Blogu' lu' Marcus

19/01/2015

Un Raspuns Intarziat, Pentru Un Intarziat Mintal

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 12:29

Da’de “pisicu”?NIci pas?SUPERLANSAREA lui din 20 sept.,de ziua lui cu circa 70.000 de adusi cu o flota de autobuze ,PE BANII cui?Bre,domnule MARCUS,daca nu te-a afectat cu nimic paranghelia lui Ponta ,m-ai pierdut de cititor ale multor articole bine tintite,fata de cele de acum asupra lui Johannis,care duhnesc a venin de “sarpe de dudau”,specific miticesc,dambovitean!
Bre,de ce nu ati “furnizat”,voi,oltenii,muntenii,moldovenii un”SALVATORE DE LA PATRIA”?Ce v-a oprit sa cautati altceva decat un mitoman,urmas demn al vajnicilor Iliescu,Vacaroiu,Nastase,Geoana?Adevarul e ca nu aveti decat personaje expirate,clienti ai DNA,asa ca va ramane vorbaria searbada,genul”strugurii sunt acri”!Cam atat,ca iti ajunge,daca vrei sa “rumegi”ce ti-am scris,arogantule!

Comentariu prin nicolae001b — 29/12/2014 @ 10:04 | Modifică | Răspunde

@niciolae 001b:bade niciolae, din inscrisul lu’ talica bag sama ca nu ai inteles nimicuta din cum vine treaba cu alesu’ boborului. Iohannis. Bref, boboreanu mioritic nepreadotat la mansarda, dar dotat cu feisbuk si sustinut financiar de rudele care iobagesc la o litra de pret prin strainataturi europene, bombastic denumite “diaspora” a pus boticu’, exact ca in cazul lui Uciga-l toaca, si a votat emotional impotriva lui Ponta aducatorul de comunism in Romania. Cu alte cuvinte ei nu l-au votat pe Iohannis ci l-au executat pe Ponta. Mie, unul, ca sa fiu sincer, mi se pare ca sasu’ a debutat cu dreptul, ca presedinte, inscriindu-se foarte bine in rigorile constitutionale care-i definesc atributiunile. Motiv pentru care m-am si abtinut de la comentarii pana astazi. Tragic este ce se intampla in tabara care i-a dat votul. Pe de-o parte, unii liberali stau acum si se intreaba, catran de suparare, ca ce cauta alde gasca lu’ Blaga in trena prezidentiala, iar alde Mereu unghiera pe post de consilier prezidential, uitand ca acestia aplaudau ca bezmeticii in campanie, la dreapta Mutalaului, atunci cand Orban tipa ca din gura de sarpe dorind sa afle: „cine-i generalul” pentru care romanii musai sa-si dea viata, sau cand alde Voss urla isterizata sa-l votam pe Ponta :). Pe de alta parte mari analisti politici de buzunar de ceas, vezi Cristoiu, balesc labeunuteve, comparand modul in care se comporta Iohannis la carma tarii cu modelul Iliescu 🙂 🙂 🙂 , deplangand totodata vremurile in care chiombu’ facea politica prezidentiala in birturile tarii la o secarica cu amicii. Cat despre DNA, alt motiv pentru care nu am mai scris in ultima vreme. Am asteptat o reactie a gestapoului de Dambovita in legatura cu dosarele chiombalaului, insa vaz ca in afara de santajul la Gabita, in rest canci! Flota, Mihaileanu, Casuneanu, Nana si cate or mai fi. Pentru mine, ca e Ponta sau Iohannis, nu prea are importanta, daca neamtu’ isi face treaba brava! la el, il apludam si-l mai votam o data, daca nu pac si cu el la Rasboiu’!, precum atata amar de ani cu derbedeu’ de Basescu. Asa ca venin consumi talica cu tiriplicu’ si te pacalesti ca ai papa miere de albina cand in fond continutul tiriplicului este maro, da’ maro de tot si pute al dracului de tare.
In rest sa fii iubit
marcus

3 comentarii »

 1. Marcus, nu le mai pune la inimă. În 21 noiembrie 2014 ne-am căutat prin buzunare, l-am masat un pic pe ponta în erecţie să-l potolim şi plini de speranţă, cu ultimii bănuţi am optat pentru un loz în plic: Klaus Werner Iohannis 🙂

  Comentariu de acuvio — 19/01/2015 @ 16:36 | Răspunde

  • Corecţie: 16 noiembrie 2014

   Comentariu de acuvio — 19/01/2015 @ 16:37 | Răspunde

   • @La Multi Ani, amice si bine ca ai revenit!
    sa fii iubit
    marcus

    Comentariu de Marcus — 20/01/2015 @ 10:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: