Blogu' lu' Marcus

04/07/2015

Alinuta Si Lupta Dreapta Fara Piedica

Filed under: Alinuta Si Spitalu Noua — Marcus @ 08:43

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga funny photo

Luata de pe blogul lui Acuvio

S-o bolunzit Alinuta, fratilor! Sau o fi de-a dreptu’ proasta! Una din doua.Ca de isterica n-o intrece nimeni! Auziti ce i-a trecut mai nou prin cap, dupa ce fassss-ul sulfuros cu motiunea de cenzura a picat ca pergamutele dupa o coacere prelungita. Cand alde toti politicienii care se respecta, dupa un efort sisific pe durata unei sesiuni parlamentare, concretizat totusi in marirea pensiilor personale, au luat drumul ba spre Dubai, ba spre alte meleaguri insorite si pline de mijloace de reincarcare a bateriilor pentru urmatoarele batalii parlamentare avand ca scop propasirea si devenirea intru bunastare a neamului ( 🙂 ce-mi plac glumitele mele!), Alinuta, ca o vajnica luptatoare antiPonta, care este ea, s-a apucat sa stranga semnaturi de la romani in speranta ca daca va atinge milionul il va arunca pe Ponta de la guvernare ca arabii pe evrei in mare.

Cine si ce i-o fi bagat ei sub pletele alea blonde de a facut sa-i zbarnaie elasticul care-i tine urechile cu asa o nazdravenie, numai Dumnezeu poate sti. Cert este ca initiativa a dat roade imediate, milioane de romani dand in balbaiala in incercarea de a intelege ce vrea Alinuta. Deoarece chiar cu douazeci de milioane de semnaturi Alinuta nu poate face altceva decat sa asigure stocul de hartie igienica al PNL+Cotroceni= luv pe o perioada nedeterminata de timp. „Marea” politiciana unsa de tatucu’ mutulic la sefia PNL, inca nu a inteles mecanismul de inscaunare al prim ministrilor in tarisoara noastra, mecanism consfintit de Constitutie. Parerea mea este ca daca nici aista gaselnita nu-i merge si gheneralu’ Izmana n-o pune de-o punguta cu treizeci de arginti de a-l lucra pe cumatru’ in interesul sigurantei nationale al lui Yohannis, singura solutie care-i mai ramane Alinutei este s-o puna de-o tranta cu Ponta si de a-l de invinge pentru a carmui pe veci in tara.

In felul asta scapa si de solutia urat mirositoare Predoiu, in fruntea guvernului, si spala si obrazu’ simandicos al liberalilor de balele votului dat lu’ MRU. Avand in vedere ca Ponta se va tranti cu ea doar intr-un picior eu pariez pe Alinuta, domniile voastre, pe cine?

Un comentariu »

  1. Tot pe Alinuța pariez și eu… De-l va trînti o dată pe Victoraș îl bagă în pămînt pînă la genunchi… Se va ruga Victoraș: „Alinuța, scoate-mă, că nu pot să ies singur cu un picior beteag, scoate-mă și îți promit scaunul de prim-alinuță la Palatul Victoriței, Victorița, de, verișoara mamei Omida”.

    Comentariu de Asterisc — 06/07/2015 @ 10:50 | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: