Blogu' lu' Marcus

21/01/2015

Invitatie La Politica De Calitate

Filed under: Uncategorized — Marcus @ 10:26

   ASOCIATIA STRATEGIA DEZVOLTARII ROMANIEI – REGIUNEA DOBROGEA

Constanta, str. Ilarie Voronca nr. 6 B     Tel.: 0734-555953  Fax : 0341-426640

Nr. 2.12 / 1.12.2014

                                                            CATRE :

                                     MASS MEDIA CONSTANTEANA

Ref. la :  Promovarea celor doua „Intalniri publice” anuale la Constanta din ultima sambata din lunile mai si noiembrie a fiecarui an, organizate pentru sustinerea eforturilor societatii si a politicilor publice determinate de aceasta, cu accent pe componenta actiunilor concrete si implicarea corpurilor profesionale pentru memorarea si atingerea tintelor drumului de parcurs.  

                                                            Buna ziua,

            Pe blogul d-lui Dorin Tudoran, pe care-l voi intreba prin intermediul dvs. ce a vrut sa spuna prin titlul cartii sale, “ Absurdistan – o tragedie cu iesire la mare”…, am anuntat de mai multa vreme ca editia de la 29 noiembrie a intalnirilor publice organizate de noi in acest an va fi dedicata exclusiv sistemului de promovare al intalnirilor susrubricate. Am translatat comunicarea pana la 1 decembrie pentru a puncta odata in plus spiritul intalnirii publice organizate de noi in 28 mai 2014 – fisierul atasat 2, dedicata nationalismului economic. Intalnirea publica de sambata 29 mai 2015 se va desfasura sub genericul, “ FORUMUL DEZVOLTARII “, la Universitatea Ovidius din Constanta. Alaturi de d-nul prof. Ion Bararu, sef departament educatie in cadrul asociatiei noastre, vom transmite o adresa Ministerului Educatiei pentru a se asigura locatiile necesare organizarii unor intalniri similare si in Iasi, Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova si Bucuresti, date care apar in fisierul atasat 1, “Draga Andrei”, adresat d-lor Andrei Paunescu si Andrei Ursu, doi posibili lideri ai proiectului la nivel national. In acelasi fisier veti gasi si explicarea unor coordonate mai ample, de ex. relevanta celorlalte fisiere atasate.

            Am introdus aceasta temporizare ( editia din 29 noiembrie 2014, doar de promovare ) datorita necesitatii organizarii activitatii noastre intre intalniri. Concret, vom organiza intre cele 2 intaniri publice anuale din 2015, cea din 29 mai 2015 ( FORUMUL DEZVOLTARII ) si cea din 28 noiembrie 2015 ( tema inca nefocalizata ), urmatoarele intalniri dedicate diseminarii informatiilor si planificarii activitatii ( cu participanti pre-selectati din organizatii ale societatii si / sau din institutiile publice )  , dupa cum urmeaza :

1. Sambata 27 iunie = Institutii publice in profil local-regional-central

2. Sambata 25 iulie = Corpuri profesionale

3. Sambata 29 august = Sector afaceri si patronate

4. Sambata 26 septembrie = ONG-uri si sindicate

5. Sambata 31 octombrie = Trei teme concrete : 1. Investitiile 2. Sistemul asigurarilor medicale private de sanatate 3. Integrarea bazelor de date in sectorul public si profesional

            Actuala comunicare va fi transmisa si catre participantii si invitatii la intalnirea publica organizata de noi in mai 2014 si catre aceia de la “Divanurile dobrogene” organizate de noi in decembrie 2009 ( 1. Institutii 2,Cultura 3. Economie ), ocazie cu care am adus “ la mare”, cel mai mare promotor al globalismului la acea vreme, Niels Schnecker si cel mai sceptic pe subiect profesionist in economie, Ilie Serbanescu…

Cu stima,

                                            Presedinte – ing. Dezideriu Odet Dudas

Un comentariu »

  1. Va multumesc d-le Zarea !

    Cu bine,

    Dezideriu Dudas

    Comentariu de Dezideriu Dudas — 21/01/2015 @ 21:12 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: