Blogu' lu' Marcus

08/06/2015

Da’ Cu Onoarea si Functia D-lui Ponta, Dom’ Yohannis, Daca-i Nevinovat, Cine I Le „Repereaza”?

Filed under: D'ale politichiei mioritice — Marcus @ 09:04

Noi, ca popor, avem o vorba: sa te fereasca Dumnezeu de bataia surdo-MUTULUI ! Si ca sa nu se spuna ca avem doar una la situatia generata de Yohannis, pastorul oilor basiste ratacite care musai vor sa calareasca din nou la boboreanu mioritic, tot stramosul nostru, in intelepciunea lui milenara a mai venit cu o zicere geniala: bataia si sexul (eufemism din motive de autocenzura) odata infaptuite nu mai au cale de intoarcere, odata aplicate traiesti cu ele in carca.

Pornind de la aceste invataminte din batrani si aplicandu-le la momentul actual cand a fost nevoie doar de un cuvant, ‘demisia lui Ponta’, zis de MUTU, pentru ca destul de bine stabilizatul curs leu-euro, ca urmare a politicii economice echilibrate si chibzuite dusa de executivul lui Ponta, sa o ia dracu’ razna cu perspective de mult mai rau in situatia in care imbecilii astia se vor incapatana sa duca la bun sfarsit aceasta tentativa de lovitura de stat ne putem da seama de ce vremuri ne asteapta. In conditiile acestea sa te tii, trai nineaca pe sarantocu’  carpato-dunarean, obligat sa traiasca din munca cinstita, care va asista din nou neputincios la modul in care preturile, dupa momentul de respiro si speranta data de reducerea TVA o vor lua din nou razna cu consecinte de tsunami in teschereaua preacinstitei noastre gospodine.

Si asta pentru ce? Pentru ca asa vrea Yohannis manat de la spate de hidra bicefala penelisto-pedelista (na, ca era sa zic, penalista!) terorizata de faptul ca modul in care romanii percep la justa valoare masurile luate spre binele lor de guvernul actual anul viitor, in conditiile unor alegeri legal-constitutionale, vor opta pentru continuarea actualei politici executive. Si atunci:- adio, ba Putere , multumiti-va cu Opozitia !, asa ca mai bine acum o lovitura de stat, ca Basescu doar v-a aratat ca se poate, decat la anu’ ce vine o bataita binemeritata, dar constitutionala la poponetele voastre dornice de fotoliile caldute ale puterii politice.

Bazandu-se pe sperietoarea din ce in ce mai putin credibila datorita gafelor de rasu’ curcilor si plansu’ romanului simplu produse pe Centura de maidanezii Codrutei, de lupta impotriva coruptiei, si pe ecourile acestei asa-zise lupte in afara tarii, Yohannis o comite iresponsabil si se arata dipus sa expuna volens-nolens tara unei puternice crize politico-economice, in conditiile in care aceasta isi traieste normal si bine viata de zi cu zi, sub nicio forma dipusa sa asiste din nou la circurile regizate si puse de Basescu atunci cand il alerga deschis la slitz pe Tariceanu, cerandu-i demisia si eventual o gurita de ramas bun, clamand din goana calului si de la nivelul gandirii slitzului ca vrea alegeri anticipate.

Nu, eu unul, cel putin m-am saturat de astfel de mascarade! Mai ales cand am vazut ieri primele semne ale unui asemenea spectacol grotesc, in cadrul iesirii la rampa a cuplului de comici vestiti ai vietii politice romanesti, Bestia si Frumusica, recte Blaga-Gorghiu care, intr-un discurs incadrat in limitele limbajului folosit de cei ce scriau in ziarul taranist Dreptatea al anilor nouazeci, ii cereau imperios lui Ponta sa-si dea demisia si, in mod de-a dreptul imbecil, parlamentarilor pesedisti sa voteze motiunea lor de cenzura. Asta in timp ce cu putin mai inainte d-l Ponta iesise intr-o conferinta de presa si intr-un discurs de bun simt, echilibrat, neisterizat de patimile luptei de clasa,  argumentat cu documente relevant-justificative ne-a explicat de ce , pe buna dreptate, va continua lupta pe baricade si nu va da curs unei tentative mai mult decat stravezii de debarcare a sa prin metoda loviturii de stat. Tot de la domnia sa am inteles ca gogorita cu saptesprezece capete de acuzare gasita de un procuror abia iesit din pubertate (26 de ani), dar dornic de o afirmare rapida si spectaculoasa este o facatura grosolana, care in esenta se rezuma la saptesprezece chitante ce atesta perfect legal ca domnia sa a incasat anumite sume de bani in urma unui cotract de colaborare intre doua firme particulare, iar ca fumigena propagandistica cu spaga data „oracoliceste” de Sova pentru a fi numit ministru inca inainte cu 5 ani ca d-l Ponta sa se „nasca” in functia de prim ministru, spaga constand in doua aparamente de lux, nu este altceva decat o minciuna grosolana, contractele de cumparare a celor doua imobile fiind anterioara emiterii facturilor si a colaborarii respective.

Pentru a mai relaxa totusi putin situatia respectiva, in acest scenariu au fost introduse si elemente de comedie bufa reprezentate de sustinatorii lui Basescu iesiti cu mic cu mare, la f’o douazeci si trei virgula o fetita cu un stegulet in manutele-i revolutionare si cu pornirile huliganice ale lui Tolomac sa ceara demisia premierului, tocmai ei ,sustinatorii unui saltimbanc ce a facut din demisie si semnificatia ei alternativa la hartia igienica. Iar in corolar il avem pe viitorul prim ministru Catalin Predoiu, asul din maneca sasului, care in lipsa de fotoliu de premier se antreneaza cat ii ziulica de lunga, imbracat in costum de prim ministru, in fata oglinzii din apartamentul proprietate personala, tinand discursul de investire in fata parlamentului, dand ordine unor umbre de ministri si emitand ordonante ministeriale prin care restabileste valoarea TVA-ului ca nu mai au baietii din ce sa faca evaziune fiscala.

Referitor la Predoiu o singura intrebare am: ce ne vom face in situatia in care s-ar putea ca Yohannis sa se sature de el daca va fi numit prim ministru, caz in care brusc din fisetele Codrutei va aparea dosarelul din care, doar asa de incalzire, va rezulta ca in calitate de minstru al justitiei si-a adus proprii colboratori de la cabinetul de avocatura sa lucreze chipurile la noul Cod Penal, oameni pe care i-a platit din banii contribuabilui dambovitean?

Aud?????

Ah, uitasem, mai am o intrebare pentru secretarul penlisto-pedelist Atanasiu: Domnule penelist, dupa ce Basescu v-a abuzat sexual, ca sa ne incadram in zicala din inceputul articolului, cu o facatura securistica leita cu ceea ce-i fac DNA-ul si Yohannis d-lui Ponta, debarcandu-va nevinovat de la ministerul aparararii, v-ati mai recapatat in mod natural virginitatea sau ati recurs la o cusatura chirurgicala reparatorie pentru deflorare.

Un comentariu »

 1. Necunoasterea limbii romane ca proba juridica

  Mme du Breton ex tova procuroare RSR ex sinistra de inJustitie , mama DNA ului si a MCV ului , unica (din fericire!) Monica Moacavei intervine in cazul Ponta si triumfatoare zice ca cum ea are dovada ca Ponta minte!!!
  (Acu ca daca V-VP ar minti nitelush nu ar fi decat o confirmare ca este politician … )
  Si bivolarita lu’ guru’ scrie pe blogu ei si a ormatiei sale pulitice
  Victor Ponta a scris, sub semnatura, in Declaratia de Interese din 19.11.2007, inregistrata la Camera Deputatilor cu nr. 51/480/D, ca este Senior partner la ‘Sova si Asociatii'”, arata M10, adaugand ca „Victor Ponta a declarat astazi ca nu a fost ‘niciodata’ asociat in cabinetul lui Sova.”

  Mai ramane ca maine Ponta sa ne spuna ca nu stie cine este Sova”, (http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20217100-m10-contrazice-ponta-care-declarat-nu-fost-asociat-cabinetul-lui-sova-ponta-scris-sub-semnatura-intr-declaratie-interese-este-senior-partner-sova-asociatii.htm

  Si apoi ne da docomnetul. Preluat de multi altii intr-o froma greu lizbila .. insa astzai prin „amabilitatea” Gandului gaseesc o forma lizibila ..
  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/14419603/2/decl-int-19-11-2007.jpg?height=474&width=600
  Si mai apoi cautand dau si peste lista declaratilot de enterese pontesti.

  Deci docomentu… are 4 sectiuni la care Ponta a completat 3 .
  Prima sectiune : Asociat sau acţionar la societăţi comerciale, companii/societăţi naţionale, instituţii de credit, grupuri de interes economic, precum şi membru în asociaţii, fundaţii sau alte organizatii negurvernamentale unde Ponta este mebru fondator la 3 cestii din alea NGO.

  A doua sectiune – necompletata – este Calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societatilor comerciale, ale regiilor autonome, ale companiilori/societăţilor nationale, ale instituţiilor de credit , ale grupurilor de interes economic, asociaţiilor, fundaţiipr sau alte organizatii neguvernamentale unde pune frumos un ditai Z ul

  A treia sectiune cea cu hiba : Calitatea de membru in cadrul asociatilor profesionale si/sau sindicale unde Ponta recunosate ca este „Cabinet individula de avocatura „Victor-Viorel Ponta” – Psersoana fizica autorizata
  Cabinete de avocate grupate „Ponta Victor-Viorel” si „Manolache Marius”
  Senior partner „Sova si asociatii” SC Avocati

  pentru ca un an mai tarliu (2008) sa adauge si paranteza asta :(parteneriat privind colaborarea si asistenta in cauze penale)
  Membru Fondator Lex Europarteners

  In fine partea a 4a : Calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control , retribuite si neritribuite, detinute in cadrul partide,lor politice , functia detinuta si denumirea partidului politic unde scrie ca este vicePRESEDINTE PSD.

  Din sectiunea a 3a madama justitiar-errorpeana trage concluzia ca VVP a mintit cand a zis ca nu este/era partener la Sova ..Care Sova?! „Sova si asociatii” SC Avocati. SC mi s se pare ca este societate comerciala.

  Insa aici ne aflam in fata unei mari incurcatzele (sa o pupe sub coada anglofonii! Inclus Sova si Ponta!!) .
  „Discutia” este daca Ponta a fost sau nu asociat la firma lu Sova si asociatii.
  Insa „asociat” in juridica romaneasca insemana „tovaras” cu drept deplin in afacere – adica are drept sa zica „hais” sau „cea” – adica este coproprietar . Cestie ce este negata de docomnetul asta :
  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3927/14419603/1/ponta-avocat.jpg?height=679&width=600

  unde asociati – adica proprietari sunt trei Sova, una Enescu nascuta Eftimie si unu Cernov .
  Daca VVP era „asociat” adica copropietar atunci ar fi avut de completat si Calitatea de membru în organele de conducere, administrare şi control ale societatilor comerciale, unde apus un Z mare si frumos!! Sau daca u avea acesta calitate atunci macar ar fi trebuit sa treaca „Sova si asociatii” SC Avocati la prima sectiune Asociat sau acţionar la societăţi comerciale .

  Insa nu .. el decat scrie ca era „senior partner” la „Sova si asociatii” SC Avocati . Ce dracu oare era acest „partner” ? A da stiu o sa mi se zica ca putem sa vaz vreo 2 filme si Ally McBeal. Pai tocmai ca ma vazut McB tin minte ca Fish era ala care tragea sforile si decidea in cele din urma .. Insa mai stiu ca sunt in Romania, unde „insoectoru’ de la cadre” a devenit „Director of HR” ca ne-am umplut de directori precum maidanezu de pureci! .
  „Senior partner” este doar un „grad” intr-o firma de avocati si inca o plreluare servila in limba romana!
  Si mai vaz paranteza din anul 2008 :(parteneriat privind colaborarea si asistenta in cauze penale) si pupa-ar catzeaua cum dracu sa fii „partener” doar in penal?! Numa daca vorbesti lb romana cantand in engleza sau invers dupa metoda „furculison” , „aviara gripa” si „sold la sold cu soldatii americani” (Basecu nu „fetele”!) . Si Tontelu cam tot pe la aviara gripa cel putin in materie de limba romana … (ce dracu puteau scrie „consilier in drept penal” ca avocat principal I nu se egzista… )
  Nu este vorba despre parteneriat in sensul asociat ci de o – inutila – „motivare „a unui salariu de 2000 euroi apoi majorat la 3000
  In acest sens ..daca era altfel ii sareau fulgii inca din 2007-2008 prin „amabilitatea” si „diligenta” intregului PDL ….

  Insa cand ma ganesc la MM .. ma intreb cum naiba a fost procuroare? Unu din aia ale caror anchete le faceau tablagii ?! (Cum averiza un profesor de criminalistica- daca o sa aveti neorocu s aajungeti procurori o sa studiati din greu manualul asta si altele ori o sa va conduca plutonierii!!!)

  Comentariu de Ghita Bizonu' — 08/06/2015 @ 12:57 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: