine de locul unde iti tin personajele astea de tot rasul boii. In orice caz acasa nu!
Daca ei cred ca folosind asemenea tactici pot determina electoratul sa voteze in turul II pentru mutulica apai s-o tina tot ase ca noi le multumim!
Si in toata aceasta tevatura, Iohanis nu se dezminte si la adapostul pulpanelor lu’ Blaga, Videanu, Berceanu & basescu SRL tace, tace si iar tace. Ca de facut nu face nimic. Eventual poate coace ceva si ne-o arata el la sfarsit, cand o lua trenul de Sibiu ce ocazie formidabila am pierdut cand i-am zis „nein,danke !” ‘au pe romaneste „vezi-ti de drum, badie!”
UpDated: Dupa ce, in lipsa de altceva, l-au facut pe Ponta albie de Ghita pe motiv ca in turul II a acceptat sustinerea lui Vadim (cu toate ca- minune !- si UDMR-ul a achiesat la ideea respectiva), iata ca „toti oamenii lu’ Iohanis” isi freaca acum mainile de bucurie si se scalda in troaca aceluiasi Ghita pe motiv de sustinere promisa de extremistii maghiari din Transilvania care militeaza fatis pentru destramarea tarii. Halal sa va fie, liftelor nenorocite!

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: